• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Heey ! Eriğim'e mesaj atmalıydım ama 50 mesaj dolmadığı için atamadım. Tekrarlıyorum hedef kilom 55 dün diyet yapmadan önce 95 bugün ise dün yaptığım diyet sayesinde 94,1 :9:

Tmm canim baslangicini ve hedefini yazdim hadi bakalim haftsya listeleri sallayacaga benziyorsun :4:

Heey ! Eriğim'e mesaj atmalıydım ama 50 mesaj dolmadığı için atamadım. Tekrarlıyorum hedef kilom 55 dün diyet yapmadan önce 95 bugün ise dün yaptığım diyet sayesinde 94,1 :9:

vaov iyi gidiyosun canımcım, ilk başlarda fazlasıyla bol bol verirsin çok dikkat et her hafta 1.5 2 civarı kilo vermek insanı çok mutlu ediyo :ssz:

*** 3. Takım 352. Etap ***

sahgull: (69, 1/ 68.3 / 0.8 /%1.16 )
Sweetdimple: (71.9 /71,6/ 0,3 /%0,42 )
pegasus07: (66,4/ / /% )
izne ayrıldı
kelebekolacam: (80, 3/ 79.2 /1.1 /% 1.37)
Sevilay80: (68,8/ / /% )
erigim: (64.7/ 63.9 /0.8 /% 1.24)
mrv5534: (63,1/62.6/0, 5/% 0, 79)
ayulduzz: (72,0/71.5/0.5 /%0.69)
kelebek.hill: (64.7/ 63.8 / 0.9 /%1,39)
bluebootle: (57,7/56,8/0,9 /1,56% )
gzde93: (57.9/57.9/0.0/%0.0)kilosu sabit
atessn : (73,5/72.6/0.9/%0.61)
yeni üye kilosu ikiye bölündü hedef kilosu: 68

3. Takim Ortalaması :%

spor yapmadım ama gitti 900gr:)

Kızlar bn bu kk nın cep uygulamsını indirdim ordan yazıyom bakalım nasıl olcak
Degişik geldi burdan girerim artıkın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

izne ayrıldı

ağaaammm maşallah sanaa :nazar::nazar: :27:

izne ayrıldı

Heyttt cekilin ulennn biz geliyoruz

Bebisim sen girde fezadanda girsen olur :38:

Var canim oncelikle o dedigin isveci birakip saglikli bir diyet hazirliyoruz sana cunku onunla verdigin 10 kiloyu geriye 20 olarak alacaksin aclik krizleri yasayip piskolojinide bizacaksin burada dogru diyetlerle kalici kilolar veriliyor tatlim acikcasi hic onermiyirum eski takimimda yapanlar oldu ve tam bir fiyasko sonucu . Biz isvec degiliz ki yeme aliskanligim onlar gibi olaun

tamam dogru soluyosun aslında tecrubene guvenıyorum. pekı onerdıgın bı program varmı ? spor harıc onu yapmaya başladım. bu arada ben 2 yıldır evlıyım yaklasık 1 ay once hayatımız degıstı eımle eşımın left kanserı oldugunu ogrendık kemoterapıye basladık onu mutlu etmek ıstıyorum zayıflamamı ıstedı evlendıgımde 55 kıloydum bu yuzden gonume gelen dıyetı yapmak ıstedım

tamam dogru soluyosun aslında tecrubene guvenıyorum. pekı onerdıgın bı program varmı ? spor harıc onu yapmaya başladım. bu arada ben 2 yıldır evlıyım yaklasık 1 ay once hayatımız degıstı eımle eşımın left kanserı oldugunu ogrendık kemoterapıye basladık onu mutlu etmek ıstıyorum zayıflamamı ıstedı evlendıgımde 55 kıloydum bu yuzden gonume gelen dıyetı yapmak ıstedım

Cok gecmis olsu inşallah tez zamanda sifa bulur burda cok guzel listeler var onlardan birinden baslayabilirsin yanlislarini beraber duzeltiriz saglik cok onemli esini mutku et tabi ki ama kendinide saglifindan etmeden. Bazi diyetisyenler 80 kiloya dusmeden spor ibermiyir ama sen hafif yuryyuslerle spoe yaoarsin hizla kilo verirsin ve takdir ediyorum seni :42:

