• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar iki gecedir uykusuzluktan sinirle yemek yedim. Ve sonuç +500 :KK43:çok üzgünüm hemen kendimi toparliyorum sozz veriyorum size. Hastalıktan biraz kurtulduk hemen çeki düzen veriyorum kendime.
canim seni anliyorum ama bak o yediklerinin zevki nerde simdi? anca pismanlik.
salatalik falan ye boyle durumlarda. tartida eksi gormenin verdigi mutlulugu yemekler veremez

canim seni anliyorum ama bak o yediklerinin zevki nerde simdi? anca pismanlik.
salatalik falan ye boyle durumlarda. tartida eksi gormenin verdigi mutlulugu yemekler veremez
Kesinlikle haklisin yediğim herşey pişmanlık su an.

Kızlar iki gecedir uykusuzluktan sinirle yemek yedim. Ve sonuç +500 :KK43:çok üzgünüm hemen kendimi toparliyorum sozz veriyorum size. Hastalıktan biraz kurtulduk hemen çeki düzen veriyorum kendime.

Tüh kötü olmuş canım. Hastayken hiç beslenememiş hissediyorum kendimi daha çok abur cubur yiyrum aslında

ben daha tartilmadim tartilsam da arti cikarim ama cogu odemdir.
hafta ici zeytin yemiyorum odem tutmamak icin. hafta sonu biraz fazla kaciyor :)
patlamis misir da yuzumu egecektir. ama cumaya yansimaz umuyorum
Yansımaz allahın izniyle :dua:
7.1 km yi tüketip geldim kızlar. 1 saat tempolu yürüyüş
60*3=180 puan. Lusi Lusi
Saat 14.00 2 küçük avuç kadar çiğ fıstık yedim. Yoksa akşamı getiremeyecektim :KK45:
Oooo süpersin 7 km güzel rakam, hay maşallah :nazar:

günaydın kizlar ben diyetisyem menüsüne başladım, Karatay asla yapmamam gerekiyormuş, boy kilo yaşıma göre liste hazırlandı ,çok az yiyormusum metabolizmam durabilirmis ekmek ve meyve asla kesme dendi. listeme uyarak ilerlicem bakalım nasıl olacak ilk defa diyetisyen listesi uygulayacagim
Menüyü at minnoşum biz de görelim 🤔

Back