- 21 Eylül 2019
- 677
- 1.763
- 43
Aynı durum bende de var. Küçük bir french press aldım, hemen filtre kahveyi atıyorum 1 kaşık, sıcak suyu koyunca 1 dk ya demleniyor. Daha sağlıklı canım, filtre kahve sert gelmiyorsa tavsiyemdir.Sabah bir dilimcik erkenden yedim. Bırak yarını şu saate kadar bile kalmadı
Sabah ofise geldiğimde hemen yapıyorum hızlı olduğu için hemen aşağıya inip mesai başlamadan kahve sigara keyfi yapayruum
Öğle arası spor kraliçemiz nassın nörünAynı durum bende de var. Küçük bir french press aldım, hemen filtre kahveyi atıyorum 1 kaşık, sıcak suyu koyunca 1 dk ya demleniyor. Daha sağlıklı canım, filtre kahve sert gelmiyorsa tavsiyemdir.
Keyifliyim canım. Sabah tartım 20 aralıkta olmam gereken kilo kadardı, 1 hafta öndeyimÖğle arası spor kraliçemiz nassın nörün
Vayy babooo en sevdiğim şey ekşınmışKeyifliyim canım. Sabah tartım 20 aralıkta olmam gereken kilo kadardı, 1 hafta öndeyimbu öğlen yine bir aksiyon var kafamda, yağmurun durumuna göre paylaşırım km yi. Bu sefer rakamın yanına yazıyla da yazacağım
Filtre kahve çok seviyorum ama iyice demlenmeli kahvem. 1 dakikada demlendiğinde keyif almam yaniAynı durum bende de var. Küçük bir french press aldım, hemen filtre kahveyi atıyorum 1 kaşık, sıcak suyu koyunca 1 dk ya demleniyor. Daha sağlıklı canım, filtre kahve sert gelmiyorsa tavsiyemdir.
Günaydın tatlım amiiiiinGünaydınnnnn, güzel haberler alacağımız, mutlu geçireceğimiz bir gün olsunnn
Sabah 2 yumurta , chialı, buğday kepeli omlet ama yarısını yedim arkdaşımla paylaştım.
Ara : 1 sade kahve
Ara : 1 badak yeşilçay
Öğlen : 1 kase çorba , 1 tabak yeşilmercimek yemeği, yoğurt
Ara :1 bardak süt ve yeşil elma yarım
Akşam Ton balıklı salata(herderdedeva bende düşünüyordum. )
Bende bugün bu menüyle kapatacağım günü..
sahgull ve Hepfitim
Dünkü menün yıkılsııın, cumaya güzel şeyler bekliyorum senden tatlışDünkü yediklerim de ;
Sabah : 1 adet küçük elma , 2 bardak ılık su
Ara : 1 adet ceviz
Öğlen : 1 kse çorba , sulu tavuk tavuk ve bir kaç küp patates yedim, 3 çatal makarna
Ara :1 bardak kefir, yarım yeşil elma
Akşam : Yoğurt ve yine sulu tavuk (eşimin kardeşi yaptı )tavuk ve az patates
Hepfitim sahgull
Filtre kahve çok seviyorum ama iyice demlenmeli kahvem. 1 dakikada demlendiğinde keyif almam yani
Günaydın tatlım amiiiiin
Vallahi yemek olmadığında kurtarıcım ton balıklı salata hem şip şak oluyor
Bir de ben yeşillikleri güzelce yıkayıp kurutuyorum, peçeteye sarıp kapların içerisinde dolapta muhafaza ediyorum. Aşırrı pratik oluyor
Dünkü menün yıkılsııın, cumaya güzel şeyler bekliyorum senden tatlış
Benim tahminim senin için -300 gramİnşallah canım bu hafta hiç spor yapamadım basküle çıkmaya korkuyorum, yine hafta sonu yaparım diye düşünüyorum.
Benim tahminim senin için -300 gram
Oraları hiç bilmiyorum ya. Kızılaya gidip, ordan Ulusa yürüyüp Sıhhiyeye dönmek daha bilindik bir yol benim içinVayy babooo en sevdiğim şey ekşınmış
Ulustan gaziospaşaya kadan yolun var yokuşları iyi tırman
bi kere yuruduydum o yolu ankaradayken.Oraları hiç bilmiyorum ya. Kızılaya gidip, ordan Ulusa yürüyüp Sıhhiyeye dönmek daha bilindik bir yol benim için
Evet ya, bende o pavyonların yanından geçmiştim. Şimdi heykelden sonrasına gitmiyorumbi kere yuruduydum o yolu ankaradayken.
ulusta yolumu kaybettim yanlis yerlere saptim bi de aksam olmak uzereydi. eski turk filmlerindeki sahneler gozumun onune geldi. gazinolar mi vardi ne allahim ya ne korkmustum
Bi saatte 10bin adım çok zaten bacım 6 bin taş çatlasınBu da öğlen sporumLusi
Eki Görüntüle 2564491
Aslında toplam 1 saat 5 dk yürüdüm ama telefon bazı yerlerde hareketsiz kalmış anlaşılan
Yola çıkmadan önce 1.18 kmydi yaptığım yol, adım sayısına bakmadım valla. 6 km yürümüş bulundum yani.Bi saatte 10bin adım çok zaten bacım 6 bin taş çatlasın
Allah bereket versin
5 km yürüyünce taş çatlasın 6 bin yazıyordu benim akıllı saat belki telefon daha hassas olabülüYola çıkmadan önce 1.18 kmydi yaptığım yol, adım sayısına bakmadım valla. 6 km yürümüş bulundum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?