- Konu Sahibi ayyildizim
Canım elinde kalanlar neler?
110 cm olanları alacağım.
110 cm olanları alacağım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
polo gölek ve beyaz polo kollu satldı zehra ama diğerleri duruyor sanrım
ben sana akşam dönüş yapacağım
aparatlarını sakladım almak isteyen olursa tekrar göndermeden bir çekim yapılır
Eki Görüntüle 885839
bu maalesef satıldı canımBu tamir seti satıldımı fiyatı nekadar satılmadıysa
rica ederim canım . görüşürüzCanım kargomu aldım.Çok teşekkür ederim.Herşey tertemiz.Hediyeler için ayrıca ayrıca teşekkür ediyorum.
rica ederim canım . görüşürüz
canım zehra arkadaşın aldım dediklerinin dışındakiler duruyor sanırım .şuan tek tek bakmaya fırsatım olmuyor, haftaya inşallah bakacağım olur muCanim merhaba..elinde 5 yas erkek yazliklardan kalanlari gorebilirmiyim?
canım zehra arkadaşın aldım dediklerinin dışındakiler duruyor sanırım .şuan tek tek bakmaya fırsatım olmuyor, haftaya inşallah bakacağım olur mu
27 numaracanim bu yagmur botlari kac no ve fiyat?
Yaaa kucukmus bize oglum 31 giyiyor keske olsaydi cok begenmistim.. Neyse kosmet degilmis.ben hala senden yazlik 5-6 yas bekliyorum canim27 numara
13 tl .
canım kusura bakma :) ben topluca sattığım için elimde kalanlara bakmadım .maşallah bizden büyük no giyiyor paşan :) biz yeni girdik 29 buçuk giyiyoruz :)Yaaa kucukmus bize oglum 31 giyiyor keske olsaydi cok begenmistim.. Neyse kosmet degilmis.ben hala senden yazlik 5-6 yas bekliyorum canim![]()