• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İnşallah inşallah :nazar:

Canim ise girecektin ne yaptin . Kilo aliniyor gidince birde sen izibden dinmeden direk ayrildi yazdirdin :14: listeye ayrildi yazmadik ama puskuute ayrildigini bildirdik geri donmek istersen puskuutle konusurum ama suanda da takim full yine oylama gerekecek :31:
ayfercigim ben püsküüte caglanin ayrilmak istedigini bildirmemistim yanilmiyorsam..yogunluktan unutmustum:26:
dönmesinde bir sakinca yok yani:34:

canımmmm işte budur gene kurtardın bizi:29: bizde seni özledik dön biran önce

canım kıyamammm, boğazın için zencefil bal karışımı öneririm cnm dene
Canim inan bende cok özledim ama geldimi üst üste gelir derler ya aynen öyle oldu...kendimi toparlar toparlamaz yine burdayim:16::16::54:

amaını ben helın kaptanımı gordum paylasımda hemıde 900 gr vermıs :46::46::46:
Evet evet görmüssün:9:
nasilsin dilekcigim,kacamak-yemin nasil gidiyor:4:
canımsın bızde senı cok oledık:16::16::16::16::16::16::16::16:
oy bitanesiniz siz valla:38::17:
hadı Insallah bıdaha gormeyelım sarı kart bıze yakısmıyor sarı
bencedeee:20:
Cok kotu oldum ayaklarim ağrıyor bogazim agriyor ve ogle yemegide migdemi begenmedi beni terk etti :43: oysa ben onu begenmistim :56: acilen toparlanmaliyim pazar sabah kahvalrida misafirim var bi suru hemde :16:
gecmisolsun ayfercigim..hasta olma aman dikkat et canim:14:
Ki z lar 1.ciligimiz hayirli ugurlu olsun hafrayada ayni sekilde tam gaz devam unutmayin sozumuz var hafta sonu kacamak yok hafta sonu kacamak demek degil cunku :16:
Ay buraz dinleneyim sonuc listesini gururla hazirlayacagim takimim birinci olmus :12:
canim isin cikarsa özelime mesaj birak aksam isim yok,hallederim:34:
herkesi kutluyorum.
gerçekten özellikle kaptanın sağladığı motivasyon hepimizi hırslandırıyor.
harikasınız

yaza incecik giysiler giyebilecek herkes:))
kaptaniniz bitanedir,kiymetini bilin:38:

İnşallah inşallah :nazar:

Canim ise girecektin ne yaptin . Kilo aliniyor gidince birde sen izibden dinmeden direk ayrildi yazdirdin :14: listeye ayrildi yazmadik ama puskuute ayrildigini bildirdik geri donmek istersen puskuutle konusurum ama suanda da takim full yine oylama gerekecek :31:

iş Bulamadım canım zamana bıraktım resmen olmuo ya bulamıorum almıolar benıı :)) yaa bazen diyet adına güzel bişiler yapıorum aklıma hemen burası gelio aa bunu yazmalıyım dıorum sonradan cıktıgım aklıma gelıo:)
ayfercigim ben püsküüte caglanin ayrilmak istedigini bildirmemistim yanilmiyorsam..yogunluktan unutmustum:26:
dönmesinde bir sakinca yok yani:34:
buraya hakkını veremedıgımı dusundugum ıcın cıkmıstım ama gerı kabul edersenız gelebılrım gercı +dayım:(

iş Bulamadım canım zamana bıraktım resmen olmuo ya bulamıorum almıolar benıı :)) yaa bazen diyet adına güzel bişiler yapıorum aklıma hemen burası gelio aa bunu yazmalıyım dıorum sonradan cıktıgım aklıma gelıo:)

buraya hakkını veremedıgımı dusundugum ıcın cıkmıstım ama gerı kabul edersenız gelebılrım gercı +dayım:(
Canim hakkini verememekte ne demek..amacimiz zayiflamak degilmi,kendimiz icin yapmaliyiz bunu ilk basta..ayrica yeni kaptan ayfer,o kabul ederse ki etti zaten neden olmasin:16:

Canim hakkini verememekte ne demek..amacimiz zayiflamak degilmi,kendimiz icin yapmaliyiz bunu ilk basta..ayrica yeni kaptan ayfer,o kabul ederse ki etti zaten neden olmasin:16:

aa sen nereye gıttın ex kaptan ya:) walla neler oldu bılmıorum ara ara cumaları bakıp kacıncı oldugunuzu kılo werıp wermedıgınıze bakıodum

aa sen nereye gıttın ex kaptan ya:) walla neler oldu bılmıorum ara ara cumaları bakıp kacıncı oldugunuzu kılo werıp wermedıgınıze bakıodum
Canim ben out,ayfer in olduk
:52::52:

izne ayrildim canim..takimda kaptanini bilsin,salmasin diye sagolsun ayfercigimde kabul edince ona devrettim..kus gibi hafifim simdi:52::52:

