Şuraya şöyle bi başlık bırakiiim akşama oylama var oy verin gari ben de yarışmaya katılıyourmen pasaklı olaraktan belkim ben kazanırım ehuheheh
Temizlik Yarışmasına Buyrun
[/QUOT]
odul ne
girersem kesin odulu bana vermeleri lazim cunku cocuklarim evi hergun savas bolgesi yapiyorlar tabi bende topluyom
Allah yardimciniz olsun sabır canim gececek.Inan bütün veliler ödevden yılmış durumda gece 12 lere kadar yaptığımız oluyor dedi Arkadasim ikizleri var birde onun.Aunen canım evdeki stresden kaynaklı bebekden çelmiyom 2. Sınıfa giden kız öldürüyo benide derslerde çok zorlanıyo delircem hala bitmedi stres de bitcek gibi de değil
Afiyet olsun için dışın.olmus çorba.Iyi akşamlar kızlar. Günün özetiyle geldim.
Sabah
1 koca kase mantar çorbası
Öğlen
1 koca kase mercimek çorbası
Akşam
Yarım kase domates çorbası
Yarım kase işkembe çorbası
1 kase haşlanmış brokoli karnabahar yoğurtlu
2 kaşık mantar sote
3 tane gün kurusu
2 lt susahgull
Bugün kendimi şartlamıyorum
Benide pek doyurduğu söylenemez canım. Akşama kadar aç gezdim resmen. Ama lazım. Haftasonundan bu yana kontrolü kaybettim, en azından çorbayla kalori açığım oluşuyor, düşük kalorili kaçamakları tolere edebiliyorum. Bugünde çorbaya talim..Afiyet olskn canım
Çorba beni doyurmaz tüm günü idare etse akşam gözüm döner
Şöyle ki canım, Allah var akşam 9 a kadar düşük kalorili birseyler attım ağzıma. Bir parça cezerye yedim mesela 50 kalori, bir avuç fıstık yedim. Ama gece 3 sefer kalktık yine çocukla, birsey yemedimAfiyet olsun için dışın.olmus çorba.Gece kaçamaksiz mi geçti
Sabah içtiğim çorbalar maalesef hazır bardak çorbalardı. Akşamda annem ve babam kendi zevkine göre yemek yaptığı için şansıma 2 çeşit vardı. Çorba ekmek eşitliğini biliyorum canım ama kalori açığı oluşturmam gerekiyordu acilen. Çünkü haftasonundan bu yana baya boşladım. Cumaya da az kaldı malum.O kadar çeşit çeşit çorbayı sen mi pisirdin ya.Bir de bir kepçe çorba bir dilim ekmeğe denk diyorlar dikkat et.
Ooo Keto ile if aman allaahımHer sabah aç karnına 40 dk yürüyüş + if + ketojenik beslenme + her akşam yemekten önce 40 dk hiit kardiyo yada yemekten 2 saat sonra 45 dk koşu ile inan veriyorsun. 2 kilo ödem gitmiştir o ayrı. Ama ama ama.. Ne vaktim ne enerjim var tüm bunlar için maalesef.
Çorba çorba kokuyor çorbaaaIyi akşamlar kızlar. Günün özetiyle geldim.
Sabah
1 koca kase mantar çorbası
Öğlen
1 koca kase mercimek çorbası
Akşam
Yarım kase domates çorbası
Yarım kase işkembe çorbası
1 kase haşlanmış brokoli karnabahar yoğurtlu
2 kaşık mantar sote
3 tane gün kurusu
2 lt susahgull
Bugün kendimi şartlamıyorum
İlk güne göre çok iyi başlamışsın canımİyi akşamlar kızlar
10.30
2yumurta 1kk ezine domates salatalık
15.30
1muz biraz leblebi
17.00 1havuç
19.00
1kepçe tarhana 2kaşık pancar kavurması salata 5 6 tane sardalya malesef az yağda kızarmış yağlı kağıdı unuttum
Neyse ilk günü iyi atlattım sayılır ama aklımdan neler geçiyo neler Allah sabır irade versin hepimize
Bugün pazara derken baya yürüdüm haraketli bi gün oldu
Sabah gümbür gümbür giriş yapıp akşama slow bir giriş yapmışsınKızlar bugün kahvaltı edemeden misafir geldi boğazımı tutmaya çalıştım elimden geldigince. Biraz kalabalıktı ne yaptığımı tam hatırlamıyorum. Elimden geldiğince yazicam.
Sabah
Bir yumurta
Yarım havuç
Uç dilim peynir
Bir sade kahve
Bir tane küçük boy şekersiz kurabiye
Çok az ceviz ve kuru üzüm
Öğlen
İki kepçe mercimek çorbası
Akşam
Bir tabak yoğurtlu ıspanak
Dort tane sarma (bitti korolasica kurtuldum eve sarma sokmayacam artık)
Su yatana kadar 2 olur
Spor şimdilik yok
Ya bacım maşallah senin spor hırsınasabah
2 yumurta 1 kk kasar peyniri 1 dlm tb ekmek
16.00
sutlu kahve
1 dlm kek
aksam 18.30
1 kase nohut yemegi
marul, biraz cilek, uzum, nektari
spor
jillian level 2 ile basladim yarisinda kalbim dayanmayinca beginner 2 ile devam ettim
kardio konusunda cok zayifim. abs ve agirlik fena degil de kardio mahvediyor beni. iki adimlik yere bile araba ile gittigimden sanirim vucut unutmus bu isleri
GünaydınGünaydın hanımlar
Diyetisyenle görüşüyorum listem hazırlanınca sizinle paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?