İlk hamişlikte 80 in üzerine çıktım, 82 falandım heralde doğum sonrasına veririm nasılsa diye hunharca yedim hep veriyolardı nasılsa emziriyosan hele hiç bişeyin kalmıyordu doğumu yaptım kızım çıktı 2700 gr ben kalakaldım 78 kiloyla suyum da az olduğundan sadece bebek gitmiş benden..
Emzirdiğime güvendim acıktıkça yedim 40 ım çıktığında tartıya bi çıktım aman Allah ım 75, millet lohusalıkta 7-8 kilo veriyor, yav hiç mi ödem tutmamışım hep mi yağ olarak depolanmış arkadaş derken artık çareler düşünmeye başladım ve 3 ay içinde 65 kiloya düştüm.. Tabi doğumdan önce 57'ydim..
Derken yine dikkat ede ede 59-60 ı falan gördüm, 2-3 kilo alıp verirken 63 te 2. çocuğa yakalandım ama bu sefer napcağımı biliyordum ilk 3 ay hiç kilo almadım 13 kiloyla hamileliği tamamladım.. Oğlum bi doğdu zaten 4600 gr

Ama bu kez o kadar keyifliydi ki sonrası lohusalıkta her gün 500 er gram falan iyice gidiyodu 40 ım çıktığında bu sefer 65 i gördüm ama nası mutluyum meğer olabiliyomuş doğumdan sonra pat pat da gidebiliyomuş kilolar..
Ama bu konfora iyi alıştığımdan nasılsa veriyorum diye yediklerime dikkat etmemeye başladım kızımda bi sene içinde 59 u falan görmüşken oğlumdan sonra maalesef göremedim en son geçtiğimiz ramazanda 58.5 u görmüştüm ama nalet boğazım durmuyo ki yine çıktım 62 ye
Bıktım yani bıktım..
Sürekli dikkat ediyorum kilo vermem lazım diyip..2 gr yağ oynayınca tekrar yiyip alıp alıp vermekten bıktım..
İnşallah bu son olur da ben de yine mi diyettesin bakışlarından kurtulurum