Ahsen nerdesinnnn

Helin galiba bildirimde bulunmayacak yoksa coktan gelirdi zaten izne ayrildi

Kızlar bn yookeen neler dwgıştı anlatın bakalım:)

mrb hoşbuldum eda bende. 27 yaşındayım boyum 165 kilom 67 bucuk bu sabah ıtıbarı ıle pekı kuralları okıcam şimdi

Merhaba Edacımmm hoşgeldin aramıza Bende Banu 39 yaşındayım 1,68 boy bugün itibariyle 71,6 kiloyum :21: en kısa sürede hedef kilona ulaşacağına eminim canımm:16:

isvicre dıyetıne başladım bu gun. önerileriniz varmı 2 yılda 13 kilo almıs şu zavallıya ??:18:

Bu diyet çok sakıncalı bitanemm başka bir topicteki 2 arkadaşımız 4, günün sonunda hastahanelik oldular sakın böyle bir şey yapma :20::20: karatay öneririm

Slm kızlar
Herkese hayırlı cumalar
2 haftadır kosusturmaktan buraya girecek fırsatım olmadı
İşk buşdugım fırsattada dinlendim
Yarına misfirim war byagı kalabalık
Hazırlık yaomam lazım canlarım
Bu arada buhafta dikkat ettim sporda sürekli hareketti baska bişi yok
Kılo: 62.600 cıktım
Bugunun cuma oşdugunu bile ynuttum
Dua edin kızlar bana:))) bu kı bni mafetti maf

Hoşgeldin Mervişim hayırlı cumalar prensesin iyileşmedimi hala :26: allah yardımcın olsun kolay gelsin bitanemm

slm kızlar. geçen haftalarda anlatmıştım yaa size genel müdüre yakalandım geç kalmıştım diye..
pişkin pişkin adama da geleceğinizi bilsem erken gelir börek açardım demiştim haniii...
işte o genel müdür bana dün dedi kii "hani bizim kahvaltı ne zaman hazırlıyorsun?" "ne zaman sabah vakti müsaitseniz" dedim ama ben ne hazırlıycammmmm? aklıma işyerine hazırlanıp gelecek bişey gelmiyor
help meee

Slm Şulemm müdürün de maşallah intikamını kahvaltı olarakmı ödetiyor sana:23::23: şekerin önerileri güzel sen marifetli hatunsun hiç düşünmene gerek yok canımcım:34::32:
yok yok donuyorum bend eonu sormustum bı oncekı msjımda zetn:) donusum muhtesem olucak

günaydın kısceler durumumuz bu hafta super gözukuyor hadı hayırlısı bakalım:)

sabah
5 zeytın
1 dılım beyaz peynır
salatalık
cay
2 dılım ekmek

ara
1/2 dıyet bıskuvi

öğle
karnıbahar yemegı
1 dılım ekemk
1 kepçe tavuk corba

ara
1 kutu sut

aksam
ıspanak yemegı
sarımsaklı yogurt
1 kase layla corba

ara
2 adet bsiküvi

su:2,5 lt
30dakıka yruyus

:21::21: süper menü şekercimmm ay layla çorbası okudum bende yapayım çok seviyorummm afiyetolsun cnm

Perdeleri kim acik bıraktı aksam en son kim cikti bakiyim :20:
4 üye 5 ziyaretcimi olur canim misagir agirlamaktan takimda erzak kalmadi ac yatiyoz ya biz bundan hep iste :1: :1:

En son Dilek ve ben vardık :17::17: misafir iyidir ama kaptancım 40 nasiple geliri birini yer 39 u kalır :32::32:

bir yumurta kırmızı biber peynir

türk kahvesi

yoğurtlu karnıbahar

5 kayısı
2 kaşık yoğurt

1 büyük köfte
salata

soda kiwi

ip atlama yanlara eğilme 500 defa

2 lt su

ateş ablacım akşam menün çok az değilmi :26:
meyveleri akşam öğününden önce kahvaltında veya aralarda yoğurt veya sütle tüketmeye çalış ablacım

başlangıç kilom 73.5
geçen hafta 73.2
bugün 72.6

:21::21: tebriklerrrr:46::46::46:

üzgünüm erğim.dünki tuzlu peynir beni mahvetti.sabah bi kalktım elim yüzüm şiş.okadarda su içtim.gecen cenazeye gidince köyden almıstım.gelince cok tuzlu oldugunu anladım bitsin diye yemeklere koyuyordum.
cok acı bir tecrübe tartı öncesi tatlı değilde tuzlu yemekte:43::43::43::43::43::43::43:
1.100gr gördüm bugün.dünkü 1700üde asacaktım ben ya.

