• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tarçınlı suyu nasıl hazırlıyosun canım ?
Gece ılık bir bardak suyun içine çubuk tarçın atıyorum sabaha kadar demleniyor, sabah tekrar ılıtıp içiyorum.Geçen hafta limonlu ballı su içtim, bu hafta bu şekilde haftaya da cevizli su . İnst. sağlıklı yaşam kampına katıldım 1 hafta geriden gidiyorum harfiyen uymasam da yapmaya çalışıyorum

Gece ılık bir bardak suyun içine çubuk tarçın atıyorum sabaha kadar demleniyor, sabah tekrar ılıtıp içiyorum.Geçen hafta limonlu ballı su içtim, bu hafta bu şekilde haftaya da cevizli su . İnst. sağlıklı yaşam kampına katıldım 1 hafta geriden gidiyorum harfiyen uymasam da yapmaya çalışıyorum
Ennaam link at ben de bakiiim

Ennaam link at ben de bakiiim
denizileyasam adıyla arat canım , bu bayanı takip ediyorum. Tv programlarına da katılıyormuş, bir diyetisyen planlıyor beslenmeyi, bu kişide dil temizliği, masaj, spor vs vs Ben sadece spor ( yapabildiğim kadar) ve beslenme kısmındayım:-)

detoks yapalım mı birlikte?

Detoks yapınca vücuttan su mu gdiyor yağ mı belli değil. Ben detoksa karşıyım yanlış beslenme yüzünden b12 im çok düştü. :KK14:
Onun yerine ödem atıcı çaylar 1 haftalığına içilebilir, kiraz saplı, biberiyeli vs. Zaten dikkat ediyoruz

Detoks yapınca vücuttan su mu gdiyor yağ mı belli değil. Ben detoksa karşıyım yanlış beslenme yüzünden b12 im çok düştü. :KK14:
Onun yerine ödem atıcı çaylar 1 haftalığına içilebilir, kiraz saplı, biberiyeli vs. Zaten dikkat ediyoruz
öyle bir detoks değil canim relaks :KK70: :KK70:
nasil bi detoks?
ekmek pirinç makarna hamur işi ,meyve dahil şeker yok. sabah 2 yumurta , 2 dilim peynir 1 avuç kuruyemiş yeşilçay ,öğlen 1 tabak sebze yemeği 1 kase yoğurt,akşam 1 kase yoğurt 1 kase çorba ,1 omlet . 2 gün yapılıyor

12de 4yk makarna+ 2yk patates püresi +3köfte
19da ton balıklı kıvırcık salata
Su içemedim bugün

Kızlar 68 kilo civarlarında olan varmı benm gibi? Şöyle beraber aynı diyeti uygulayp bünyeyi şaşırtsak ya kilo verişim durdu gibi sanki.

Back