• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar bugün kahvaltı edemeden misafir geldi boğazımı tutmaya çalıştım elimden geldigince. Biraz kalabalıktı ne yaptığımı tam hatırlamıyorum. Elimden geldiğince yazicam.
Sabah
Bir yumurta
Yarım havuç
Uç dilim peynir
Bir sade kahve
Bir tane küçük boy şekersiz kurabiye
Çok az ceviz ve kuru üzüm
Öğlen
İki kepçe mercimek çorbası
Akşam
Bir tabak yoğurtlu ıspanak
Dort tane sarma (bitti korolasica kurtuldum eve sarma sokmayacam artık)
Su yatana kadar 2 olur
Spor şimdilik yok

iki gundur menu yazmadim okuyup ciktim bogazimida tutamadim maalesef
bugunu yazayim
sahur yarim dilim ekmek yogurt
iftar bir tabak meftune(kis kabagiyla etli sumakli yapiliyor) 1 kasik pilav 1 bardak ayran
5 hurma 2 ceviz bir kuru incir
bitki cayi
su 1 litre

Şuraya şöyle bi başlık bırakiiim akşama oylama var oy verin gari ben de yarışmaya katılıyourm :KK70: en pasaklı olaraktan belkim ben kazanırım ehuheheh:KK53:

Temizlik Yarışmasına Buyrun🤗🏠
[/QUOT]
odul ne
girersem kesin odulu bana vermeleri lazim cunku cocuklarim evi hergun savas bolgesi yapiyorlar tabi bende topluyom

sabah
2 yumurta 1 kk kasar peyniri 1 dlm tb ekmek

16.00
sutlu kahve
1 dlm kek

aksam 18.30
1 kase nohut yemegi
marul, biraz cilek, uzum, nektari

spor
jillian level 2 ile basladim yarisinda kalbim dayanmayinca beginner 2 ile devam ettim :27:
kardio konusunda cok zayifim. abs ve agirlik fena degil de kardio mahvediyor beni. iki adimlik yere bile araba ile gittigimden sanirim vucut unutmus bu isleri :27:

Aunen canım evdeki stresden kaynaklı bebekden çelmiyom 2. Sınıfa giden kız öldürüyo benide derslerde çok zorlanıyo delircem hala bitmedi stres de bitcek gibi de değil
Allah yardimciniz olsun sabır canim gececek.Inan bütün veliler ödevden yılmış durumda gece 12 lere kadar yaptığımız oluyor dedi Arkadasim ikizleri var birde onun.

Iyi akşamlar kızlar. Günün özetiyle geldim.

Sabah
1 koca kase mantar çorbası

Öğlen
1 koca kase mercimek çorbası

Akşam
Yarım kase domates çorbası
Yarım kase işkembe çorbası :KK45:
1 kase haşlanmış brokoli karnabahar yoğurtlu
2 kaşık mantar sote
3 tane gün kurusu
2 lt su sahgull sahgull

Bugün kendimi şartlamıyorum :KK14:
Afiyet olsun için dışın.olmus çorba. :KK48: Gece kaçamaksiz mi geçti

Afiyet olskn canım

Çorba beni doyurmaz tüm günü idare etse akşam gözüm döner
Benide pek doyurduğu söylenemez canım. Akşama kadar aç gezdim resmen. Ama lazım. Haftasonundan bu yana kontrolü kaybettim, en azından çorbayla kalori açığım oluşuyor, düşük kalorili kaçamakları tolere edebiliyorum. Bugünde çorbaya talim..

Afiyet olsun için dışın.olmus çorba. :KK48: Gece kaçamaksiz mi geçti
Şöyle ki canım, Allah var akşam 9 a kadar düşük kalorili birseyler attım ağzıma. Bir parça cezerye yedim mesela 50 kalori, bir avuç fıstık yedim. Ama gece 3 sefer kalktık yine çocukla, birsey yemedim :halay: en büyük düşmanım şu pis alışkanlık, bunu bir yenersem herşey daha kolay olacak.

