Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sabah bir dilimcik erkenden yedim. Bırak yarını şu saate kadar bile kalmadı

Sabah ofise geldiğimde hemen yapıyorum hızlı olduğu için hemen aşağıya inip mesai başlamadan kahve sigara keyfi yapayruum
Aynı durum bende de var. Küçük bir french press aldım, hemen filtre kahveyi atıyorum 1 kaşık, sıcak suyu koyunca 1 dk ya demleniyor. Daha sağlıklı canım, filtre kahve sert gelmiyorsa tavsiyemdir.

Aynı durum bende de var. Küçük bir french press aldım, hemen filtre kahveyi atıyorum 1 kaşık, sıcak suyu koyunca 1 dk ya demleniyor. Daha sağlıklı canım, filtre kahve sert gelmiyorsa tavsiyemdir.
Öğle arası spor kraliçemiz nassın nörün

Günaydınnnnn, güzel haberler alacağımız, mutlu geçireceğimiz bir gün olsunnn

Sabah 2 yumurta , chialı, buğday kepeli omlet ama yarısını yedim arkdaşımla paylaştım.
Ara : 1 sade kahve
Ara : 1 badak yeşilçay
Öğlen : 1 kase çorba , 1 tabak yeşilmercimek yemeği, yoğurt
Ara :1 bardak süt ve yeşil elma yarım
Akşam Ton balıklı salata( herderdedeva bende düşünüyordum. )
Bende bugün bu menüyle kapatacağım günü..
sahgull ve Hepfitim

Keyifliyim canım. Sabah tartım 20 aralıkta olmam gereken kilo kadardı, 1 hafta öndeyim bu öğlen yine bir aksiyon var kafamda, yağmurun durumuna göre paylaşırım km yi. Bu sefer rakamın yanına yazıyla da yazacağım

Öğle arası spor kraliçemiz nassın nörün
Keyifliyim canım. Sabah tartım 20 aralıkta olmam gereken kilo kadardı, 1 hafta öndeyim bu öğlen yine bir aksiyon var kafamda, yağmurun durumuna göre paylaşırım km yi. Bu sefer rakamın yanına yazıyla da yazacağım

Dünkü yediklerim de ;
Sabah : 1 adet küçük elma , 2 bardak ılık su
Ara : 1 adet ceviz
Öğlen : 1 kse çorba , sulu tavuk tavuk ve bir kaç küp patates yedim, 3 çatal makarna
Ara :1 bardak kefir, yarım yeşil elma
Akşam : Yoğurt ve yine sulu tavuk (eşimin kardeşi yaptı )tavuk ve az patates

Hepfitim sahgull

Vayy babooo en sevdiğim şey ekşınmış
Ulustan gaziospaşaya kadan yolun var yokuşları iyi tırman

Filtre kahve çok seviyorum ama iyice demlenmeli kahvem. 1 dakikada demlendiğinde keyif almam yani
Günaydın tatlım amiiiiin
Vallahi yemek olmadığında kurtarıcım ton balıklı salata hem şip şak oluyor
Bir de ben yeşillikleri güzelce yıkayıp kurutuyorum, peçeteye sarıp kapların içerisinde dolapta muhafaza ediyorum. Aşırrı pratik oluyor
Dünkü menün yıkılsııın, cumaya güzel şeyler bekliyorum senden tatlış

İnşallah canım bu hafta hiç spor yapamadım basküle çıkmaya korkuyorum , yine hafta sonu yaparım diye düşünüyorum.

Vayy babooo en sevdiğim şey ekşınmış
Ulustan gaziospaşaya kadan yolun var yokuşları iyi tırman
Oraları hiç bilmiyorum ya. Kızılaya gidip, ordan Ulusa yürüyüp Sıhhiyeye dönmek daha bilindik bir yol benim için

gunaydin kizlar
sukur yedigim nohutlarin artilari gitmis.
bugun de guzel beslenirsem yarin az da olsa eksiyi garantiledim sukur.
sabah yumurta chia tohumu, 2 kasik yulaf kepegi eccuk kasar ve sut ile lezzetli bi krep yaptim.
bugunku karbonidrat alimimi doldurdum.
oglen azicik et yerim. aksam da cacik vs gibi cok hafif atlaymayi dusunuyorum.
maydonoz alicam kirmizi pancarim bitmis. persembe bunlar olmazsa olmazim
hadi bakalim. yarin arti geleni zopalayacak kadar da olsa eksi gelmem lazim

Oraları hiç bilmiyorum ya. Kızılaya gidip, ordan Ulusa yürüyüp Sıhhiyeye dönmek daha bilindik bir yol benim için
bi kere yuruduydum o yolu ankaradayken.
ulusta yolumu kaybettim yanlis yerlere saptim bi de aksam olmak uzereydi. eski turk filmlerindeki sahneler gozumun onune geldi. gazinolar mi vardi ne allahim ya ne korkmustum

bi kere yuruduydum o yolu ankaradayken.
ulusta yolumu kaybettim yanlis yerlere saptim bi de aksam olmak uzereydi. eski turk filmlerindeki sahneler gozumun onune geldi. gazinolar mi vardi ne allahim ya ne korkmustum
Evet ya, bende o pavyonların yanından geçmiştim. Şimdi heykelden sonrasına gitmiyorum

Yola çıkmadan önce 1.18 kmydi yaptığım yol, adım sayısına bakmadım valla. 6 km yürümüş bulundum yani.
5 km yürüyünce taş çatlasın 6 bin yazıyordu benim akıllı saat belki telefon daha hassas olabülü
Yürüyüş hele bu soğukta bravooo sıradaki şaarkı Fettah Can'dan senin için gelsüün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…