Üzülme Yaseminim dünkü turşu ve peynir yaktı seni ben annem dolayısı ile sıfır tuz kullanıyorum ve alıştım artık salça bile kullanmam dışarda yediğim zaman inan zehir gibi geliyor tuzda şeker kadar tehlikeli kesinlikle yine de harika vermişsin tbrkler canımmm:46::46:

ben temizliğimi yapayım kızlar
ara ara gelirim gene
inşallah birinciyiz bu hafta

kolay gelsin Gülşahım bende kalkacağım birazdan evi bi hoplatayım bir haftadır hep üstten üstten yaptık misafir dolayısı ile yapmadan olmuyor

kızlar ya kaçgündür çok canım istiyor bide regli olmak üzereyim ya boğazımda düştü:9: kahvaltıda sucuklu yumurta yiyebilirmiyimmmmm:26:

yiyebilirsin tabiki güvendiğin bir suvuksa bir sakınca yok canım tabikiii ekmeksiz karatayda serbest :32:
Eki Görüntüle 1022272

Ve işteee hemen toparlayıp sabredince nasıl da sonuç verdiii...çok sevinçliyimmm :16: Kaptanım sana hediyeee :54:

:46::46::nazar: harikasın Hilalcim tbrkler

günaydınnn

tartıda eksik çıktım ama su kaybı olduğunu düşümüyorum :50:

Eki Görüntüle 1022270

canım süpersin göz attım müsait bi zamanda tamamını okurum ilk kadın diplomatımız gurur duyuyoruz senınle..

hoşgeldin ablacım tekrar aramıza kuzenininde iyi olmasına çok sevindim inşş daha iyi olur

çok şükür hastalık değilmiş sanırım haftanın yorgunlugundan olsa gerek

Hoşbuldum canımmm aminnn inşşş tşkler tartı süper :46::46:

Eki Görüntüle 1022259

Aksam ki pastayi yemedim ödülümu tartida aldim

:46::46: bravooo kaptancımmm iddia da var artıkkk iradene kuvvet :21:

bebişim artık bende sen gibi kendime yapıcam öyle yoğurtlar falan. düzene giricez artık ve - çıkıcaz ben bu hafta sabitim ama olsun en azından o pastayı yakmışımm.

:64::64: süpersiiiinn

menün süpeeerrrr

doktorm bu menü sanki çok azz.. :26: doyurucu oluyomu açlık hissetmiyomusun :26:

tamam canım benim ben buralardayım ayferimde yardım eder sıkıntı olmazz :34:

:42::42:

mutluluğunu tartıldığında görceksinn Dilekçiimm. o yüzden iyiki yememişim diceksin :31:

ablacıımm menün çok güzel ama öğlen acıkmadınmı yahuuu :27:

kaptanııımmmm zafer senin olacaakkk :kkk:

Gözdecim kahvaltımı 10 gibi yapıyorum ve inan çok doyurucu yiyorum hiç acıkmıyorum hissettiğim an kefir içiyorum bitanem

Günaydın kızlar :16:

Dun esim pasta getirmis cok hafifmiste limonlu yapmismista yemedim inatlastik ye nolcak diye neyse inat iddeaya dondu :1:
Mayisin 30ubda 56 cikmazsam ben kaybediyorum ve kaybetmeyi hic sevmem kaybettugim sey kilo degilse :60:

arkandayız Ayferimmm enişteye inat kazanmalısın :32::32: ucunda ne varkiii:44:

olsun ablişkommm akmasada damlatmışsın katkın var ben ne yapayım :((( tebrik ediyorumm :nazar:

moral bozmak yokk elbette olacakkk tatlımm:54:

1 günlük dikkatle bu kadar verdiysen haftaya rekor kıracaksın bence tatlım menülerini sağlıklı yaparsan harika kilolar gidecek bence:32::32::29:

Cok gecmis olsu inşallah tez zamanda sifa bulur burda cok guzel listeler var onlardan birinden baslayabilirsin yanlislarini beraber duzeltiriz saglik cok onemli esini mutku et tabi ki ama kendinide saglifindan etmeden. Bazi diyetisyenler 80 kiloya dusmeden spor ibermiyir ama sen hafif yuryyuslerle spoe yaoarsin hizla kilo verirsin ve takdir ediyorum seni :42:
coook teşekurler iyi ki burdayım :16:

