- Konu Sahibi ayyildizim
-
evet duruyor 8 tl
evet duruyor 10 tl
toplamda 20 tl gibi bir rakamla alış veriş şartı istiyorum ,maalesef daha aşağı bir rakam için kargoya gitmek için zaman ayıramıyoruz , en son fiyat bu .ben 20 tl aldım ve sağasağlamdır pek kullanma şansımız olmuyor çocuk işi oluncaSon fiyatmı ?Çünkü kargo ücretiyle hemen hemen sıfırının fiyatına gelicek çoklu laım yapanlar için makul bir fiyat ama tek ürün için kargo ödeyince olmuyor.
toplamda 20 tl gibi bir rakamla alış veriş şartı istiyorum ,maalesef daha aşağı bir rakam için kargoya gitmek için zaman ayıramıyoruz , en son fiyat bu .ben 20 tl aldım ve sağasağlamdır pek kullanma şansımız olmuyor çocuk işi olunca
zehragrbzdrn mesaj kutun dolmuş mesaj atamıyorum
canım mesaj kutun doluCanım sildim mesajları.Senden hesap numarasını isteyeceğim.Çünkü hatalı diyor.Yatıramıyorum parayı.
Hesap nosunun doğru şeklini yazarmısın?
ayakkabı durmuyor canım ama diğer eşofman,cars eşofman,pantol duruyor .Penye alt olmayacak bedenini yanlış okumuştum onun..
ayakkabı durmuyor canım ama diğer eşofman,cars eşofman,pantol duruyor .
siz verin ben ölçerim .Şöyle yapabilir miyiz? Üstler olurda, altlar için yarın size ölçü versem ölçseniz bi ona göre alabilirim. Yarın öğlene kadar dönerim :) bekletmiş olsanız..
siz verin ben ölçerim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?