- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
boy 170 cmcik yaş da 20cikBoy aynı mı seninle minnoşum yaş peki ?
Ben 31 oldum sen daha aktifsindir gün içinde daha fazla kalori alman gerekebülü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boy 170 cmcik yaş da 20cikBoy aynı mı seninle minnoşum yaş peki ?
Ben 31 oldum sen daha aktifsindir gün içinde daha fazla kalori alman gerekebülü
Çıtırım minnoşumboy 170 cmcik yaş da 20cik
Çıtırım minnoşum
Ne okuyorsun sen bölümün neydi ?
Allah sabır kolaylık versin ıyyk şuanda sinir ateş bastı beni
kimya bölümünde okuyorum :)
hadi bakalim hayirli olsun ❤Bulmadım bacım yaptırttım
Diyetisyenle devam etme kararı aldım bakalım nasipse
aminnnnnnnnnnn cooookcaaaa amiiiiinnnAllah sabır kolaylık versin ıyyk şuanda sinir ateş bastı beni
Evet akşamdan ceviz karanfil limon ılık suya, sonra sabah içiyosun
Tarçınlı suyu nasıl hazırlıyosun canım ?Bende bu hafta tarçınlı su içiyorum, yeşilçay içmediğim halde wc çıkıyorum.
Gece ılık bir bardak suyun içine çubuk tarçın atıyorum sabaha kadar demleniyor, sabah tekrar ılıtıp içiyorum.Geçen hafta limonlu ballı su içtim, bu hafta bu şekilde haftaya da cevizli su . İnst. sağlıklı yaşam kampına katıldım 1 hafta geriden gidiyorum harfiyen uymasam da yapmaya çalışıyorumTarçınlı suyu nasıl hazırlıyosun canım ?
Ennaam link at ben de bakiiimGece ılık bir bardak suyun içine çubuk tarçın atıyorum sabaha kadar demleniyor, sabah tekrar ılıtıp içiyorum.Geçen hafta limonlu ballı su içtim, bu hafta bu şekilde haftaya da cevizli su . İnst. sağlıklı yaşam kampına katıldım 1 hafta geriden gidiyorum harfiyen uymasam da yapmaya çalışıyorum
boy 170 cmcik yaş da 20cik
denizileyasam adıyla arat canım , bu bayanı takip ediyorum. Tv programlarına da katılıyormuş, bir diyetisyen planlıyor beslenmeyi, bu kişide dil temizliği, masaj, spor vs vs Ben sadece spor ( yapabildiğim kadar) ve beslenme kısmındayımEnnaam link at ben de bakiiim
ah 57 kilo olsam çıtır çıtır olacamndaaHakkat çıtır çıtırsın Hazır okulluyken yaşa istediğin gb.
detoks yapalım mı birlikte?uff kizlar ben de takildim yaa
bi onu acilsa biliyorum 62 ye kadar tikir tikir gidecek
hala sabitim
gerci dun nohut yedim o da sisiriyor beni
detoks yapalım mı birlikte?
nasil bi detoks?detoks yapalım mı birlikte?
öyle bir detoks değil canim relaksDetoks yapınca vücuttan su mu gdiyor yağ mı belli değil. Ben detoksa karşıyım yanlış beslenme yüzünden b12 im çok düştü.
Onun yerine ödem atıcı çaylar 1 haftalığına içilebilir, kiraz saplı, biberiyeli vs. Zaten dikkat ediyoruz
ekmek pirinç makarna hamur işi ,meyve dahil şeker yok. sabah 2 yumurta , 2 dilim peynir 1 avuç kuruyemiş yeşilçay ,öğlen 1 tabak sebze yemeği 1 kase yoğurt,akşam 1 kase yoğurt 1 kase çorba ,1 omlet . 2 gün yapılıyornasil bi detoks?