Canim kacsin suan haftaya kadar tamgaz devam i halde kacamak yok:20: aldigini ne kadar verdiysen kardir zaten kilon baya bolunecek cok oldu kiz sen gideli :1: bak ben kaotan oldum :1:

izne ayrildim canim..takimda kaptanini bilsin,salmasin diye sagolsun ayfercigimde kabul edince ona devrettim..kus gibi hafifim simdi:52::52:
aa iyi olmus sana dinlenirsin biraz ama özledim walla ya
Canim kacsin suan haftaya kadar tamgaz devam i halde kacamak yok:20: aldigini ne kadar verdiysen kardir zaten kilon baya bolunecek cok oldu kiz sen gideli :1: bak ben kaotan oldum :1:

ya suanda 70ım yanı sabah oyleydım:( baya hamur ısıne verdım kendımı 10 kılo un bıtırdım yaa ewde.. tamam basladım ozaman zaten mıs gıbı ıspanak war yemekte :)

hayırlısı olsun canım zamana bırakmak en güzeli eşinin iş durumları düzeldimi
gel canım burası olmadan olmuyor

oyyy canımm canıımmm:48:

:52::16::16: Kızzz bugn atışamadıkkkk...bu hafta da ben geçecem senii hahahahha :30::33:

rica ederim bebişimmm duruşman bitti sanırım iyi geçmiştir umarımm kesinlikle her hafta bir öncekinden daha süper olacakkk :32::32: olmaması için bir sebep yokk:21::21:

ben de samsungtan giriyodum ondanmı oluyo acab delirtiyor benii :26:

Banuş ablacımm yok dah abitmemişti girdiğimde ya bugn ne bekledm koridorlardaa, anca tutuklu geldi sıra sürekli geri attı çok bekledm başım ağrıdı karnm acıktı ay ne söylendm beee :1::1:
Samsung baya donuyordu ya, bildirimleri de göstermiyordu hatırladığıımm :44: ama ıphoneda alıntılanan mesajları karıştırıyo ay güya bunlar akıllı telefon :1::1:

helen izinde şuan evett işleri çok yoğun ev tadilatıyla uğraşıyoo. blue hamiş değildi en son olaylar değiştide takip edemediysem dünden bu yana bilmiyorum :1: Hiloşta kaçamaklra kaçıyodu sadece artık onlarıda bıraktık :1: bu arada iyiyim sen nasılsıınnn çok sevindim antidepresanları bırakmana kızçene de geçmişler olsun, bahar temizlikleri başlamış kolay gelsiib :16:

Bıraktık kızımm bu sabah yaptım sadece ama haftasonu da yapmıcam yapmıcam kii seni geçebileymm :33:

Bizler iyiyiz tatlım seni böyle bıcır bıcır görünce daha bi iyi oldum hakikatenn:16: yok yok blşuecum hamile değill
Helincim bir süre izne ayrılmış Nora iznli Çağla ayrıldı Şulecik izinliydi haftaya şekerkızla birlikte dönüyor Edacığımız bizden ayrı olsa da kilo vermeye devam ediyor maşallah Hilal Gözde Dilek ve Ayfer 3, takımın neşe kaynakları Bluecum takımın ağası olmuş artık parmak sallamalar onda :1:
Gülşahcım ev temizliyor şu an biri bana kalka dese bende başlayacağım ama ayrılasım yok niyeyse
ateş ablamız ve yeni gelen arkadaşlarımızla her hafta bişrinci olacağız inş

:9::9::9: Bizi sizler yarattınızz :16::16::16:

atmışmıydıkk:12:
ayyy canım benimmmm yok biz snein düğünde oynayalım artık inşallah :32::32::12:

kazanıciz Dilekcimmm

özür yok Ahsenim hoşgeldinn:48:

su kesinlikle çok önemliii akşam 6 dan sonra yememek de etkiliyor aslında karatay tam senlik:32:

:21::21::21:

sen işleri bitirdin ben hala kalkamadım Gülşahım:6:

ok canımmm kolay gelsin

Seninkinde de benmkinde de atalım göbecikelri valla ben kurtluyum zaten :21::1:

hiloooooooooooooşşşşşş nerdesiiin kııızz ne ediyosun çenem düştü yavv 2 muhabbet edek nerelerdesiniz hoooofff.. ayarlarım döndü dün çok hoopladım zannımca :32::111::111:

Kızz gelemedm bugn yaa önce bi 3 sa falan duruşma bekledm, sonra acil bi iş çıktı adliye koridorlarında depar atıp durdum gene :27::53::122::122::122: bugn zıplama sırası bende kafa gitti :9::9::9:

