• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Banus ablaa tesekkur ederm onerilerine hep uymaya calisiyormm haftaya da cok guzel olcak insallahhh ;)))

Kizlar bu arada ben de iphone uygulamasindan girdm arkadas hatirlatti :)) eskiden samsungdan giriyordm guzel degildi sonuyodu surekli ama iphone guzel yapms simdilk memnunum :))

Ayfferrrr napmisin ortaligi demek kactm haaa hahahahah :))) sen de ikiz doguruyomussun tebrik edermmm Allahm ne guldm yaaa :D super aminn ins senin haberee

Banus ablaa tesekkur ederm onerilerine hep uymaya calisiyormm haftaya da cok guzel olcak insallahhh ;)))

Kizlar bu arada ben de iphone uygulamasindan girdm arkadas hatirlatti :)) eskiden samsungdan giriyordm guzel degildi sonuyodu surekli ama iphone guzel yapms simdilk memnunum :))

rica ederim bebişimmm duruşman bitti sanırım iyi geçmiştir umarımm kesinlikle her hafta bir öncekinden daha süper olacakkk :32::32: olmaması için bir sebep yokk:21::21:

ben de samsungtan giriyodum ondanmı oluyo acab delirtiyor benii :26:

Ayfercim inş yha
Heline noldu ??? Neden izne ayrıldı
Blue gerçekten hamilemi kız ???
Kızz ayferrr warya nasıda merak ettireıyosun bni

Eeee dilekcim banucummmm canım
Hilalcim
Gözdecim
Sekerkızım
Sahgulcum
Bluemcum yasemincimmmmmm cnm cnm cnm
Veee yeni gelen cancagızlarım sizler nasılsınız bakalım
Hosgeldiniz hepiniz ???
Öpüyorum sizleri :))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kaptan kim arkadaslar noluyo burda
:));)))
Neden bn bilmiıyorum dicem 1 haftadr girmiyorum ki
Kaptan erikcim mi oldu
Allahım ben bu kaptanı canından bezdiricem
Psikolojısı boZuk bi üyen war ona göre hele hele
Sewerim kız seni.....
.......

Ayfercim inş yha

Hilalcim
Gözdecim
Sekerkızım
Sahgulcum
Hosgeldiniz hepiniz ???

helen izinde şuan evett işleri çok yoğun ev tadilatıyla uğraşıyoo. blue hamiş değildi en son olaylar değiştide takip edemediysem dünden bu yana bilmiyorum :1: Hiloşta kaçamaklra kaçıyodu sadece artık onlarıda bıraktık :1: bu arada iyiyim sen nasılsıınnn çok sevindim antidepresanları bırakmana kızçene de geçmişler olsun, bahar temizlikleri başlamış kolay gelsiib :16:

Ayfercim inş yha

Hilalcim
Gözdecim
Sekerkızım
Sahgulcum
Hosgeldiniz hepiniz ???

Bizler iyiyiz tatlım seni böyle bıcır bıcır görünce daha bi iyi oldum hakikatenn:16: yok yok blşuecum hamile değill
Helincim bir süre izne ayrılmış Nora iznli Çağla ayrıldı Şulecik izinliydi haftaya şekerkızla birlikte dönüyor Edacığımız bizden ayrı olsa da kilo vermeye devam ediyor maşallah Hilal Gözde Dilek ve Ayfer 3, takımın neşe kaynakları Bluecum takımın ağası olmuş artık parmak sallamalar onda :1:
Gülşahcım ev temizliyor şu an biri bana kalka dese bende başlayacağım ama ayrılasım yok niyeyse
ateş ablamız ve yeni gelen arkadaşlarımızla her hafta bişrinci olacağız inş

Kaptan erikcim mi oldu
Sewerim kız seni.....
.......

evet canıımm erik kaptan oldu. bizde bezdirdik bana en son falakaya yatırcaktı ama o kadar sabırlı kiii :1: ayrıca blue barnak sallıyooo korkarsın :1: takım ağamız da kendisi :1::1:

Kaptan erikcim mi oldu
Sewerim kız seni.....
.......

Evet Mervem yeni fırlama bir kaptanımız olduuu Ayferimm yeni kaptanımız canımmm:38: kıyabilirsen bezdir ama kıyamazsın bence Ayferime:29:

Bak bak Banus ablanin dugunde hepimz incecik zarif o zaten cok hos bir gelin basil da gobek attk de mii :)))

Durum ne oldu hanimlar biz kazandikmi:)

Ayfercim inş yha

Hilalcim
Gözdecim
Sekerkızım
Sahgulcum
Hosgeldiniz hepiniz ???

