3 yaş sorunlarımız/pedagog tavsiyesi

Her ne kadar ilgim onda deseniz de artık hayatı eskisi gibi değil, kıskançlık normal bir duygu zaten. Sana bakıyor, sana gülüyor tarzı ifadeler üzerinde baskı yaratmış olabilir. Kardeşine karşi bu şekilde davranmazsa sizden kabul görmeyeceğini düşünüyor olabilir. Oyun terapisi alabilirsiniz tabi ki, ama o kadar çok bu işi yapan var ki, ve ciddi paralar ödeniyor o yüzden iyi araştırmak lazım. İstanbul daysaniz Cihan Çelik adını çokça duyuyorum.
Bir de durumunuzu masallastirarak duygularına alan açabilirsiniz. Son olarak aletha solterin oyun oynama sanatı adlı kitabını öneririm. İçinde kardeş ile ilgili kısım da var.
Konunuzu tekrar okudum da bence de bir an önce profesyonel yardım alın. 3-4 yaş arası güvenli ayrılma dönemidir. Kızınız şu an çok kaygı dolu,. ahkâm kesmek istemiyorum yazılan birkaç şey üzerine ama hem kardeş hem kreş konusunda duygularina alan açılmamis gibi görünüyor. Kreşe de ara mi verseniz acaba. Her ne kadar mutlu gidiyor deseniz de, size böyle yapışması ters birşey var mesajı veriyor. Tam gün gidiyorda yarım gün olabilir belki. Terapiye başlarsanız daha spesifik değirmen.sansinjz olur. Bu arada ben de psikolojik danışmanim

Konunuzu tekrar okudum da bence de bir an önce profesyonel yardım alın. 3-4 yaş arası güvenli ayrılma dönemidir. Kızınız şu an çok kaygı dolu,. ahkâm kesmek istemiyorum yazılan birkaç şey üzerine ama hem kardeş hem kreş konusunda duygularina alan açılmamis gibi görünüyor. Kreşe de ara mi verseniz acaba. Her ne kadar mutlu gidiyor deseniz de, size böyle yapışması ters birşey var mesajı veriyor. Tam gün gidiyorda yarım gün olabilir belki. Terapiye başlarsanız daha spesifik değirmen.sansinjz olur. Bu arada ben de psikolojik danışmanim
Ben de kesinlikle profesyonel bi yardım almamız gerektiğini normal olmadığını düşünüyorum malesef İstanbul’da değilim hatta ilçede yasıyorum oyun terapisti bulmam bile zor olabilir ama arastırcam

Back