Ay allahim kiz senin paylasim fobini yenwcegiz merak etme

:60:

Bu hafta rakiptik yendim ki seni benim bu hafta seni de dilegide istiyorum rakip olarak hoyri meydan :9:

Allah kabul etsin bitanem

Ellerine saglik canim

Catlakkkk dilek :1::1::1:

Hee kiyilmaz ki bana nasil kiyulsin sevilmeligim ben kiyilmam iyi olmaz sev beni :70:

:1::1:

Sen ilaclari birakmissin piskoloji mi dayabir benim ablam piskolji icin ilac kullanirke hamile kmisti tez zamanda ikincinin haberini aliriz inşaallah

Ayy sen hep bicir bicir ol bu tel uygulamanda iyi oldu ohh ihh

Benimde samsung ama uygulama degil web surumu kullaniyorum cok rahat yoksa telden bu kadar isi nasil hallederdim

Kim ben mi yapmisim sen kacmamismiydin :60:

Merve temizlikle stres atiyon galiba bacim banafa ugra bi ya :16: takimin civiai cijti bu kaltani devrim yapip indirelim :52:

Ben sadece kaçtım sen ikiz doğurdunn :emir_bebek::emir_bebek::1:

Hodri meydannn :27:

Ki z lar 1.ciligimiz hayirli ugurlu olsun hafrayada ayni sekilde tam gaz devam unutmayin sozumuz var hafta sonu kacamak yok hafta sonu kacamak demek degil cunku :16:
Ay buraz dinleneyim sonuc listesini gururla hazirlayacagim takimim birinci olmus :12:

Tebrikleeerrr hepimizeee :46::46::46: :118::118::119::119::119:

Birinci mi olduk cok tebruk wderim hepinizi cok. Sevindim ama hakketik dimi ya biz takimizi cok seviyoruzzzzz

Rabbime sukurler olsun hep beni iyilerle karsilastirmistir sizlerle olmamda bunun kanitir hepiniz ne kaadar kaliteli iyi candan saygili degerli guzellersin.hepinizi cok seviyorummmm

Cok kotu oldum ayaklarim ağrıyor bogazim agriyor ve ogle yemegide migdemi begenmedi beni terk etti :43: oysa ben onu begenmistim :56: acilen toparlanmaliyim pazar sabah kahvalrida misafirim var bi suru hemde :16:

Nazarmi degdi kaptanima kiyamam ben geliyim hazirliyim baci misafirlerine ikram edicekleri canim benim

hayırlısı olsun canım zamana bırakmak en güzeli eşinin iş durumları düzeldimi
gel canım burası olmadan olmuyor

esimin daha sonuclanMADI mahkemede canım olay toplu werceklermıs parayı.. evet bıde ben cok abarttım

Az önce tüm alıntılarım gitti abim uğramıştı yanlışlıkla sayfayı kapamış hey allam ya neyse tekrar yazarım şimdi
sporumu yaptım markete gittim duş yemek faslı derken gelemedimm hepimizi tebrik ederimmm biz harika bir takımızzz:21::21::21:
şimdi arkadaşım geldi haftasonu bizde kalıyor fırsat buldukça girmeye çalışırım öptüm hepinizi kendinize cici bakın bebişlerrr:16::16::16:
esimin daha sonuclanMADI mahkemede canım olay toplu werceklermıs parayı.. evet bıde ben cok abarttım

hakkınızda hayırlşı olsun Çağlacım mahkeme inş lehinize sonuçlanır:16:

Rabbime sukurler olsun hep beni iyilerle karsilastirmistir sizlerle olmamda bunun kanitir hepiniz ne kaadar kaliteli iyi candan saygili degerli guzellersin.hepinizi cok seviyorummmm

iyiler iyilerle karşılaşır bitanemmmm :54::54:

:52::16::16: Kızzz bugn atışamadıkkkk...bu hafta da ben geçecem senii hahahahha :30::33:

Banuş ablacımm yok dah abitmemişti girdiğimde ya bugn ne bekledm koridorlardaa, anca tutuklu geldi sıra sürekli geri attı çok bekledm başım ağrıdı karnm acıktı ay ne söylendm beee :1::1:
Samsung baya donuyordu ya, bildirimleri de göstermiyordu hatırladığıımm :44: ama ıphoneda alıntılanan mesajları karıştırıyo ay güya bunlar akıllı telefon :1::1:

Bıraktık kızımm bu sabah yaptım sadece ama haftasonu da yapmıcam yapmıcam kii seni geçebileymm :33:

:9::9::9: Bizi sizler yarattınızz :16::16::16:

Seninkinde de benmkinde de atalım göbecikelri valla ben kurtluyum zaten :21::1:

