- 17 Kasım 2022
- 170
- 8
- 25
Anladım canm çok sağol keşke o sürdüğün şeyi hatirlasaydin :)Yok dista diyildi disdan hiç bellide diyildi kızımı öperken ağladı ne var diye elimi suruyumde oyrendim
Sordum sağa sola ben o zaman ne sürdüm patladı diye cevab gelsin yazacağım mutlaka birinin aklında kalmisdirAnladım canm çok sağol keşke o sürdüğün şeyi hatirlasaydin :)
hemogram ve sedimantasyona bakildi ulturason cekildi ama rontgen istemedi doktor gittigimde ozellikle istesem mi acaba. cocuk doktoru bu degerlerden bisey cikmaz dedi ama kbbye sordum lenfositleri maksimum 50i ken 76 cikmis granulasit degerleri dusuk cikmis oda cevap hic vermedi . o yuzden aklm karistiKorkma canm benim oglumunda gözle görünüyordu antibiyotik kullandi şuan gözle görünmüyor haftaya kontrolü var doktor kan tahlili röntgen filan çektirdi mi
Tamam canm insaAllahSordum sağa sola ben o zaman ne sürdüm patladı diye cevab gelsin yazacağım mutlaka birinin aklında kalmisdir
HatırladımTamam canm insaAllah
Bizim de hemogram biyokimya sedimantasyon bakıldı bide röntgen çekildi doktor gerek duymamış dmek ki canm sen çocuk doktoruna mi gittin kiz ne yani şimdi Allah korusun kötü birsey olsa tahlillerde belli olmaz mı madem öyle doktor neden bu tür tahliller istesin ki doktor nasıl bu değerlerden birsey çıkmaz demiş ki kafam karıştıhemogram ve sedimantasyona bakildi ulturason cekildi ama rontgen istemedi doktor gittigimde ozellikle istesem mi acaba. cocuk doktoru bu degerlerden bisey cikmaz dedi ama kbbye sordum lenfositleri maksimum 50i ken 76 cikmis granulasit degerleri dusuk cikmis oda cevap hic vermedi . o yuzden aklm karisti
Aa az birsey bende var nasıl yaptın canm kaynatıp üzerine mi koydun yoksa suyunu mu içirdin bende köyden getirdiğim ısırgan otuda var acaba ota iyi gelir miHatırladımsinir otu
Köyden getirmissen eğer daha iyi çay gibi demle yaprağı varsa koy yaprağını üzerine ben aktardan almıştım nerdeyse cor copdu yapraklar küçük Küçükdu suyuylada siliyodum pansuman gibiAa az birsey bende var nasıl yaptın canm kaynatıp üzerine mi koydun yoksa suyunu mu içirdin bende köyden getirdiğim ısırgan otuda var acaba ota iyi gelir mi
Tamam canm benim çok saol Allah razı olsun insaAllah bizde faydasını görürüzKöyden getirmissen eğer daha iyi çay gibi demle yaprağı varsa koy yaprağını üzerine ben aktardan almıştım nerdeyse cor copdu yapraklar küçük Küçükdu suyuylada siliyodum pansuman gibi
İnseAllah korkma kızının keyfi yerindeyse hiç korkma benim kızım bir kaç gün ateşlendi yemedi içmedi zayıfladı hatda ama sonra kendine geldi yemeye başladı sadece emiyodu o zaman. Korkma öyle şeyler oluyo benim abimin oğlunun boynunda üç tane birden vardı ondada gecdi gitdiTamam canm benim çok saol Allah razı olsun insaAllah bizde faydasını görürüz
enfeksiyon oldugunda da bu degerler yuksek cikabilir dedi ondan belli olmaz dedi cocuk doktoruna gittim ilk o kbbye yonlendirdi. birde 1hafta once ateslendigi icin gitmistik o zaman degerleri hep normaldi 1 hafta sonra sislikten dolayi gittik o zaman yuksek cikti. belkide vucut griple savasdigi icindir.Bizim de hemogram biyokimya sedimantasyon bakıldı bide röntgen çekildi doktor gerek duymamış dmek ki canm sen çocuk doktoruna mi gittin kiz ne yani şimdi Allah korusun kötü birsey olsa tahlillerde belli olmaz mı madem öyle doktor neden bu tür tahliller istesin ki doktor nasıl bu değerlerden birsey çıkmaz demiş ki kafam karıştı
bizimki de gecsin gitsin insallah gelmek uzere. kimsenin cocugu grip bile olmasa keskeİnseAllah korkma kızının keyfi yerindeyse hiç korkma benim kızım bir kaç gün ateşlendi yemedi içmedi zayıfladı hatda ama sonra kendine geldi yemeye başladı sadece emiyodu o zaman. Korkma öyle şeyler oluyo benim abimin oğlunun boynunda üç tane birden vardı ondada gecdi gitdi
