Doğuma Hazırlık 3. Trimester da kilo kontrolü, 3. Trimester da kaç kilo alınır?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

.Bubble.

Y*
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
1.533
33
358
Herkese merhaba, 30. Haftama girdim ve 53 kilo ile başladım şuan 66 kiloyum Corona virüs karantina derken son 3 haftada çok fazla kilo aldım. Bu gidişle karantinada kolay kolay bitmeyeceğinden gidişattan çok korkuyorum
Hamileliğin sonlarında ya da doğum yapmış anneler son 3 ayda kaç kilo aldınız? Kimileri daha hızlı kilo alırken kimileri karın büyüdükçe daha az yiyebildiğinden az kilo alındığını söylüyor.
Son 3 ayda kilo kontrolü nasıl sağlanabilir siz neler yapıyorsunuz? Evde spor, hamile diyeti vs. Önerilerinizi bekliyorum

Yediklerinin saglıklı oldugunu dikkat et ekmek hamur işi makarna tarzı ye ama küçük porsiyon ye abartmadan. Beni daha cok şişirir dersen sebze protein tüket. Ben 70ile hamile kalıp 73 te dogum yaptım.

Ekstra çaba gösterdim ve kilo vermişim bebeğim 3580 dogmustu. 70 bana göre kilolu hamile kalınca dikkat ettim.

3 kilo ile doğuma girmek harika gerçekten peki kilo verdiğiniz dönemde bebek kilo almaya devam etti mi? Virüs sebebiyle doktor kontrol sıklığını azalttı. Yediklerimi kısıtlayıp bebeğin kilo almamasından ve farketmemekten korkuyorum

Tabiki hatta son iki hafta kala 500 gram aldı siz yediklerinize dikkat edin hamur işi tatlı bunlar zaten size bir faydası yok. Dedim ya 3580kilo dogdu.

Beslenmanize dikkat edin yogurt süt ceviz daha dikkatli beslenin. Salata corba ana yemek ya da isterseniz aksamları ekmek tuketmedim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…