• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 tl ye aldığım duvar stickerlarım :)

arkadaşlar bunları buradan bir tezgahtan aldım 3 tl yekaydirigubbakcemile2 atma ,çıkma vs olmadı...:olmaz:benim çok hoşuma gittilera.s...paylaşmak istedim ...kaydirigubbakcemile5

resim921.jpg

resim923.jpg

resim922.jpg
resim918.jpg

canım çok güzel olmuş ya bende istiyorum ama nerelerde satılıyorki herkes 3 tl ye aldım deyip duruyor niye benim baktıklarım çok pahalı bende böyle çiçeklerle kediler istiyorum.
bende 3 tlye bulabilirmiyim acaba ve nerelerde bulabilirim.

canım çok güzel olmuş ya bende istiyorum ama nerelerde satılıyorki herkes 3 tl ye aldım deyip duruyor niye benim baktıklarım çok pahalı bende böyle çiçeklerle kediler istiyorum.
bende 3 tlye bulabilirmiyim acaba ve nerelerde bulabilirim.

bayramda bende istanbuldaydım ...bakırköy - osmaniyedeki c.tesi pazarında birçok tezgahta bunlar ve çok daha fazla çeşitleri vardı tanesi 2,5 tl...benimde en hoşuma giden bu kedili ve bu ağaç oldu... kediliyi yatak odamın girişine ağaç olanı oturma odama yapıştırdım... koltuk rengimde kırmızı çok güzel durdu ve çok da iyi yapışıyor kızlar ...birde 10 tl olanlar var onlar bunlara göre biraz daha büyük siyah birtanede ondan aldım ve onuda salonuma yapıştırdım...
daha önceden ikeadan aldığıma pişman oldum hem daha pahalı hemde pazardan aldıklarım kadar iyi yapışmıyor ...Çok üzgünüm çoook

img33103.jpg

buda benim yaptığım mutfak için yaptım bende 2.5tlye aldım şimdi bide kendi odam için alıcam kedillilerdenhihoyyyt

bende almıştım ama hala duruyor
bebişimin dolabına yaparım dediydim kedili olanı
ama dolabım camlı o yüzden olmuyor
olmadı odasına bir yere yapacam

bende kedili olanı pazardan 2 tl ye aldım görenler hayran kalıyor boyama sananlar oluyor yapışkanlı olduğunu duyunca alıcısı çoğalıyor.duvarım çok havalı oldu:) yapıştırması biraz zor biz eşimle beraber yaptık tek yapmaya kalkışmayın bence

bende bursada oturuyorum daha dogrusu orhangazide bursayı pek bılmem nerde bu çin pazarı acıklarmıısn canım

eski kızılay kan merkezi yada çiçekçiler pasajı orada altıparmaktada açımış yukarı çıkarken solda artık heryerde var 1 milyon mağazalarındada var şekerim

kızlar ben de bugun pazardan buldum 3 tanesını 5 tl ye satıyorlar henüz yapıştırmadım ama aldıklarım bunlar,balıklı ve deniz kabuklu olanı akyaryumun arkasına fon için aldım...
CIMG3030(500x281).jpg

CIMG3031(500x281).jpg

CIMG3032(500x281).jpg

CIMG3033(500x281).jpg

CIMG3034(280x498).jpg

kızlar ben de bugun pazardan buldum 3 tanesını 5 tl ye satıyorlar henüz yapıştırmadım ama aldıklarım bunlar,balıklı ve deniz kabuklu olanı akyaryumun arkasına fon için aldım...
CIMG3034(280x498).jpg

canım 3 tanesi 5tl çok iyimiş ben tanesi 2,5 tan almıştım kedi olanı

kizlar bisey sorcam. bu stickerlari istedigimiz zaman duvardan sokebiliyormuyuz? iz falan kaliyor mu yada duvarin boyasina zarar veriyor mu?CADIARZU

Bihter aldıkların çok güzelmiş :kedi:
Bnde istiorum ama Pazarlara gidicek kdar vaktim yokki
Ayyy o kedili olana bayıldım deniz kabuklarıda harikaaa:((( aRkadaşlar istanbul anadolu yakasında nerelerde var:( birde bunlar kırtasiyelrde bulunmazmı ?? Son sorumda ümraniyedeki cumartesi pazarında gören warmı ?

kizlar bisey sorcam. bu stickerlari istedigimiz zaman duvardan sokebiliyormuyuz? iz falan kaliyor mu yada duvarin boyasina zarar veriyor mu?CADIARZU

evet bende bu soruyu merak ediyorum
kiracıyım ve evin duvarları saten yağlı boya
skünce boyayı kaldırır mı veya iz kalır mı ne dersiniz.....

sorunun cevabını bende bilmiyorum ama silinebilir boya olan duvarlardan çıkar sanırım zaten pazardan aldıklarımız çok kaliteli değiller kağıt gibi bişey ıslanınca dağılır gibi geliyor bana

çıkarmak istendiğinde saç kurutma makınası tutulması gerekiyormuş,sıcaktan kendını bırakıyormuş biz denedik çıktı,iz de kalmadı

kediliden bende yaptım çok güzel yaa burdaki pazarda tanesi 2 lira haftaya yine alıcam lavabomun oraya tabiii biraz defolu sanki ama 2 liraya da o kadar olur yanii napalım a.s

Back
X