Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canim cocuklarim Canim cocuklarim canımm oruçlar nasıl gidiyor sahur da yapmamışsın dün iftarda da gömüklemişsin :skandal:
iyi çok şükür son üç gün
kızdan dolayı kalkamadım ama iftarda yedim sen ne yapıyon masallah çok iyi gidiyor senin diyet
sen ve pisikobatim in yarışında ben bile bu hafta kimin kazanacağını heyecanla bekliyorum

Bütün gün aç kalıyorsun o da seni akşam tatlı yemeğe sevk ediyor sanırım canım. Dikkat et tatlıya canım, hurmayı 2 adet yapıp tarçınlı sütle hüpletebilirdin, içtiğin suya da çubuk tarçın katabilirsin. Ben sabah aç karına geceden suya attığım 1bardak tarçınlı suyu içtim 1 hafta uyguladım inanılmaz idrar çıkartıyor. :KK66:
aynen cnm tatli bisey yemeyene kadar doyduğumu hissetmiyorum maalesef yedikten sonrada rahatsız oluyorum
oruçlar bitince mutlaka deneyecem şeker ihtiyacını kesiyo tarçın

iyi çok şükür son üç gün
kızdan dolayı kalkamadım ama iftarda yedim sen ne yapıyon masallah çok iyi gidiyor senin diyet
sen ve pisikobatim in yarışında ben bile bu hafta kimin kazanacağını heyecanla bekliyorum
Aaa çok kırıldım hala bi endişan mi var benim kazanacağımdan Sismaniye Sismaniye minnoş rakibem yenilmeye doymayan pehlivan misali :KK53: :KK70:

Iyi aksamlar kizlar
Sabah 1 yumurta peynir 4 zeytin 1 lokmalık.ekmek yedim
Ara 1 sade kahve
Oglen 1 kase çorba orman kebapindan 3 küp.kadar patates yedim tabaktaki patatesleri biraktim.kusbasi 3 parcaydi yiyemedim lastik gb olunca, 3 kaşık bulgur pilavı 1 bardak ayran
Ara 5 badem 1.5 karabuğday patlağı yedim
Aksam 1 kase çorba 2 kaşık.pirasa yemegi.lahana salatası ve 3 çatal.patlican oturtma (kalan.yemekleri degerlendirdik)
Spor 30 dk ebru karaduman 30 dk.leslie
Lusi Lusi

Aaa çok kırıldım hala bi endişan mi var benim kazanacağımdan Sismaniye Sismaniye minnoş rakibem yenilmeye doymayan pehlivan misali :KK53: :KK70:
bence hafife alma rakibin güçlü , zayıf degil
ben kadınların iradesine çok inanırım isterlerse olmuyacak hic bisey yok geçen haftadan hırslanmıştır bi atak y apabilir

bende katılabilir miyim mayıs ayında ikiz kızlarım doğdu insülin direncim ve pcom var bu yüzden çok kilo aldım doğumdan sonra da süt için ye Allah ye epey kilo aldım artık emmiyorlar o yüzden başlamak istiyorum
Merhabalar hoşgeldiniz, Allah bağışlasın bebişlerinizi :dua:
İnşallah bu uzun yolculukta yılmadan yorulmadan süreci kolaylıkla atlatırsınız :dua::dua:
Ta taaa:KK45:
Eki Görüntüle 2568688
İşte akşam yemeğim.
Akşam (18.30)
150 gr kıyma, 1 sarımsak ve baharatla yapılmış burger köfteleri
2 dilim burger peyniri
1 çeyrek soğan kavurdum içine, 1 kaşık mayonez
2 yaprak marul
2 lt su Lusi Lusi
Ohannneeeesss :rolleyes:
Ellerine sağlııık yaa şahane gözüküyor :KK36:
Kahvaltım
1 yumurta yarım avokado peynir zeytin kuruyemiş şekersiz çay
Öğle sütlü kahve Trabzon hurması
Akşam balık salata
Şekersiz çay biraz fındık
Anaa menüye bak menüyee :KK24:afiyetler olsun
Iyi aksamlar kizlar
Sabah 1 yumurta peynir 4 zeytin 1 lokmalık.ekmek yedim
Ara 1 sade kahve
Oglen 1 kase çorba orman kebapindan 3 küp.kadar patates yedim tabaktaki patatesleri biraktim.kusbasi 3 parcaydi yiyemedim lastik gb olunca, 3 kaşık bulgur pilavı 1 bardak ayran
Ara 5 badem 1.5 karabuğday patlağı yedim
Aksam 1 kase çorba 2 kaşık.pirasa yemegi.lahana salatası ve 3 çatal.patlican oturtma (kalan.yemekleri degerlendirdik)
Spor 30 dk ebru karaduman 30 dk.leslie
Lusi Lusi
Hey maşallaah arkadaşım şahanesin :KK36:

menum
sahur 1 dlm ekmek 1 kase yogurt
iftar biraz sarma saymadım 1 küçük tabak haslanmis lahana salata 2 barça et
limonlu su 1 kurabiye ve 1 dlm soğuk baklava
Su 1.5
Kuzum ya vazgeçemedin şu baklavadan valla :olamaz:

Günaydınnnnnn cancağızımmmm :KK200: Sabah 6 da uyandım ebru karaduman ımı da tamamladım güne bomba gb hazırım. :KK71:Dün tartıda eksi de gördüm:rolleyes:
İşim çok yoğun toplantım var benim.
Yaa bende bugün eksi gördüm sabah sabah ana dedim rüyamı acaba :rolleyes:
Bu hafta sporum yok ama çok hareketliyim gaptanım Lusi Lusi
Günaydın kızlar. Ilk öğünümü yaptım,

Sabah (10.30)
1.5 yumurta ve 50 gr tahinden ekmek yaptım kendime
60 gr kadar peynir
8 zeytin
1 minik salatalık
2 marul yaprağı ile doyurdum karnımı.
Afiyet olsun rakibeeem cumayaaa az kaldııııı :halay:

X