• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızz mandalina suyunu sıkarım senin haaa sapıtmak yok zoppayı yirsin gelirim sıhhıyeye :sinirli:
Hem Dukan bisküvisi yeme içinde tatlandırıcı var edebinle hurmanı ye geç 👺:duduk:

Bugün markette buğday patlağı gördüm kalorisi azdı ama onlar beni yoldan çıkaran tuzaklar hemen uzaklaştım :KK33:

Karabuğday patlağı da var lezizdi ben de bulgur patlağı aldım da tadına bakmadım daha :KK49:

Ben o tarz şeylere başlayıncca özellikle işteyken elim çekmeceden ayrılmıyor, Kavurgayı da çok severim kalorisi az ama sürekli birşeyler yiyorum :110:

Kızz mandalina suyunu sıkarım senin haaa sapıtmak yok zoppayı yirsin gelirim sıhhıyeye :sinirli:
Hem Dukan bisküvisi yeme içinde tatlandırıcı var edebinle hurmanı ye geç 👺:duduk:
Çok tatlısın :KK45: bugün açlıktan kıvrandığım için dersimi aldım canım. Malum 2 haftadır sabahları 500 kalorilik protein ile gül gibi geçinip giderken bugün 200 kalorilik çorbadan medet umuyorum. Ohh olsun bana.

Naptın ya rakibem :KK57: bugüne dengelersin kuzum sıkma kendini bu kadar..
Bu hafta tartıda buluşalım güzel sonuçlar alalım :dua:
Aslında ben varya, 10 günde 5 kilo vermiş insanım ama düzen oturamadım hala. Bırakmıyorum ipin ucunu ama salmaya da pek müsaitim işte.

Aslında ben varya, 10 günde 5 kilo vermiş insanım ama düzen oturamadım hala. Bırakmıyorum ipin ucunu ama salmaya da pek müsaitim işte.
Kız 10 günde 5 kiloda biraz şov ya, hiiç sağlıklı değil ama kafana koyduğunu yapıyormuşsun işte tatlım yine koyarsın aklına yaparsııın :KK36:

Kız 10 günde 5 kiloda biraz şov ya, hiiç sağlıklı değil ama kafana koyduğunu yapıyormuşsun işte tatlım yine koyarsın aklına yaparsııın :KK36:
Her sabah aç karnına 40 dk yürüyüş + if + ketojenik beslenme + her akşam yemekten önce 40 dk hiit kardiyo yada yemekten 2 saat sonra 45 dk koşu ile inan veriyorsun. 2 kilo ödem gitmiştir o ayrı. Ama ama ama.. Ne vaktim ne enerjim var tüm bunlar için maalesef.

Iyi akşamlar kızlar. Günün özetiyle geldim.

Sabah
1 koca kase mantar çorbası

Öğlen
1 koca kase mercimek çorbası

Akşam
Yarım kase domates çorbası
Yarım kase işkembe çorbası :KK45:
1 kase haşlanmış brokoli karnabahar yoğurtlu
2 kaşık mantar sote
3 tane gün kurusu
2 lt su sahgull sahgull

Bugün kendimi şartlamıyorum :KK14:

İyi akşamlar kızlar
10.30
2yumurta 1kk ezine domates salatalık

15.30
1muz biraz leblebi

17.00 1havuç

19.00
1kepçe tarhana 2kaşık pancar kavurması salata 5 6 tane sardalya malesef az yağda kızarmış yağlı kağıdı unuttum

Neyse ilk günü iyi atlattım sayılır ama aklımdan neler geçiyo neler Allah sabır irade versin hepimize
Bugün pazara derken baya yürüdüm haraketli bi gün oldu

Sabah

Öğlen

Akşam
2 kaşık mantar sote
3 tane gün kurusu
2 lt su sahgull sahgull

Afiyet olskn canım

Çorba beni doyurmaz tüm günü idare etse akşam gözüm döner

Sabah

Öğlen

Akşam
2 kaşık mantar sote
3 tane gün kurusu
2 lt su sahgull sahgull

O kadar çeşit çeşit çorbayı sen mi pisirdin ya.:skandal: Bir de bir kepçe çorba bir dilim ekmeğe denk diyorlar dikkat et.

Kalan azıcık dukan bisküvisiyle başladım. Peşinden çikolatalar, lokumlar.. Acilen toparlanmam lazım. Zayıflama işini kimse için değilde kendim için yaptığımın bir farkına varabilsem bu kadar zorlanmayacağım ama..
Ay dün gece sapitan bir ben değilmişim sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. Bu gece bastıran açlık krizlerinin sebebi ne ola ki ?ben de gece gece uç beş sarma gömdüm vicdan azabından olecem. Bundan sonra çocuklarla yatıp zibarayim artık geç vakitte iş güç yapayım derken arada sapitiyorum.

Back