3.tüp bebekte tutmadı. Bana bi akıl verin nolur

Kumsal6161

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
105
38
34
Selam kızlar 31 yasındayım. Eşimde varıkosel var morfolojı bozuklugu var sperm sayımız az. Hareketlılık düşük. Ben doktora gittim bi problem yok dedıler.ankara anatolia da tedavı gördük. İlk deneme tutmadı. 2. Deneme kımyasal gebelık oldu. Beta 290 kadar cıktı sonra bi anda 80 ne düştü. 1 ay sonra tekrar sıfırdan tüp bbek tedavı basladık esımın degerlerı aynıydı. Bende anti tpo 36 cıktı. İlaclık bi durumun yok dediler 6 yumurta toplandı 3 döllendi sadece 1 tane kaldı 5.gün embrıo ama oda tutmadı. 1 kez kımyasalı gördük diye doktorum genetik testi uygun görmedi gerek yok dedi. Tüplere baktırmak ıstedım senın tüplerınde sorun yok dedı. 3 denemede çöp oldu, moralım cok bozuk. Sanırım biz anne baba olamıycaz.. Dün adet oldum buda tutmadı. Simdi ne yapayım nasıl bı yol alalım bana yardım edin. Başınızdan bu tarz bisey gecti mi, kacıncı denemede hamıle kaldınız

Kacıncıda tuttu sızın
Direk ilkinde canım hatta taze transfer yapıldı.bu merkez direk ilkinde tutturmasi ile ve taze transferi ile başarılı bizde eşimin arkadaşı tavsiyesi ile gitmiştik onlarda da ilk seferde olmuş gerçekten gidin muhteşem bir doktor il ikisi Ahmet Erdem var birde orda ikisi de cokkk başarılılar

4. Denemede pozitif gördüm. İlk üçü taze transferdi. Bu arada ben şu an yurtdışındayım ve ilk 2 denemem Türkiye’deydi. Son denemede, yurtdışında, 3 kez başarısız geçmişim olduğu için, transfer günü, Türkiye’de daha önce hiç verilmeyen bir serum verdiler

Moralini bozma ayni durum bizde de vardı canım Ankara novaart tüp bebek Mehmet Erdemdi doktorumuz ilk deneme de tuttu 8aylik hamileyim.direk ona gidin ilk seferde başarı sağlayan erkek kaynakli sorunları çözen bir tüp bebek merkezi inşallah Allah verir size de tüm kalbimle diledim
yarın ahmet hocada ilk transfer deneyimimi yaşıcam. ahmet hocada mehmet hocada mukemmeller zaten ıkısı bırlıkte baktıklarıda oluyor . ben cok memnunum ıns sonuc mukemmel olur heycanlıyım çok :)

Selam kızlar 31 yasındayım. Eşimde varıkosel var morfolojı bozuklugu var sperm sayımız az. Hareketlılık düşük. Ben doktora gittim bi problem yok dedıler.ankara anatolia da tedavı gördük. İlk deneme tutmadı. 2. Deneme kımyasal gebelık oldu. Beta 290 kadar cıktı sonra bi anda 80 ne düştü. 1 ay sonra tekrar sıfırdan tüp bbek tedavı basladık esımın degerlerı aynıydı. Bende anti tpo 36 cıktı. İlaclık bi durumun yok dediler 6 yumurta toplandı 3 döllendi sadece 1 tane kaldı 5.gün embrıo ama oda tutmadı. 1 kez kımyasalı gördük diye doktorum genetik testi uygun görmedi gerek yok dedi. Tüplere baktırmak ıstedım senın tüplerınde sorun yok dedı. 3 denemede çöp oldu, moralım cok bozuk. Sanırım biz anne baba olamıycaz.. Dün adet oldum buda tutmadı. Simdi ne yapayım nasıl bı yol alalım bana yardım edin. Başınızdan bu tarz bisey gecti mi, kacıncı denemede hamıle kaldınız
Bnde 4 senedir çabalıyorum su an 2 günüm kaldi kan vermeye ilk tüp Bebek tedavisi sana kesinlikle tavsiye yem sehir hastanesi ne git bana sorun yok dediler 4 sene boyunca megersem kist varmis orda buldular ve cok güzel ilgileniyor doktorlar çalışanlar herseyini inini cicini araştırıyorlar ve bi çözüm bulmaya çalışıyorlar ve bütün konsey karar verip yapiyor ben cok memnunum tutmasa bile oraya gitmeyi düşünüyorum gerçekten her konuda cok bilgililer belki faydasi olur bi sene zubeydeye gittim 2 aşılama bosa gitti tutmayacak ama yaptik deyip yolladillar rahim filmi temizdi bnmde bide mutlaka HS cektir cok vaydasini gordum esimde ilac kullandı sperm artmasi icin bi toz versiler keçiboynuzu ve polen kullaniyo kimisi inşallah sonunda pozitfi aliriz cok yorucu bi süreç Rabbim cümlemize yardim etsin 🤲🤲

Eşinizle alakalı bi sorun sanırım tamamen . Kıbrıs’ta farklı spermle düşünmez misiniz eşiniz ne der bilemiyorum. Umutsuz olmayın eğer yaşınız müsaitse

