Bebek İkinci El 3 Yaş sonrası için ayakkabı ve kıyafetler ,oyuncaklar ve kitaplar

4-5 yaş 5 tl .
110 beden lcw 5 tl
c&a cars atkı ve eldiven takım 5 tl.
110 beden yaş 3 tl
c&a cars 110 beden 10 tl

Son düzenleme:
Tamir sandalyesi ile hippolari alabilirim.sinemerdem08 hotmail mail adresim.bana yazarsaniz nereye para yatiracagimi ve ayrintilari konusuruz.bu arrada Nerede oturuyorsunuz

$images.jpg rengi gayet yerinde ama fotoğraf çekimi makinem kaynaklı soluk gibi falan çıkıyor :( koyu renkler özellikle .

arkadaşlar yepyeni bisiklet, scooter ve el kontrollü moturumuz pilsan ,ben bunlarıda satışa koyacağım yani başlık aktif kalırsa inşallah ,taşınacağım için elden teslim ankaradan almak isteyenler takip etsin beni ,

merhaba.
merhaba. arkadaşın birisi alacağım demişti ama dönüş yapmadı o zaman siz alablirsiniz .

ama isterseniz başka puzzle ve kitaplarımda mevcut ,gece ekleyeceğim bekleyebilir misiniz ?

eşegi de alabılırım...sız bana maıl atın...baskasına soz vermeyın ama...kıtap derken cocuk gelısımı ıle ılgılı kıtaplardan bahsettım ama...

ozel mesaj hakkım yok bu sebeple maıl adresı dedım. sinemerdem08 hotm..l.com maıl adresım.ya da bana telf yazın ozelden arayayım

Back