- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
yaaa usuttum sabahtan berı karnım agırıyodu bı de bı tane cızı yedım bugun baska bısey yemedım heralde yemk bırdden agırmı geldı ne yaptı geldı esım buscopan getırdı hemen keser bence
Tahminyok kız nazar degmemıstır resmımı sadece gruba koydum :) begendın mı benııı
Tahmin ettigim gibi cok guzelsin RABBIM nazarlardan saklasinyok kız nazar degmemıstır resmımı sadece gruba koydum :) begendın mı benııı
Degerlerin cok guzel canim acaba yumurtami buyume agrisimi diye dusundum druna ne zaman gideceksincanım bugun 6. gunum persembe gunu de kullanacagım bıtecek gunde ıkı alıyorum
tsh:1.09
fsh: 3.65
LH: 4.60
prl: 13.3
e2: 30
nasıl canım degerlerım bu ay yumurta olacak bence
edit: yanı adetımın 6. gunu klomenı 3 gundur kullanıyorum
12.gunu gıdıcem ılk kontrole ama ya erken gelısırsedıye 9. gunu gıdebılırım ne dersın 9. gunu gıdeyım mıDegerlerin cok guzel canim acaba yumurtami buyume agrisimi diye dusundum druna ne zaman gideceksin
kasık agrım da var gectı agrım az bısey kaldıDegerlerin cok guzel canim acaba yumurtami buyume agrisimi diye dusundum druna ne zaman gideceksin
yumurta agruısı olabılır mı kı akıntım da varrDegerlerin cok guzel canim acaba yumurtami buyume agrisimi diye dusundum druna ne zaman gideceksin
Bence git.cunku duzensiz adetlerin kanamalarin oldu.erken yumurtlayabilirsin.hatirliyonmu bir keresinde oylesine ultrason olmustum 5 gunumdu ve 19 mm yumurtam vardi12.gunu gıdıcem ılk kontrole ama ya erken gelısırsedıye 9. gunu gıdebılırım ne dersın 9. gunu gıdeyım mı
Akintin berrak renktemiyumurta agruısı olabılır mı kı akıntım da varr
berrak ama yogun yumurta akıntısı degıl az yogunAkintin berrak renktemi
ewettt gıdeyım ben 9. gun nıye geldın derse kasık agrım vardı derım kı hakkaten varBence git.cunku duzensiz adetlerin kanamalarin oldu.erken yumurtlayabilirsin.hatirliyonmu bir keresinde oylesine ultrason olmustum 5 gunumdu ve 19 mm yumurtam vardi
Git bencedeewettt gıdeyım ben 9. gun nıye geldın derse kasık agrım vardı derım kı hakkaten var
Bakalim hayirlisi neyse o olsunGit bencede
geçmiş olsunbenım karnım çok kötu kızlar çok feci iki buklum kaldım napıcam çok agrıyo
Cok sagol cnm aksam gecti de sabah disari ciktim yine basladi bu koy cok soguk sanirim usutuyorum ondan oluyogeçmiş olsun
geçmiş olsun canım hangi şehirdesinCok sagol cnm aksam gecti de sabah disari ciktim yine basladi bu koy cok soguk sanirim usutuyorum ondan oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?