Saçmalıdıgnızın farkındasındır umarım... Sizin öyle galiba
merhaba benımde eşimde sayı hız morfoloji sorunu vardı. ilk 3 denemem farklı merkezde kımyasal oldu.sonra embrıyo taşıdım bahçeci umut merkezıne dış gebelık oldu. yenıden tedavıye başladık embrıyolara genetık test yapıldı. şuan 8+3 haftalık hamıleyım. keşke daha önce cem hocaya gelseydım ama kısmet buguneymış. labaratuar ve doktor çok önemlı bızım gibi eş faktörlü durumlarda. iyice araştırın derim ben olmayacak bır durum değil umudunuzu kaybetmeyin

yarın ahmet hocada ilk transfer deneyimimi yaşıcam. ahmet hocada mehmet hocada mukemmeller zaten ıkısı bırlıkte baktıklarıda oluyor . ben cok memnunum ıns sonuc mukemmel olur heycanlıyım çok :)
A çok sevindim ikisi de süper dimi evet bazen muayenelere ikisi de giriyor çok benzedikleri için ayırt edemediğim anlar olmuştu 🤗inşallah başarılı olur ve olacaksınız da bebisinizi kucağınıza alın sağlıkla müjdeli haberi paylaşırsanız bizle de seviniriz 🤗

Merhaba bende tüp bebek yaptım 3 hafta önce hamile olduğumu öğrendim fakat cumartesi kahve pembe lekelenmeme başladı kan verdim pazar günü en son kan sonucum 246 idi 89 a düştü doktorum ilaçları bırak dedi ama ne ağrım ne yoğun kanama var dedim ısrarla dinlemedi diğer gün tekrar verdim ve kan sonucum 179 a çıktı doktor bu önemli değil bebek yok dedi ama hala lekelenme var ve kanama yok dedim kadın doğuma gittim oda rahim içini kanama yok dedi ve rahim duvarin kalın dedi doktor sürekli umutsuz konuştu bende umursamadım ama içimde hep bir acaba var sizce ne yapmaliyim

Moralini bozma ayni durum bizde de vardı canım Ankara novaart tüp bebek Mehmet Erdemdi doktorumuz ilk deneme de tuttu 8aylik hamileyim.direk ona gidin ilk seferde başarı sağlayan erkek kaynakli sorunları çözen bir tüp bebek merkezi inşallah Allah verir size de tüm kalbimle diledim
Merhaba tüp bebek tedavisi ne kadar tuttu acaba söylediğiniz klinikte🙏 sürecin başındayım fiyat olarak bilmiyorum yardımcı olur musunuz

Merhaba tüp bebek tedavisi ne kadar tuttu acaba söylediğiniz klinikte🙏 sürecin başındayım fiyat olarak bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Canım merhaba Kasım'da transfer oldum o zaman ücret ilaçlar hariç 10 bin tlydi ilaclrla birlikte 16 bini falan bulmuştu.su an ilaçlar hariç 15olmus öyle duydum tavsiye ettiğim giden arkadaşlarımdan geç kalmadan hemen git canım 👏

Benimde bgun 6. Denemem 2.4.cikti.ucucu gün emriyosu 10. Gün hoca ilaca devam iki gün sonra bakalım dedi umudum yok ilk yuadi ikinci altı aylık erkek doğumla.kaybettim. ucundu kalp atışı durdu.dordumcu kese görülmedi beşinci kimyasal buda husran çok yoruldum

Merhaba ben instagramdan bir sr u takip ediyorum onu bir inceleyin isterseniz dr mfk olumlu çok fazla dönüş oluyor

Hiç canınızı sıkmayın. Ne zaman tutacağını bilebilsek keşke, elimizde denemekten başka seçenek yok. Ben 4. tedaviye hazırlanıyorum. Novaart Ahmet Erdem doktorum, bu merkezde ikinci tedavim olacak, öncekiler başka bir yerde. Bizde sorun benden kaynaklı, yaştan dolayı az sayıda yumurta oluyor. Adetimle doktora gideceğim, prp için gün kararlaştıracağız.
Beslenme tarzımı baştan aşağı değiştirdim, sigarayı bıraktım ve takviyelerimi çeşitlendirdim. Amacım vücudumu en iyi şekilde hazırlamak 😊 Bunu keşke öncekilerde de yapsaymışım. Tüp bebek denilince insan hemen olacakmış gibi hissediyor, ama olmadığı da oluyor. Bunu 3 denemede idrak edebildim 😂 Bu yolda tökezliyoruz ama yürümeye devam ediyoruz.
Siz de eşinizle kendinize bir yol haritası çizebilir ve devam edebilirsiniz. Yaşınız da genç. Süreç zor ama umutsuzluğun bu süreçte yeri yok. Size kolaylıklar diliyorum 🙏✨

Mrb canım bak bizimde varikosel sorunumuz vardı eşim ameliyat oldu değerler yükseldi gebelik oluşmadı sonra tüp Bebek yaptık kimyasal gebelik oldu meğerse sperm DNA hasarı varmış özellikle varikosel olanlarda oluyormuş hemde çok yüksek çıktı eşim tedavi gördü tekrar tüp Bebek yaptık bu sefer çok daha iyi sonuç aldık 11 tane 5.gun embriyosu donduruldu transfer için âdet olmayı bekliyorum 4 yıldır uğraşıyoruz bizde ameliyatlar ilaç iğne tedavileri maddi ve manevi yorulduk umarım hepimiz en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşuruz ama bu sefer çok kapsamlı araştırın tedavi olun ondan sonra deneyin tüp bebeği 🥰

X