Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Çok geçmiş olsun o halde çalışmak eminim çok zordur.
Valla aşırı zor böyle çalışmak, bir de hastayken ne çekilirim ne de çekerim bildiğin domuz oluyorum

Geçmiş olsun Allah şifa versin canim.rapor alsaydın biraz istirahatle toparlarsin
Valla bizim en yoğun olduğumuz hafta bu hafta olduğu için rapor alsam kötü bakılırdı, anca müdürüm çok kötü görürse git derse belki o da imkansız gibi birşey.
Benimde kulaklarımı cekinya
Diyete başlamam lazım kilo almiyorum ama vermem gerekenleri vermem lazım artık
Kaptanım Lusi ve Sismaniye zopa konusunda master yapmışlar gibi
Haay yavrularım ya kıyamam Allah şifa versin.. Kreşlerde hep böyle oluyor zaten herkes birbirinden birşeyler kapıyor. İnşallaah tez zamanda iyileşir bebelerin

Bu arada Türk kahvemle sigaramı içiyorum herderdedeva .Bende 9 ay hamilelik 2 sene emzirme zamanı sigarayı bırakıp sonra çok matah birşeymiş gibi başlayanlardanım. Bende çok sevdiğimi iddia ediyordum, hayattaki tek lüksüm diyordum ama artık şu dünya üzerindeki herşeyden daha çok sevdiğim bir evladım var boşanma, taşınma, yeni iş derken kendimi hırpalamak istemedim bir de sigarayı bırakarak ama yeni yıldan sonra yapacağım ilk şey sigara bırakma merkezine gitmek olacak. Hazır hayatın dizginlerini elime almışken, evladımdan başka derdim tasam yokken, çalışıyorken, kazanıyorken, özgürken neden 15 senemi kesip atayım ki..

Afiyetler olsun tatlımmm
Evlat var ise işler değişir tabii, ama çokta badireler atlanmışsın ev, iş, eş değişikliği olmuş. Bu tarz durumda bırakmak çokta kolay olmuyor. İnşallah aklındakini uygulayabilirsin
Benim bırakmak aklımda bile değil

Şimdi şöyle ki, zaten muhtemelen 60 yaşında falan emekli olacağım. Çocuğumla aramda 31 yaş var. Bu çocuğun eğitimi, ergenliği, depresyonu, başarısı yada başarısızlığı, hastalığı, mutsuzluğu yada sevincini, aktivitesini, ödevini-sınavını-projesini, ilk aşkını, heyecanını, düğününü, evladını onunla yaşamak istiyorum. Bunun için önce ömür sonra sağlık lazım. 3 sene sigara kullanmadığımda gördüm ki, sigara içmeden de arkadaşlarımla vakit geçirebiliyorum, film izleyebiliyorum, çay kahve içebiliyorum, mutlu yada mutsuz olabiliyorum. Sigarasız da stresimi, sinirimi dindirebiliyorum. Yani aslında onsuz da oluyor. Para ile kendime kiralık katil tutmuş gibi hissediyorum bugünlerde. Beni mutlu ediyor diye tutunduğum bu alışkanlık beni öldürüyor, ne kadar trajikomik.. Hayat senin kuzum. Ben sadece düşüncelerimi paylaşmak istedim

Ilk öğünümü 09.30 da yaptım kızlar. Yine 15 saat dayanabildim gün benim için 2 gündür 5.00 da başladığı için çay kahveyle daha fazla oyalayamıyorum kendimi maalesef.

Sabah (09.30)
75 gr kavurma ve 2 yumurtalı omlet
60 gr kadar peynir
8 zeytin
2 küçük salatalık.

Kız işyerinde kavurmalı yumurta ben error

Ne güzel düşünmüşsün canım sen beyninde bitirdikten sonra inan o ilaçları kullanmana gerek kalmayacak. Bir arkadaşım direkt bıraktı diğeri de ilaçlı bıraktı ilaçlı olan hemen kesmiyor sigarayı 40 gün sonra hiç içmedi.
Bende eşime üzülüyorum ne güzel bırakmıştı tatilde arkadaşıyla bir iki içmeye başladı, sonra işyerinde bölümü değişti stresten daha çok içmeye başladı.. Şuanda birşeyde diyemiyorum kızımızdan gizli saklı içiyor.

17.12.2019 Menü

Sabah (06:15
)
1/2 gevrek
1 Kk peynir
Domates

Ara (09:30)
1 Kupa Yeşil Çay

Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi
2 adet günkurusu

Öğle (12:30)
6 yk mercimek yemeği
1/2 kase çorba

Ara (16:00)
Yeşil Çay
1 portakal

Akşam (19:15)
Yoğurt, pul biber ve limon

Su: 2,5 Litre sahgull Hepfitim
Bugün o spor yapılacak! Lusi

Yarım gevrek 1 Haftadır fırının önünden geçerken nasıl mis gb kokuyor bu haftayı atlatayım haftaya yemeği planlıyorum. herkes birbirine meydan okurken ben yine sabit kalırsam fururlar beni

Bir kere bıraktıysa bir daha bırakır canım rahat ol. Aman sakın ha 'bırak şu sigarayı, iradesizsin, zehirliyorsun kendinle bizide' gibi cümleler kurma, kendimden biliyorum ters tepiyor 'daha önce bırakmışsın, istediğin zaman bırakabilecek kadar sağlam bir iraden var, kızımızın uzun yıllar yanında olmalıyız, torunlarımızı sevmeliyiz' gibi tatlı tatlı telkinler verirsen çok uzun sürmez zaten

Ben senin yediklerini yesem zafiyet geçiririm canımzaten hastasın, aman dikkat et

evet illa ki olacak bagisikligi guclenecek. dertler cekilecek yapacak bir sey yok :)
amaan kabakulak ben de olmustum o da ne beterdi
zopa yiye yiye zoplamayi ogrendiysek demek ki

Senin en güzel telkinlerin var öyle Konuşurken dikkat edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…