3 yaşa uygun çocuk odası fikirleri?

Merhaba, hayırlısı olsun yeni bebişiniz sağlıkla kucağınıza alın ben iki ay önce doğum yaptım ve bebeğime Montessori tarzı bi oda aldım. Geceleri bizim de aramızda yatıyor ama gündüz odasında,kendi yatağında uyutuyorum. Yatak çok büyük olduğu için biz de rahatça yanına uzanabiliyoruz. Seçtiğim model bence liseye kadar çok rahat kullanılır. O yüzden büyüyen beşik tercih etmedim. Ayrıca altına yavru yatak da oluyor. Bebişiniz biyüdüğünde ikisi de aynı odada rahatça kalabilirler bu arada fiyatları da sormuşsunuz. Maalesef normal değil, gerçekten her şey aşırı pahalı. Ucuzlar elbet var ama resmen kimyasal boya kokuyor. Ben de çok dolaştım oda takımı için. Karyolası yatağı şifonyeri yavru karyolası 3 kapılı dolabı bana yaklaşık 50 bine mal olmuştu.

Haklısınız. Ben evlenirken bile koltuk takımını, yatağı hep bazalı aldım ki etrafta dağınıklık olmasın, dolapların üstü eşya hurç olmasın. Oğlumun sifonyer ağzına kadar doldu şimdiden zaten. Büyük ve tek bir şey alacağım. Sonradan tekrar dolap alırsak bu sefer birbiriyle uyumsuz çok sayıda mobilya görüntüsü olacak. Teşekkür ederim yorum için

Teşekkür ederim. Sizin de bebişiniz hayırlı olsun yavru yataklı olanlar az yer kaplıyor ama bence misafir için uygun da ikinci çocuk için uygun değil gibi. Büyüyen yatak ben de istemedim çünkü büyüdüğü her dönem için ayrı yatak içi almak masraflı olacaktı zaten çok mantıksız. Dolap yatak ve karyola için aradık mağazada 25 bine indiririz dediler bize uygun şu durumda ama daha da araştıracağız. gerçekten çok pahalı her şey.

Büyük tek bir dolap alın diye o yüzden söyledim. Ben de hiç dağınıklık sevmiyorum, göz yoruyor çünkü. Tek renk düz bir şey bulursanız süper olur, ilerde odaya başka bir dolap, çalışma masası vs. alınca gözünüze de batmaz hem.

Evet kesinlikle. Umarım bulabilirim yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…