• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 tane yumurtayla hamıle kalan varmı?sadece 3 yumurtam olusmusacilll

ayse48

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2008
197
4
318
45
İzmir
slm arkadaslar 3 tane yumurtam olusmus pazartesı toplanacak sizce sansım cokmu az 3 yumurta toplanıp aranızda hamıle kalan varmı 3 ude kalıtelı olmazsa dıye odum kopuyoo...bılgısı olanlar cvp verirse cok sevınırımmm

slm arkadaslar 3 tane yumurtam olusmus pazartesı toplanacak sizce sansım cokmu az 3 yumurta toplanıp aranızda hamıle kalan varmı 3 ude kalıtelı olmazsa dıye odum kopuyoo...bılgısı olanlar cvp verirse cok sevınırımmm

merhabalar ayşe
3 tane yumurta gayet iyi sakın ola moralini bozma....önemli olan o 3 yumurtadan en az birinin kaliteli olması ve tutması.....ben tek yumurtası toplanmış ve hamile kalmış olanları biliyorum.......pozitif ol.... tüm dünya ,tüm evren ve yaradan seninle olsun....
sevgilerimle

neden olmasın ya önemli olan kalitesi umarım içinden en az bir tanesi sağlıklı emriyo oluşur ve annesine tutunur... Ben tek emriyoyla hamiş kalan arkdaşımı biliyorum...
Ayrıca zeten transferde biliyosun en fazla 3 tane yerleştiriyolar

evet canım ben hamile kaldım 3 taneyle başlangıçta üçü birden tutmuştu şimdi sadece birtanesiyle devam ediyorum en saglıklısı tekil gebelik üçüz riskin var seninde bilgin olsun:)

canım bu arada çok heycanlısındır sen şimdi zaman durmuştur demipazartesi toplanıyormuş hayırlısı ben ilk denemede tek yumurta geliştirebildim hüsrandı herşey 2, denemede 3 ü kaliteli olmak üzere 4 tane toplandı transferden sonra birde bekleme süreci var allah yardımcın olsun canım en zor kısmı o benceçok çabuk geçsin inşallah 12 gün bütün dualarım seninle canım benimyerimseniben

bu gün ayın 27 si..transferin gerçekleşmiştir.nasıl geçti?

Back