- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 33
Anam geliyom bende artık bugün pazardan sebzemi meyvemi aldım sabah da tartıldım başladım ya yine yarım kalmaz umarımKimler aktif kimler tembel bi bakiyim geldim zopayla
sahgull gelince de elantrikli sandalyaya oturtur demedi demeyin
Bugün iyi denkgelmişiz hadi bakalım caymak yok başladık artkkBen de tartilmadim vallahi korkuyorum cikmaya
Bugun biraz toparlandim hadi bakalim gazamiz mubarek olsun
yapamadim ki temizlik yaptimOhh ne güzel gündüz vakti spor yapmak, ben akşam yemekten sonrası için planlıyorum. Eve gidince yapabilirdim aslında yemeğim var ama babam çocuğu okuldan alıp bize getiriyor o gidene kadar bekliyorum.
Afiyet olsun canmVe günü bitirdim.
Sabah (07.50)
50 gr kadar kavurma ve 2 yumurta ile omlet
1 minik salatalık
Öğlen (12.00)
Az et döner
Sütlaç
Akşam
1 lahmacun, yanında bol salata.
2 lt susahgull
Bugün düzenimden biraz şaştım ama çokta umursamıyorum. Tartıda gayet iyiydim sabah. Farkettimki kendimi ne kadar diyet pskolojisine sokarsam o kadar yemek düşüyor aklıma. Biraz rahat bırakıyorum bugünlerde. Ve 2 gecedir, gece uyansam bile mutfak gelmiyor aklıma.
Kızlar boş olan yerlere kendinizi etiketleyin bakiiim listeyi el birliğiyle oluşturak da bari ben de liste yapem yav tembellikten de yoruldum
Cuma C.tesi Pazar P.tesi Salı Ç.ba P.be Toplam Lusi sahgull sleepy angel Sismaniye Hepfitim @ervanazlim @ Dildev Canim cocuklarim
ozledim kiz burayiBen de diyorum bu gadın nerde nerde
Bebeler azıtır diye mi bağlatmıyon eve vayy zalım anaozledim kiz burayi
tlf nun interneti dayanmiyo
korkudan evede baglatmiyom
simdilik boyle idare edecez
yok kiz oyle fazla bisey yemedim biran once hedefime ulasmak istiyomiyiyiz canim
menulerini paylas firsat bulunca
internet yok diye biz.bakmazken gommedin insallah
mecbur onlarin iyiligi icin baglatirsam hic bas edemem seninkiler buyuyunce anlarsin beniBebeler azıtır diye mi bağlatmıyon eve vayy zalım ana
Oruç nasıl gidiyor diyeti bozmuş olma ihtimalini sıfır görüyorum
Biz de öyleydik canım kendimden biliyorummecbur onlarin iyiligi icin baglatirsam hic bas edemem seninkiler buyuyunce anlarsin beni
inanmayacan uc aydir televizyon bozuktu kafam cok rahatti tabi adam dayanamadi gidip aldi bana kalsa almazdim
oruc tutmuyom bi haftadir ara verdim insallah persembe tekrar baslayacam
sen nasilsin kuzucuklarin nasil
Afiyet olsun canım pek de bişey yememişsisn gibisabah
1 tam tahilli cikolatali kahvalti kurabiyesi
1 mandalina
(disaridaydim mecbur)
ogle
1 kase nohut
marul
ara
sutlu kahve
1 kare bitter
aksam 17.30
1 tabak brokoli haslamasi, limonlu pul biberli.
18.30
1 mandalina
su 1.5 lt
spor jillian shred 25 dk
Aylar oldu ben başvuralı geçen hafta bağlandı bizimki ayy süper valla bigmssin diye kapatma derdi yok sürekliozledim kiz burayi
tlf nun interneti dayanmiyo
korkudan evede baglatmiyom
simdilik boyle idare edecez
Benimkiler tv den youtube a girip duruyolar bende telefondan değiştiriyorum ya şaşırıyolar büyüğe matamatik vidyoları açıyom hlşuna gidiyoBebeler azıtır diye mi bağlatmıyon eve vayy zalım ana
Oruç nasıl gidiyor diyeti bozmuş olma ihtimalini sıfır görüyorum
Küçük seninkiler yönlendirebilirsin , güzel anlamlı kullansınlar hep inşallahBenimkiler tv den youtube a girip duruyolar bende telefondan değiştiriyorum ya şaşırıyolar büyüğe matamatik vidyoları açıyom hlşuna gidiyo
afiyet olsun canmkahvalti saat 12.00 1 yumurta kavurmali
3 kasik yogurt 1 dlm ekmek
aksam 1 kase kuru fasulye 3 kasik pilav 1 brdk ayran
5 hurma 2 ceviz bitki cayi 1 hosbes gofret
su 1 litre
İnşallah çocjk şarkkları öğreniyolar büyük ders bilgisayar araştırıyoruz bizde tv yeniledik mecburen bilgisayar ertelendi tvler aynı işi görüyo da klavye lazım yazarken cankm çıkıyoKüçük seninkiler yönlendirebilirsin , güzel anlamlı kullansınlar hep inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?