Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Makyaj Ürünleri3. Temaya Uygun Göz Makyajı Yarışması (Vamp)
haa tamam o zaman bir tanem....... vamptan, çok uzaylı gibi geldi bana ,sanki yanağa doğru bir 3 ve 4 cü göz oluşmaya çalışmışta oluşamamış gibi bir duyguya kapıldım birden...... herkesin vamp anlayışı farklı tabii....
kedii kızz bnde senii tanıyamadım bu 5.de kim die düşünüodum senmişsin çok farklı geldin gözümee yaa.arzu direk tanınıyo artez de onun oldugu anlaşılıo da senii hiç mi hiç çıakramadım cidden
kedii kızz bnde senii tanıyamadım bu 5.de kim die düşünüodum senmişsin çok farklı geldin gözümee yaa.arzu direk tanınıyo artez de onun oldugu anlaşılıo da senii hiç mi hiç çıakramadım cidden
oyumuzu kkimden yana oldugunu söyleyebiliyomusuzda haberim yokmus :) ben ikinciden yana kullandim ki hepiciginide cok begendim ellerinize saglik bide kim oldugunu cikaramadiydimda tadli arkadasim artezin oldugunu söyledi bana saolsun