Iyi canm iyiyz biz sen nerelerdesn bakim bak aklima getirdn ben de iphone uygulamasini indirdmm ;))

Ben de ayni hasret adliyeler falan :))

Kizlr cooooook ozur dilerim bugunku yogunluktan bugunun cuma oldg nu unuttum kilom sabit listeye beni de eklermisiniz

*** 3. Takım 352. Etap ***

sahgull: (69, 1/ 68.3 / 0.8 /%1.16 )
Sweetdimple: (71.9 /71,6/ 0,3 /%0,42 )
pegasus07: (66,4/ / /% ) izne ayrıldı
kelebekolacam: (80, 3/ 79.2 /1.1 /% 1.37)
Sevilay80: (68,8/68.8 /0 /%0 )Kilosu sabit
erigim: (64.7/ 63.9 /0.8 /% 1.24)
mrv5534: (63,1/62.6/0, 5/% 0, 79)
ayulduzz: (72,0/71.5/0.5 /%0.69)
kelebek.hill: (64.7/ 63.8 / 0.9 /%1,39)
bluebootle: (57,7/56,8/0,9 /1,56% )
gzde93: (57.9/57.9/0.0/%0.0)kilosu sabit
atessn : (73,5/72.6/0.9/%0.61)yeni üye kilosu ikiye bölündü hedef kilosu: 68

3. Takim Ortalaması :%

*** 3. Takım 352. Etap ***

sahgull: (69, 1/ 68.3 / 0.8 /%1.16 )
Sweetdimple: (71.9 /71,6/ 0,3 /%0,42 )
pegasus07: (66,4/ / /% ) izne ayrıldı
kelebekolacam: (80, 3/ 79.2 /1.1 /% 1.37)
Sevilay80: (68,8/68.8 /0 /%0 )Kilosu sabit
erigim: (64.7/ 63.9 /0.8 /% 1.24)
mrv5534: (63,1/62.6/0, 5/% 0, 79)
ayulduzz: (72,0/71.5/0.5 /%0.69)
kelebek.hill: (64.7/ 63.8 / 0.9 /%1,39)
bluebootle: (57,7/56,8/0,9 /1,56% )
gzde93: (57.9/57.9/0.0/%0.0)kilosu sabit
atessn : (73,5/72.6/0.9/%0.61)yeni üye kilosu ikiye bölündü hedef kilosu: 68

3. Takim Ortalaması :%

yüzdelerin hepsini toplayıp 12ye böldüm sonuç, 0.769

Tmm canim baslangicini ve hedefini yazdim hadi bakalim haftsya listeleri sallayacaga benziyorsun :4:

Teşekkürler, umarım duraklama olayını da çok çabuk yaşamam :18:

merhaba canım.hosgeldin.benimde boyum 165 92yle başladım 12 kilo verdim zorlanmadım aslında zorlasam daha fazla verirdim ama gerek yok şimdilik.34 yaşındayım 3 cocuk annesiyim.her cocuktan 10 kilo kaldı bana.

Allah bağışlasın, bence de kalan kilolar için endişelenmenize gerek yok zaten anne olan kadınlara ekstra bir çekicilik geliyor. :nazar: Eminim bu halinizle de çok hoşsunuzdur.

Hoşgeldin aramıza Görkemcim sağlıklı menüler ve sporla o kiloların hepsi gidecek en doğru en sevimli gruba geldin

Hoşbulduk, kilolar gitmeye başladı bile bu yarışmaya katıldığıma çok memnunum, gerçekten çok sevimli :9::16:

Yeni citir gelmis mekana bacim hosgeldin.canim 3.mintikaya giren kilo vermeden cikamaz sen simdiden bitirmis gozuyle bak kilo olayina

Yaa ne çıtır ne çıtır sorma :)) Hoşbulduk, İnşallah beraber göreceğiz o günleri.

vaov iyi gidiyosun canımcım, ilk başlarda fazlasıyla bol bol verirsin çok dikkat et her hafta 1.5 2 civarı kilo vermek insanı çok mutlu ediyo :ssz:

Kesinlikle, Allah korusun insanda buna mani olacak bir sağlık sorunu yoksa kilo vermek gözümüzde büyüttüğümüz kadar zor değil, bu işin en önemli kısmı karar, sonra kilo zaten gider.

1 günlük dikkatle bu kadar verdiysen haftaya rekor kıracaksın bence tatlım menülerini sağlıklı yaparsan harika kilolar gidecek bence:32::32::29:

:29: Aslında tahmin ediyordum az çok, yani hızlı kilo veririm diye düşünüyordum ama yemek yemeyi sevdiğim için bir türlü başlayamıyordum. Bu diyetimde ve önce ki yaptığım diyette ki ortak noktalar ve altın kurallar Akşam 6-7'den sonra bir şey yememek (bunun için uyku düzeni de çok önemli), Sabah da bir şey yedikten itibaren en az 4 saat uyumamak ve SU SU SU. Tabii spor da çok önemli. :107: Ben suyun bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum, yalnız ben 2.5 (yada daha fazla) litre suyu tüm güne yaymak yerine bardağa bir pipet koyup bir film izlerken yada oturarak yapılan herhangi bir iş yaparken sürekli içiyorum. Bence bunu bir deneyin, bundan bir önce ki diyetimden önce 3 ay regl olamamıştım ve sadece 2 gün de suyu bu şekilde içmem içimi temizledi resmen ve hasta oldum.. Dediğim gibi, suyu pipetle ve sürekli için. Bittikçe doldurun, zorlandığınızda biraz ara verebilirsiniz. Ard arda tuvalete gitmek sıksada tabii ki buna değiyor.

Back
X