Kizlar ben yemege gidiyorum ahseni bekleyecegiz gozde onemli bir mazereti olmasa coktan bildirurdi

Bu arada usutmusum dun ki bekleme esnasinda sesim cikmiyir faranzitim azdi hemen :36:

Kız mnyak delii:)))
Bian nedıuo bu kız dedım ;)))
😄😄😄😄😄hasbinallah
Güldürdün bni allahta seni güldürsün
Kızcocuk demişken bende calısmalara baslıyorum
Buarada antidepresanı dünden itibaren bıraktım
Yan etkısı yüzünden
:))
Şükür inş bunuda atlatcam
Kızım hastaydı oda yawas yawas düZene giriyo inş
İşte kızlar ewi hijyen hale getirmeye calısıyorum :))) bu hafta halıları yıkamaya werdim
Nevresimler kılıflar falan yıkandı hep
Koltuklarımı sildim
Bugunde pencerelerimi silcem cumadan sonra inş :)))
Perdelerimide yıkayım üstünden 3 ay geçti biliyorum bu aralr pasaklı oldum ama bu kız bu kışı bana yasattı. Baya :))))))

Banucugum halledersin sen tatlim :54:

halletmem lazım bebişim nisana ne kaldıkii :12::12:

izne ayrıldı

sporsuz harika gitmiş ağam tbrkler:42::46: ben sporsuz az verebiliyorum maşallah tatlım

bende indirdim Mervişim ama nefret ediyorum cepten girmekten sen yaparsın ohhh kavuştuk sana desene:32:

Eşine çok geçmiş olsun canım bu hastalığın en büyük ilacı moral sakın unutma ayrıca eşine her gün kefir içir canım içebildiği kadar kefiri evde mayalamalısın hazırlardan alma sana gelince sana karatay sağlıklı yaşamını öneririm kiloların kalıcı olarak gidecek aç kalmadan hemde

http://cloudpage.co/oneriler

bu sayfayı incele bitanemm ayrıca sağlıklı yaşıyoruz sayfası var facebook ta geçen temmuzda ben 93 kilo idim mesela kendi çabalrımla 88 e düştüm
ve kasımda tamamen karatay sağlıklı beslenmesine başladım hiç kaçamaksız ve şu an 71 e düştüm çok şükür 2 hafta dene kendindeki değişikliklere sen bile inanamayacaksın bizlerde takıldığın yerlerde seve seve sana yardımcı oluruz :29:

Ahsen nerdesinnnn

Helin galiba bildirimde bulunmayacak yoksa coktan gelirdi zaten izne ayrildi

mutlaka uğrara Helin biraz daha bekleyelim cnm

Hilal nisanlisina kacti
Banucugum evlendi
Ben ikiz doğurdu m
Blue hamile kaldi
:37::37:

Kiz merve sen anlat nasilsin

:60::60::60: sen çok yaşa emii Allahmı söyletti ne :53::53:
Kizlar ben yemege gidiyorum ahseni bekleyecegiz gozde onemli bir mazereti olmasa coktan bildirurdi

Bu arada usutmusum dun ki bekleme esnasinda sesim cikmiyir faranzitim azdi hemen :36:

afiyetolsun cnmmm aman hastalanayım deme hemen tedbirini al cnmm

Kız mnyak delii:)))
Bian nedıuo bu kız dedım ;)))
😄😄😄😄😄hasbinallah
Güldürdün bni allahta seni güldürsün
Kızcocuk demişken bende calısmalara baslıyorum
Buarada antidepresanı dünden itibaren bıraktım
Yan etkısı yüzünden
:))
Şükür inş bunuda atlatcam
Kızım hastaydı oda yawas yawas düZene giriyo inş
İşte kızlar ewi hijyen hale getirmeye calısıyorum :))) bu hafta halıları yıkamaya werdim
Nevresimler kılıflar falan yıkandı hep
Koltuklarımı sildim
Bugunde pencerelerimi silcem cumadan sonra inş :)))
Perdelerimide yıkayım üstünden 3 ay geçti biliyorum bu aralr pasaklı oldum ama bu kız bu kışı bana yasattı. Baya :))))))

antidepresanı bırakman çok iyi olmuş Mervişim bence sana hiç iyi gelmedi prensesin de bir an önce iyileşir inş

ohhh eski merve geri dönmüşşş evden yıldızlar çıkacak anlaışlann

Back
X