Kızz gelemedm bugn yaa önce bi 3 sa falan duruşma bekledm, sonra acil bi iş çıktı adliye koridorlarında depar atıp durdum gene :27::53::122::122::122: bugn zıplama sırası bende kafa gitti :9::9::9:

Ben sadece kaçtım sen ikiz doğurdunn :emir_bebek::emir_bebek::1:

Hodri meydannn :27:

Tebrikleeerrr hepimizeee :46::46::46: :118::118::119::119::119:

atalım inaşllah bitanemmm

aa iyi olmus sana dinlenirsin biraz ama özledim walla ya

ya suanda 70ım yanı sabah oyleydım:( baya hamur ısıne verdım kendımı 10 kılo un bıtırdım yaa ewde.. tamam basladım ozaman zaten mıs gıbı ıspanak war yemekte :)

bizde seni çok özledik Çağlacım takıma dönmekle en doğru karar verdin uzaklaş o undan :54:

ne demekmiş öyle in out filan sen gönlümüzün kaptanısın Helincimmm:38:

kesinlikle burdan ayrılma derim Çağlacım iş konusunda da acele etme rabbimin vardır bir bildiği

Canim inan bende cok özledim ama geldimi üst üste gelir derler ya aynen öyle oldu...kendimi toparlar toparlamaz yine burdayim:16::16::54:

inş çok uzun sürmez:21::21:

Dinlen tabiki canımcımmm akşama kadar yoruldun listelerde kolay gelsin

geçmiş olsun dün üşütmüştün ya sanırım ondan oldu tüm takım gelebiliriz yardıma:21::38:

selam kizlar:3:
nasilsiniz bakalim..özledim kac gündür sizi..
ben bu gün bildirim günü oldugunu unutmusum:26:
paylasimda kilomu bildirdim,listeyi düzenledim..900 gr vermisim ve ortalama 0,88 oldu...

görüsürüz kizlar öptüm hepinizi:54::16:

Slm Helincimm sayende birinci olduk yuppiiiii:21::21::21:
bizde snei çok özledik tatlımmm:38:

352.Etap 3. Mıntıka Açlık Oyunları Sonuç Listesi

BİRİNCİ...............BLUE ♥ %1, 56 :65::66::nazar::71:
İKİNCİ.............KÜÇÜK KELEBEK♥ % 1, 39:nazar::71::87:
ÜÇÜNCÜ. ..........BÜYÜK KELEBEK♥ % 1.37:nazar::71::119:

Herkese emeginden dolayi teşekkür ederim:42:♥♥♥♥

Bizde sana tşk ederiz şirinemmm:54::54:

:54::54::54::54:

açtım sayfayı ama işler yüzünden bakınamadım çıkıyorum kızlar. öptümsizi..
kolay gelsin canım görüşürüz

karatayın kitabını aldım az önce önerilerinize açığım..
çok tatlı bir insansın içim ısındı sana saol canım benimm

herkese öyle çok samimi buldum sizleri cok saolun

kitabı almakla çok iyi yapmışsın ablacımmm iyice özümseyerek oku takıldığın yerlerde biz yardımcı oluruz:54:
kahvaltını mükemmel yap ki 5 km koşmuşsun gibi metabolizman çalışsın un ve şeker ailesiyle tamamen vedalaş her gün en az 30 dk yürüyüş yapman lazım doyana kadar yemelisin öğünlerin arasında en az 4,5- 5 saat olmalıki yağ yakan leptin hormonu çalışabilsin bitanemm leptin yemek yedikten 4 saat sonra çalışmaya başlıyor kuruyemişlerin çiğ olmalı ve b,r çay bardağını geçmemeli yumurta alerji yapabilir bende yapıyor çünkü yumurta yerine 1 yerli muz yiyebilirsin takıldığın yerlerde yine yardımcı oluruz canım:54:

bu arada benım mallıgımda tescıllendı kuccucuk kız (gozdecım) gıttı paylastı ya ben gecen hafta tırstımda beceremem dıye paylasamadım ya suan kendımı cok ezık hıssedıyorum ve buraları terk edıyorum :37:kardesım bızım hatamızmı bılgısıyar kursunda bıze ogretılerde bıldırım paylasmayıda bızmı ogrenmedık:1::1::1:

olurmu bitanem hiç sen istesen yaparsın biliyorum sadece paylaşım korkunu yenmen lazım hallederiz:54:

Şöyle bir göz attım da uygun görünüyor gerçekten, en kısa zaman da kitabını alacağım. :107:

kesinlikle almalısın canım çok faydasını göreceksinn :13:
banu kardeş sana kocluk yapabılırım ıstersen (kılo veren cekırge totosu kalkar ustasına ıse ogretmeye kalkısır:1::1::1:)

est çekirgem yap tabiki tüm önerilerine açığım:29::54:

Back
X