3 yaş her kelimeye ağlama

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
43
Kızım ağzımızdan çıkan her lafa ağlıyor. Gün içinde sürekli mutsuz ve gözü yaşlı. Eşimle konuşuyoruz.Esim araba çok kirlenmiş diyor.Kizim oradan hemen başlıyor.Kirlenmemis temiz işte diye ağlamaya. Sofradayiz. Tuzu verirmisin diyorum.esime.Hayir ya verme diye ağlıyor. Guzel kizim diyorum hayir ben guzel kiz degilim diye ağlıyor. Yaz gelsin tatile gidelim diyoruz.Hayor gelmesin diye ağlıyor. Delirmek üzereyiz.Aglamalari da şiddetli.Oyle hemen geçmiyor. Fikriniz var mı bu konuda

3 yaş sendromu.. tepki vermeyin. Gerçekten aglanmasi gereken bir durum olduğunda sakinleştirin, boş ağlamaları sadece sizi denemek için yapıyorlar. İlgi çekmek için sağlıkla buyusun bicirik.

Ya cok tatli 3 yas ergeni duygularla ilgili kitaplar okuyabilirsiniz. Nokta kitaplari vardi ofkeli nokta uzgun nokta gibi. Bir ara ogluma cok okurdum. Duyguyu taniyip basetmeyi ogretiyor. Bu arada halaniz nasil oldu sosyal hizmetlerden bir gelisme var mi?

Dün yerleştirdik çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…