- 14 Şubat 2017
- 964
- 958
- 103
- Konu Sahibi kelebek_gibi
Arkadaşlar oldukça kısa anlatmaya calısıcam. Kızım su an tam 37 aylık. 30 aylıkken kardeşi doğdu. Kızım çok sosyal gezmeyi seven hatta anne sen gelme ben anneanneme yalnız gidicem diyen bir çocuktu. Kardeşten sonra bu durum değişmedi. Geceleri kardeşi yanımda yattığı için o da ağlayarak annemle uyuycam dedi ben de vicdan yaptığım için yanıma aldım. Kardeşi olduğundan beri benimle uyuyor sadece benimle onun yatağında. 35 aylıkken kreşe başladı ve epey zor zamanlar geçirdik ağlama krizleri gitmek istemiyorum vs vs. Kreşindeki öğretmenlerinin yönlendirmesi ile pes etmedik. Sadece kapıdan girerken ağlıyordu gün içinde etkinliklere katılıyordu gayet mutluydu. Ve artık giderken de ağlamıyor çok mutlu okul ne zaman açılacak arkadaşlarım geldi mi falan diye soruyor. Ama sorun şu ki kreş harici asla benim yanımdan ayrılmıyor. Asla kimse ile gezmeye parka gitmiyor. Ben tek basıma doktora dahi gidemiyorum ben de gelicem diye ağlıyor hatta öyle bi durum ki çoğu zaman evin içinde beni kucağına al diyor. Mutfağa gitme diyor (ev açık mutfak). Annem varken duşa girsem kapıda bekliyor. Veli toplantısına gittim evde annem vardı ben gelene kadar ağlaya ağlaya yatağında yatmış. Bazen gün içinde taktığı bi şey olursa gece çığlık cığlığa uyanıp ağlıyor. Örneğin pizza yiycem diye ağlıyor gece 2-3 te.Yani böyle bi çocuk değildi Ne yapıcam bilmiyorum herşeyi benim yapmamı istiyor tamam ama tutturmaları istediği o an olacak Çorba istiyor olana kadar bekleyemem diyor. Yaşadığım şehirde ne yazık ki pedagog yok online araştırdım güvenemedim her türlü önerinize açığım. Bu arada kardeş kıskançlığı olduğunu düşünmüyorum kardeşiyle ilgilenmeye pek fırsatım olmuyor büyük kızımla daha çok ilgileniyorum ve kardeşine şimdiye kadar verdiği bir zarar olmadı tam tersi çok seviyorum çok tatlı der