tabii o da kalorili ama kalorisi sirf yag ve karb(ozellikle seker) dan gelmedigi icin ekmek tatlisi kadar kotu sonucu olmaz. ozellikle erken yediysenhadi ya
yarım ekmek kokoreç kalorili mi asiri
1,5 aydır bende aynı tempo inşallah ev hafifliycek birazBeslenmeden değilde, her sabah 6 da kalkıyorum, gece çocukla beraber en az 3 kere uyanıyorum. Akşam işten gelince 10 a kadar oyunlar, faaliyetler oluyor. Bu tempo 1 aydır böyle, vücut alışamadı herhalde.
Çok değil afiyet olsun08.12.2019 Menü
Sabah (11:30)
2 dilim tam buğday ekmeği (kare olanlardan)
1 KK peynir
1 haşlanmış yumurta
Domates
Ara (13:00)
1 Kupa kayısılı bitki çayı
Akşam (18:30)
150 gram antrikot
Yeşil salata
3 adet lahana sarması
Uzun zamandır bu kadar yemek yediğimi hatırlamıyorum, bu hafta spora gitmememinde etkisi var. Yarından itibaren eski düzenime geri döneceğim
süperVe günün özeti:
Sabah (09.00)
5 küçük köfte
60 gr kadar peynir
2 bardak kefir.
Öğlen (15.00)
2 kapya biber ve 60 gr peynirle biber tost
Akşam (18.00)
6 kaşık sebzeli tavuk sote (tavuk, patlıcan, kabak ve biber)
1 koca kase yoğurtlu haşlanmış karnabahar.
Yatana kadar suyu da 2 ltye tamamlayacağım.sahgull
Herkese iyi akşamlar dilerim.
Afiyet olsunndunku menum
sabah
dukan krebi
zeytin peynir domates
sutlu kahve
ogle
1 tabak nohutlu karabugday pilavi
2 kasik yoghurt
aksam
bamya yemegi
5 kasik yagsiz pilav
sutlu kahve
spor yok
su 1.5 lt
Şu patlamis mısırdan vazgecemedinbugunku menum de fecaat
sabah
2 haslanmis yumurta
2 kk tost makinesinde hellim peyniri
6 7 patates kizartmasi
domates
zeytin 5 6 tane
7 8 tane firinda mantar
1 mandalina
ogle
1 tam tahilli cikolatali kurabiye
sutlu kahve
1 mandalina
aksam
patlamis misir
1 kucuk pancar koku
1 armut
su 1.5 lt
spor jillian yapmaya calisicam simdi
Ama oldu mu şimdi kalori bombasıKızlar yapmamam gereken birşeyi yaptım ve saat 21:00de ekmek tatlısı yedim.. Çok üzgünüm ama yaptım yani..
Yarına başlıyorum kaptanım Allah’ın izniyle.. etiketleyeceğim hepinize iyi geceler diliyorumherderdedeva 45 dj spor cezan var yapıp etiketle beni
yemekten vazgeciyorum abur cuburdan gecemiyorum.1,5 aydır bende aynı tempo inşallah ev hafifliycek biraz
Çok değil afiyet olsun
süper
Afiyet olsunn
Şu patlamis mısırdan vazgecemedin
Ama oldu mu şimdi kalori bombası
Artık çok dikkat etmen lazım lokma kacamaga yer yok
Bu kadar kalorili olacagini bilmiyordum. Bilmeden neler yiyoruz cok severim.ekmek.kadayifiniasiri kalorili
yarim saat kossan odeyemezsin bedelini
bol su ic. yapabiliyosan leslie fln yap yerlesmeden gitsin
günaydın kizlar ben diyetisyem menüsüne başladım, Karatay asla yapmamam gerekiyormuş, boy kilo yaşıma göre liste hazırlandı ,çok az yiyormusum metabolizmam durabilirmis ekmek ve meyve asla kesme dendi. listeme uyarak ilerlicem bakalım nasıl olacak ilk defa diyetisyen listesi uygulayacagim
09.12.2019 Menü
Sabah (05:45)
1 koca bardak maydanozlu limonlu su
Sabah (07:00)
2 tam ceviz
2 kayısı
1/2 kase ev yoğurdu
Ara (10:00)
Sade Türk Kahvesi
Öğle (12:30)
1 kase ezgogelin çorbası
150 gram ızgara tavuk
Ara (15:00)
Yeşil çay
Akşam (19:00)
1 tabak kapuska
Günaydın kızlar kontrol tartısı 73 kilo, +200 gram
Neyse bugün 45 dakika cezam var + sağlam sporum var
Bende cumaya geri döneceğim allahın izniyle, yılbaşına 69,8 kilo hedefim vardı.. Bir daha bir hatırlattım kendime
En iyisini yapmışsın canım, daha iyi kontrollü biçimde ilerleyeceksingünaydın kizlar ben diyetisyem menüsüne başladım, Karatay asla yapmamam gerekiyormuş, boy kilo yaşıma göre liste hazırlandı ,çok az yiyormusum metabolizmam durabilirmis ekmek ve meyve asla kesme dendi. listeme uyarak ilerlicem bakalım nasıl olacak ilk defa diyetisyen listesi uygulayacagim
Aldığım kalorinin yerini tutmaz ama inanılmaz pişmanım neyse bir daha olmaz. Yarım saat sonra ilk kahvemi içeceğimMaydanozlu limonlu su vayyyy superrr, kahveler nereye gitti arkadaşım. Bende bu hafta aç karına geceden ıslatılmış cevizin suyunu içip cevizi yiyeceğimm
Geçtiğimiz hafta akşamları bandaj yaptım yüksekte tuttum. çok şükür şu anda bir sıkıntı yokAyağın nasıl oldu canım sporu çokta abartma
Çok iyi yapmışsın canım tek tip beslenmek iyi değil daha çok gençsin düzenli beslenme ve sporla süper olur.
teşekkür ederim kizlar sabah da tok karna 62.8 çıktım cuma 62.7 idim aç karna unuttum tartilmayi:)En iyisini yapmışsın canım, daha iyi kontrollü biçimde ilerleyeceksin
Aldığım kalorinin yerini tutmaz ama inanılmaz pişmanım neyse bir daha olmaz. Yarım saat sonra ilk kahvemi içeceğim
Geçtiğimiz hafta akşamları bandaj yaptım yüksekte tuttum. çok şükür şu anda bir sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?