- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
Yarına tartılırsın aç karnınateşekkür ederim kizlar sabah da tok karna 62.8 çıktım cuma 62.7 idim aç karna unuttum tartilmayi:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarına tartılırsın aç karnınateşekkür ederim kizlar sabah da tok karna 62.8 çıktım cuma 62.7 idim aç karna unuttum tartilmayi:)
tamamdır :)Yarına tartılırsın aç karnına
yemekten vazgeciyorum abur cuburdan gecemiyorum.
ama hafta ici cok dikkat edicem 63 u ucundan gorebilsem ahhh
yesil mercimek felaket arti oluyo 1 2 gun sonra geciyor :)Ben yarın tartılacağım aşırı şişkin hissediyorum kendimi yeşil mercimek yüzünden.
canim seni anliyorum ama bak o yediklerinin zevki nerde simdi? anca pismanlik.Kızlar iki gecedir uykusuzluktan sinirle yemek yedim. Ve sonuç +500 çok üzgünüm hemen kendimi toparliyorum sozz veriyorum size. Hastalıktan biraz kurtulduk hemen çeki düzen veriyorum kendime.
Kesinlikle haklisin yediğim herşey pişmanlık su an.canim seni anliyorum ama bak o yediklerinin zevki nerde simdi? anca pismanlik.
salatalik falan ye boyle durumlarda. tartida eksi gormenin verdigi mutlulugu yemekler veremez
O kadar rahatsız oldum ki, yarım su bardağı yazıyordu tarifte benim yediğim sanki daha azdı ama beni şişirdi bomba gbyesil mercimek felaket arti oluyo 1 2 gun sonra geciyor :)
Kızlar iki gecedir uykusuzluktan sinirle yemek yedim. Ve sonuç +500 çok üzgünüm hemen kendimi toparliyorum sozz veriyorum size. Hastalıktan biraz kurtulduk hemen çeki düzen veriyorum kendime.
Yansımaz allahın izniyleben daha tartilmadim tartilsam da arti cikarim ama cogu odemdir.
hafta ici zeytin yemiyorum odem tutmamak icin. hafta sonu biraz fazla kaciyor :)
patlamis misir da yuzumu egecektir. ama cumaya yansimaz umuyorum
Oooo süpersin 7 km güzel rakam, hay maşallah7.1 km yi tüketip geldim kızlar. 1 saat tempolu yürüyüş
60*3=180 puan. Lusi
Saat 14.00 2 küçük avuç kadar çiğ fıstık yedim. Yoksa akşamı getiremeyecektim
7 km rakam mıdırYansımaz allahın izniyle
Oooo süpersin 7 km güzel rakam, hay maşallah
Kızzz yeter gari fotonu değiştirip duruyon tanıyamıcaz yakındatamamdır :)
Menüyü at minnoşum biz de görelimgünaydın kizlar ben diyetisyem menüsüne başladım, Karatay asla yapmamam gerekiyormuş, boy kilo yaşıma göre liste hazırlandı ,çok az yiyormusum metabolizmam durabilirmis ekmek ve meyve asla kesme dendi. listeme uyarak ilerlicem bakalım nasıl olacak ilk defa diyetisyen listesi uygulayacagim
zayiflayinca kendimi goycam gariKızzz yeter gari fotonu değiştirip duruyon tanıyamıcaz yakında
ne zaman baslican saymaya sporlari7 km rakam mıdır
Ssenin sporu bırakmanı bekledim ahretliğim senden ötürüne zaman baslican saymaya sporlari
sozde spor bakani
Koy da gözümüz gönlümüz açılsınzayiflayinca kendimi goycam gari
Ssenin sporu bırakmanı bekledim ahretliğim senden ötürü