Son düzenleme:
O kadar çeşit çeşit çorbayı sen mi pisirdin ya.:skandal: Bir de bir kepçe çorba bir dilim ekmeğe denk diyorlar dikkat et.
Sabah içtiğim çorbalar maalesef hazır bardak çorbalardı. Akşamda annem ve babam kendi zevkine göre yemek yaptığı için şansıma 2 çeşit vardı. Çorba ekmek eşitliğini biliyorum canım ama kalori açığı oluşturmam gerekiyordu acilen. Çünkü haftasonundan bu yana baya boşladım. Cumaya da az kaldı malum. :KK14:

Günaydın kizlar
Sabah :ilik 1 bardak tarcinli su (geceden ilik suyun içine atıp beklettim ısıtıp ictim ) 1 yumurta yarın.dilim.ekmek yarim.domates 1 ki peynir.
Ara 1 sade kahve
Öğle 1 kase çorba 1 ayran ve 2 küp patates 2 yuvarlak küçük.kofte (sulu sebzeli köfte vardi patlıcanlar yağlı.olunca yemedim)
Ara 1 bardak tarcinli sut yarım.portakal.yarim.elma
Aksam.1 kepce çorba mercimek salatası 5 adet sarma yedim vicdan azabı çekiyorum
20 dk ek tempolu yürüdüm Hepfitim Hepfitim

Her sabah aç karnına 40 dk yürüyüş + if + ketojenik beslenme + her akşam yemekten önce 40 dk hiit kardiyo yada yemekten 2 saat sonra 45 dk koşu ile inan veriyorsun. 2 kilo ödem gitmiştir o ayrı. Ama ama ama.. Ne vaktim ne enerjim var tüm bunlar için maalesef.
Ooo Keto ile if aman allaahım :rolleyes:
Hayat hepimizi yoruyor ama önemli olan yıkılmamak.. Biz kadınların inandıklarımızı yapmakta üstümüze yok :KK31:
Iyi akşamlar kızlar. Günün özetiyle geldim.

Sabah
1 koca kase mantar çorbası

Öğlen
1 koca kase mercimek çorbası

Akşam
Yarım kase domates çorbası
Yarım kase işkembe çorbası :KK45:
1 kase haşlanmış brokoli karnabahar yoğurtlu
2 kaşık mantar sote
3 tane gün kurusu
2 lt su sahgull sahgull

Bugün kendimi şartlamıyorum :KK14:
Çorba çorba kokuyor çorbaaa :rolleyes:
Bacım hepsini sen mi yaptııın yahuuu. Afiyetler olsun
İyi akşamlar kızlar
10.30
2yumurta 1kk ezine domates salatalık

15.30
1muz biraz leblebi

17.00 1havuç

19.00
1kepçe tarhana 2kaşık pancar kavurması salata 5 6 tane sardalya malesef az yağda kızarmış yağlı kağıdı unuttum

Neyse ilk günü iyi atlattım sayılır ama aklımdan neler geçiyo neler Allah sabır irade versin hepimize
Bugün pazara derken baya yürüdüm haraketli bi gün oldu
İlk güne göre çok iyi başlamışsın canım :nazar:

Kızlar bugün kahvaltı edemeden misafir geldi boğazımı tutmaya çalıştım elimden geldigince. Biraz kalabalıktı ne yaptığımı tam hatırlamıyorum. Elimden geldiğince yazicam.
Sabah
Bir yumurta
Yarım havuç
Uç dilim peynir
Bir sade kahve
Bir tane küçük boy şekersiz kurabiye
Çok az ceviz ve kuru üzüm
Öğlen
İki kepçe mercimek çorbası
Akşam
Bir tabak yoğurtlu ıspanak
Dort tane sarma (bitti korolasica kurtuldum eve sarma sokmayacam artık)
Su yatana kadar 2 olur
Spor şimdilik yok
Sabah gümbür gümbür giriş yapıp akşama slow bir giriş yapmışsın :confused:
Sarma sarma yeminle bir yerim şişecek en iyisi hafta sonuna bulgurlu lahana sarması yapayım :halay:
sabah
2 yumurta 1 kk kasar peyniri 1 dlm tb ekmek

16.00
sutlu kahve
1 dlm kek

aksam 18.30
1 kase nohut yemegi
marul, biraz cilek, uzum, nektari

spor
jillian level 2 ile basladim yarisinda kalbim dayanmayinca beginner 2 ile devam ettim :KK53:
kardio konusunda cok zayifim. abs ve agirlik fena degil de kardio mahvediyor beni. iki adimlik yere bile araba ile gittigimden sanirim vucut unutmus bu isleri :KK53:
Ya bacım maşallah senin spor hırsına :nazar:
Akşam ki meyve miktarı ne kadardır biraz demişsin ya o yüzden sordum

04.12.2019 Menü:halay:

Sabah (07:30
)
2 adet haşlanmış yumurta (Birisinin sarısı yok)
1 kk ezine peyniri
Domates ve biber
Yeşil Çay

Ara (10:00)
Sade Türk Kahvesi
2 adet incir

Öğle (12:30)
1 kase mercimek çorbası
5 yk ıspanak yemeği
1/2 kase yoğurt

Ara (15:00)
Yeşil çay