- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
kızlar ben 2 gündür evdeyim istanbul çok soğuk hafif bir grip geçiriyorum gitmek istemedim işe.hayırlısıyla bir sürem dolsa çok sıkıldım ordan ya.
Allah senden razi olsun canim tez zamanda beraber alalim guzel haberiCanim senin icin 4 yasin okudum.RABBIM en kisa zamanda bebisini nasip etsin sana.buarada adet olurum diye sirada kim varsa sirasiyla 4 okuyorum.mineye gectim bile.
Amin cnm Allah razi olsun sendenben okudum fatmacım rabbim dularını kabul etsin inş
l canım geçer mi acabaGecmis olsun abla, sík disini zaman cok cabuk geciyor.
gecer ablacim olumsuz düsünüp icini karartma. Biray polyannacilik oyna, belki evde kalsan síkílírdin :)sğ
l canım geçer mi acaba
Gecer canim benim az kaldisğ
l canım geçer mi acaba
CANIM OKUDUM 4 TANE YASİNİMİ .. ALLAHIM KABUL BUYUR...Belgin dun gece senin icin 4 tane okudum asmu 3 tane okuyunca bitmis olacak seninki
Tmm canim Allah razi olsun.Belgin dun gece senin icin 4 tane okudum asmu 3 tane okuyunca bitmis olacak seninki
Amin cnm Allah razi olsun insallah kabul eder bu ayCANIM OKUDUM 4 TANE YASİNİMİ .. ALLAHIM KABUL BUYUR...
FATMACIM RABBİM DUALARINI KABUL ETSİN,
ALLAH razı olsun kuzum senden meleğim rabbım tez zamanda bıze hepimize verır ınsallhoglak_kadini gülüm senin için okudum, Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir bebekle kucağını doldursun.
Cümlemizden inşallah bitanem, Rabbim sesimizi duyup hasretimizi tez zamanda dindirir inşallah.ALLAH razı olsun kuzum senden meleğim rabbım tez zamanda bıze hepimize verır ınsallh
ben hala kalkıp okuyamadım yarına kaldı galıba ama kalkıp okuyamaya calışacagım bı kalkabılsem 20 dakkada bıtırrım karnım yenı yenı duzelıyo adama ıyı hızmet ettı pır douyo etrafımda demek boyle kıvranmak laızm :)Cümlemizden inşallah bitanem, Rabbim sesimizi duyup hasretimizi tez zamanda dindirir inşallah.
ben hala kalkıp okuyamadım yarına kaldı galıba ama kalkıp okuyamaya calışacagım bı kalkabılsem 20 dakkada bıtırrım karnım yenı yenı duzelıyo adama ıyı hızmet ettı pır douyo etrafımda demek boyle kıvranmak laızm :)
Allahin izniyle okuyabildim ohh Allah razi olsun cnm bir tane de hepimize okuyacakyim ama. Beynim 4.yu bile zor tamamladi yapti valla aksam yemegini hazirladiCanım olmazsa ben yarın okurum seninkileri. Kız âlemsin ha, adamı pervane ettin demek :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?