• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi 3 yaş için tuvalet eğitimi

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

Sedefo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
150
18
98
34
3 yaşında bir oğlum var 4 aydır çişini Tuvalete yapıyor hiç bir sıkıntı yaşamadık ancak kakasını asla yapmak istemiyor bende zorlamamak için kaka anında ara ara bez taktım ancak şimdi 1 aydır bezi hayatımızdan tamamen çıkardık bezimiz bitti kakamızı Tuvalete yapmamız gerekiyor diyorum kakayla ilgili bi sürü kitap aldık okuduk ama ne fayda hayır çok korkuyorum yapamam diyor oturarak kaka yapmaktan çok korkuyor asla ama asla lazımlığına oturtamıyorum bu yüzden sürekli kakasını altına yapmaya başladı bi haftadır banyo yaptıracağım zaman duşakabinde yapabilirsin dedim bi iki kere oyle yaptı ama ayakta yapıyor yine oturur pozisyonda yapmıyor asla . Ve parka vs bi yerde arkadaş edindiğinde hemen Onlara siz kakanızı Tuvalete mi yapıyorsunuz ben kaka mı Tuvalete yapmaktan korkuyorum diyor nereye gitsek kakası varsa anne altıma kaka yaptım demeye başladı sanırım şimdi de altına yapmayı alışkanlık haline getirdi ne yapacağımı şaşırdım

Suan durum nasil oglenebildimi oglunuz
Benimde kizim 3 bucuk yasinda 1 senedir cisini soyluyor kakasini ara ara kabiz oldugu icin korkuyor ilac kullaniyiruz kabizlik icin

Back