- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Dunku menü
sabah 8 :1 haşlanmış yumurta ,3 hindi füme 3 ceviz 3 fındık 1 kalın dilim peynir 1 fincan yeşilçay
akşam 3:30 ; 1 kase yoğurt,2 tabak türlü yemeği
2lt su
2 patlican 1 kapya biber 1 soğan , tavuk ve 1 kepçe nohuttan yaptım yemeği herşey vardı baya tok olunca yiyemedim fazla :))2 öğün için az beslenmiyor musun karatay teyze daha çok yediriyordu sanki
bulgurlu degildisirf mercimek kofte de sayilmaz gerci pure gibiydi marula doldurdum yedim
sagol canim hasta olmaz insallah
amin cumlemize
uykusuz her geceee
5te uyudum 8de kalktim
kiz havale riskli oldugundan mecbur bekledim atesi iyice dustugune emin olana kadar
Hım karışık bir türlü olmuş afiyet olsun.2 patlican 1 kapya biber 1 soğan , tavuk ve 1 kepçe nohuttan yaptım yemeği herşey vardı baya tok olunca yiyemedim fazla :))
Sınırlamaların ters teptiğini yaşayarak görüyorum canım. Bu hafta kendimi o kadar yorgun, o kadar bezgin hissediyorumki. Hesaplayacak, yemeğimi hazırlayacak halim, mecalim yok. Adet dönemi haftası, belki ondandır. Haftaya umutluyum bakalım. Haftasonu uzun uzun bir haftalık plan yapayım.Bu hazır çorbalar daha çok ödem yapmasın vücudunda çok sağlıksız sen güzel besleniyordun bana kalırsa. Bir parça çikolata diyorsun canım bir paket değil bu kadar da sınırlama ters tepiyor sonra.
Sınırlamaların ters teptiğini yaşayarak görüyorum canım. Bu hafta kendimi o kadar yorgun, o kadar bezgin hissediyorumki. Hesaplayacak, yemeğimi hazırlayacak halim, mecalim yok. Adet dönemi haftası, belki ondandır. Haftaya umutluyum bakalım. Haftasonu uzun uzun bir haftalık plan yapayım.
sukur tartida eksi gordum bugun.
bu motivasyon da bana yeter. insallah yarin vucudum bi absurtluk yapmaz da guzel bi eksi ile gelirim.
ooo super ben de yazin trde almistim 28 beden olmuyordu simdi cuk oturuyorindirimde 35₺ pantolon almistim siyah Jean son1 28 bedeni kalmıştı bol geldi
tam aradığım gibi simsiyah çıktı :) mom Jean yaparım onuooo super ben de yazin trde almistim 28 beden olmuyordu simdi cuk oturuyor
Benimki gelicek 20 gün sonra şok edememGaliba nazara geldim ah bu instagram yok mu hemen göze geliyorum
Nazar falan dedim ama durum öyle değilDün vapura yetişeceğim derken tabanı kalın olan botlarımla koştum, burkulma olmadı ama burkumuşum gibi acıyor canım, incilttim herhalde..
Dünde topukluyla 4 saat ayakta kaldım. Çok acılıyım kardeşcağızım
Teşekkür ederim tatlım
Kııııız bak ne dicem fırsat bu fırsaat.. Eşim benim uzun dönem askerlik yaptı, o geldiğinde şok ettim onu
Tatlı başka bir duygu benimde bir zamanlar öyleydi, şimdi 2 ayda bir tatlı izni veriyorum kendime
İzmirde reyhan pastanesi var tatlıları inanılmaz güzel, alacaksam da kaliteli kalori alayım diyorum.
Oooo afiyetler olsun canım muazzam menün
Ay çok zor ya o kadar az uykuyla baş ağrısı kacinilmaz oluyor bende. gün boyu beynimin içinde cizirtilar oluyor sanki. İnşallah bu gece telafi edebilirsin uykuyu.bulgurlu degildisirf mercimek kofte de sayilmaz gerci pure gibiydi marula doldurdum yedim
sagol canim hasta olmaz insallah
amin cumlemize
uykusuz her geceee
5te uyudum 8de kalktim
kiz havale riskli oldugundan mecbur bekledim atesi iyice dustugune emin olana kadar
Çok teşekkürler emziriyorum evet. Zaten yaka iğnem gibi memede surekligecmis olsun uc aylik cocugunu emziriyorsan korkma sadece sik sik emzir bulaşmaz insallah
afiyet olsun makarna dişinda guzel menu
7 8 kuşbaşı etle tüm geceyi nasıl geçiyorSun bacim şu sırrı bana da ver kurban olayim. geceleri aklımda hep yemek var mutfağın kapısından geçmemek için özel çaba halindeyim.menumu yazayim gec olmadan
gecenin ne getirecegi belli olmaz
sabah
1 yumurta
az yesillik
1 pancar koku
sutlu kahve
1 avuc uzum
ogle
1 kase cacik
1 mandalina
ceyrek muz
aksam
7 8 kusbasi et
cay
su 1.5 lt
spor jillian 25 dk.
yerken de hic ac degildim su an da tokum.7 8 kuşbaşı etle tüm geceyi nasıl geçiyorSun bacim şu sırrı bana da ver kurban olayim. geceleri aklımda hep yemek var mutfağın kapısından geçmemek için özel çaba halindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?