• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bende katılabilir miyim mayıs ayında ikiz kızlarım doğdu insülin direncim ve pcom var bu yüzden çok kilo aldım doğumdan sonra da süt için ye Allah ye epey kilo aldım artık emmiyorlar o yüzden başlamak istiyorum
hosgeldin canim. allah bagislasin kac kilosun hedefin ne

bende katılabilir miyim mayıs ayında ikiz kızlarım doğdu insülin direncim ve pcom var bu yüzden çok kilo aldım doğumdan sonra da süt için ye Allah ye epey kilo aldım artık emmiyorlar o yüzden başlamak istiyorum
Hoşgeldin canım ben de nisanda doğum yaptım nisan annesiyim emzirirken başladım diyete şuan ideal kiloma çok yaklaştım sen de karar vermekle iyi yapmışsın:KK37:
İkiz annemiz var Hepfitim Hepfitim ondan biliyoruz zorluğunu allah kolaylık versin :KK35:
İlk sayfada kurallar var okuyup kabul ettim demen gerekli bir de kendini tanıtırsan kaynaşırız yavaştan.
Düşündüğün bi diyet stili var mı ?

Lusi Lusi Sismaniye Sismaniye neler var neler yok? Kaç kilosunuz? Bir ara mezun olmuştu

Değiştirirsen haber ver ama takip edemiyorum :KK70::KK70::KK70:
Ben kep atamadan hamile kaldım ikinciyi doğurdum ve geçen yılki ayrıldığım kiloya doğum öncesi kiloma ulaştım şuan hedef 55 inşalla nasipse amintrella :KK37:

Ta taaa:KK45:
IMG_20191224_184700.jpg
İşte akşam yemeğim.
Akşam (18.30)
150 gr kıyma, 1 sarımsak ve baharatla yapılmış burger köfteleri
2 dilim burger peyniri
1 çeyrek soğan kavurdum içine, 1 kaşık mayonez
2 yaprak marul
2 lt su Lusi Lusi

Back