Benim oğlum 4 yaşında çok şükür keyfi yerinde her hangi bir sıkıntısi yok ultrason çeken uzmnda söyledi kötü birsey olsaydı çocuk böyle keyifli olurmuydu dedi ama işte anne yüreği tatmin olamıyorum bi türlüİnseAllah korkma kızının keyfi yerindeyse hiç korkma benim kızım bir kaç gün ateşlendi yemedi içmedi zayıfladı hatda ama sonra kendine geldi yemeye başladı sadece emiyodu o zaman. Korkma öyle şeyler oluyo benim abimin oğlunun boynunda üç tane birden vardı ondada gecdi gitdi
Tabi doktor da öyle söyledi daha önce eğer grip tarzı enfeksiyon geçirmişsee lenf bezleri şişiyormus ben ilk önce kbb götürdüm ultrason sonucundan dan sonra araştırma gidin dedi direk çocuk araştırma hastanesine pediatri bölümüne gittik çok şükür tahlil filan tutuldu doktor enfeksiyon dan dedi 10 gün sonra kontrol dedi bakalım Rabbım çocuklarımızı bize bağışlasın insaAllahenfeksiyon oldugunda da bu degerler yuksek cikabilir dedi ondan belli olmaz dedi cocuk doktoruna gittim ilk o kbbye yonlendirdi. birde 1hafta once ateslendigi icin gitmistik o zaman degerleri hep normaldi 1 hafta sonra sislikten dolayi gittik o zaman yuksek cikti. belkide vucut griple savasdigi icindir.
İlkinde 3.6 cm çıktı biyopsi yapıldı kanser çıktı zaten ultrasonda da şekli değişikdi yani kötü huylu olduğu belliydi. Tedavi oldu iyileşti ama hastalığın 1. Senesinde tekrar lenfi şişti bu seferde 4 cm çıktı yine biyopsi yapıldı temiz çıktı zaten ultrasonda da kötü bir şey olmadığına dair bilgi verildi yani lenf nodu büyük diye kötü huylu olmuyor bizim 3.6 cm kanser 4 cm temiz çıktı sadece büyük olunca boyut itibariyle şüpheleniliyor kötü çıkacak diye birşey yok.kotu anilarinizi hatirlatmak istemem ama ulturasinda direk belli olmusmuydu Kan degerleri nasildi acaba arastirdigimda 2 cm uzeri riskliymis kizimin 3.22 cikti ama ulturason doktoru kotu bisey gorsem direk biyopsi isterim dedi cocuk doktoru korkuttu beni sedimantasyondan dolayi kbb de cok ortalama konustu. bu arada enerjisinde bisey yok istahinda sorun yok terleme kusma agri vs yok bunlar da biraz rahatlatiyo ama kendim olsam hic bu kadar ustume dusmezdmama daha cok kucuk derdini bile tam anlatamiyo ki
tekrar cok tesekkur ederim bilgilerinizi paylasip rahatlattiginiz icinİlkinde 3.6 cm çıktı biyopsi yapıldı kanser çıktı zaten ultrasonda da şekli değişikdi yani kötü huylu olduğu belliydi. Tedavi oldu iyileşti ama hastalığın 1. Senesinde tekrar lenfi şişti bu seferde 4 cm çıktı yine biyopsi yapıldı temiz çıktı zaten ultrasonda da kötü bir şey olmadığına dair bilgi verildi yani lenf nodu büyük diye kötü huylu olmuyor bizim 3.6 cm kanser 4 cm temiz çıktı sadece büyük olunca boyut itibariyle şüpheleniliyor kötü çıkacak diye birşey yok.
Kecer Allah'ın izniyle. Amin bebeklere bişey olmasın anneler neler cekiyo biliyorumbizimki de gecsin gitsin insallah gelmek uzere. kimsenin cocugu grip bile olmasa keske
Aynen Allah göstermesin kotu bisey olunca hali olmaz ayağa kalksın keyfi yerindeyse korkmaya gerek yok.ama dediyin gibi anne işte duzelene kadar insanın kalbi yerinden cikiyoBenim oğlum 4 yaşında çok şükür keyfi yerinde her hangi bir sıkıntısi yok ultrason çeken uzmnda söyledi kötü birsey olsaydı çocuk böyle keyifli olurmuydu dedi ama işte anne yüreği tatmin olamıyorum bi türlü
Aynen öyle canm Rabbım büyük yinede elhamdülillahAynen Allah göstermesin kotu bisey olunca hali olmaz ayağa kalksın keyfi yerindeyse korkmaya gerek yok.ama dediyin gibi anne işte duzelene kadar insanın kalbi yerinden cikiyo