Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Dunku menü
sabah 8 :1 haşlanmış yumurta ,3 hindi füme 3 ceviz 3 fındık 1 kalın dilim peynir 1 fincan yeşilçay
akşam 3:30 ; 1 kase yoğurt,2 tabak türlü yemeği
2lt su

2 öğün için az beslenmiyor musun karatay teyze daha çok yediriyordu sanki

Afiyet olsun , değişik bir köfte olmuş Havale çok korkutuyor beni.. Allah korusun hemencik atlatırsınız inşallah

Bu hazır çorbalar daha çok ödem yapmasın vücudunda çok sağlıksız sen güzel besleniyordun bana kalırsa. Bir parça çikolata diyorsun canım bir paket değil bu kadar da sınırlama ters tepiyor sonra.
Sınırlamaların ters teptiğini yaşayarak görüyorum canım. Bu hafta kendimi o kadar yorgun, o kadar bezgin hissediyorumki. Hesaplayacak, yemeğimi hazırlayacak halim, mecalim yok. Adet dönemi haftası, belki ondandır. Haftaya umutluyum bakalım. Haftasonu uzun uzun bir haftalık plan yapayım.

Ben de eğer diyetteyim yememeliyim diye şartlanırsam en fazla 1 ya da 2 hafta güzel ilerliyorum sonu çok kötü
Artık yiyorum ama abartmadan. Mesela bugün burada pazar vardı kabak çekirdeği alırsam bitirene kadar sürekli yerim diye almadım , arkadaşlarımla kahvaltı edelim dersem o gün bitti benim için ertesi gün başka bir program yapıyorlar kısır vs vs. O yüzden yemek yiceksek dışarda herkes istediğini yesin , evden ben börek yapayım, sen kek yap durumları beni bozuyor.
Bu haftada işyerimde sıkıntım oldu muhtemeln haftaya belli olur sonuçları , spor yapmak istemiyorum kaygılarım varken ..

sukur tartida eksi gordum bugun.
bu motivasyon da bana yeter. insallah yarin vucudum bi absurtluk yapmaz da guzel bi eksi ile gelirim.

Bende eksiyim canım ama yarını bekliyorum net sonuç için.Sporda yapsaydım bu hafta bambaşka olabilirdi

jillian beginner a dondum
level 2 kardiosu kalbimi zorladi ustune sıkılasma konusunda beginnerlar kadar basarili bulamadim.
beginner i en zor seviye takip ederek yaptim. mesela yuruyus tarzi olanlari kosu tarzi yaptim, agirliklari artirdim. sinav plank falan yarim degil tam yaptim yine de cok zorlanmadim. bacaklarimin , kollarimin ve karnimin gerginligini hissediyorum simdi.
bu sekilde devam edecegim. kardio icin de biraz kosu yapmaya calisacagim.

Benimki gelicek 20 gün sonra şok edememKilo verdiğim yeni yeni belli olmuşken yedim de yedim

Ay çok zor ya o kadar az uykuyla baş ağrısı kacinilmaz oluyor bende. gün boyu beynimin içinde cizirtilar oluyor sanki. İnşallah bu gece telafi edebilirsin uykuyu.

gecmis olsun uc aylik cocugunu emziriyorsan korkma sadece sik sik emzir bulaşmaz insallah
afiyet olsun makarna dişinda guzel menu
Çok teşekkürler emziriyorum evet. Zaten yaka iğnem gibi memede surekli inşallah bulaşmaz kizdakide kiriklikti sanırım öksürük hapşırık burun akıntısı falan. Su an daha iyi gibi.

Selam kızlar.
Çocuk hasta olunca kahvaltıyı 12de ancak yaptık. Bugün biraz değişik oldu.
Kahvaltı 12.00
İki yumurta
Çeyrek elma
Yarım havuç
Uç kaşık lorla, maydanoz ve taze soğanla yaptığım salata.
Ara
Biraz kuru üzüm
İki kaşık peynir salatası
Akşam
Dört köfte
Dort dilim patates (ikisi de kızartma değil tencerede pişmiş)
Bir kase karabuğday salata
Bir bardak ayran

Su2,5 lt
Yorgunluktan bitmiş haldeyim ama 15 dk da olsa yapicam inşallah birşeyler.

menumu yazayim gec olmadan
gecenin ne getirecegi belli olmaz

sabah
1 yumurta
az yesillik
1 pancar koku
sutlu kahve

1 avuc uzum

ogle
1 kase cacik

1 mandalina
ceyrek muz

aksam
7 8 kusbasi et

cay

su 1.5 lt
spor jillian 25 dk.
7 8 kuşbaşı etle tüm geceyi nasıl geçiyorSun bacim şu sırrı bana da ver kurban olayim. geceleri aklımda hep yemek var mutfağın kapısından geçmemek için özel çaba halindeyim.

7 8 kuşbaşı etle tüm geceyi nasıl geçiyorSun bacim şu sırrı bana da ver kurban olayim. geceleri aklımda hep yemek var mutfağın kapısından geçmemek için özel çaba halindeyim.
yerken de hic ac degildim su an da tokum.
emziriyordun degil mi? emzirirken acliktan olurdum ben de.
su an gece aciksam da gebersem de agzima lokma koymam. o sebeple alisti psikolojim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…