İşte ben menülere uyamıyorum, önüme ne zaman liste gelse hep bozdum, yiyeceklere saldırdımDiyetisyene gittin mi ? Programlı gitmeye çalışsan , bu hafta instagramdan bir grupla başladım sadece menülere uygun eve uyarlıyorum ama dukan gb ,karatay gb keskin değil. Hani ot da var ette varSadece dukan denedim kabız oldum karatayı uygulamaya çalıştım baklagillerden tiksindim, kuruyemişler sayesinde ergenlik sivilcelerim geri geldi.
Aynen valla dun icli kofte yaptım tadina bakmadim ne zamandir cnm eksili dolma istiyo evdekilere bile yapmiyom kendimi tutamam diyeuleeeee
diyet grubu bu
agzimi sulandirdiniz dolmalar pastalar
Neeeey içli köfte yaptın ve tadına bakmadin miiiiii? İnsan ucundan bir isirirdi bee.Aynen valla dun icli kofte yaptım tadina bakmadim ne zamandir cnm eksili dolma istiyo evdekilere bile yapmiyom kendimi tutamam diye
Günaydın canım neden su içemiyorsun ki?
Kızlar ben dün akşam kekimsi birşey yaptım, sallamasyon ama fena olmadı
2 havuç
1.5 su bardağı yulaf (rondodan çektim.)
1 muz
1 avuç ceviz
2 çay kaşığı tarçın
2 yumurta
1 su bardağı kuzu üzüm
1/2 çay kaşığı karbonat
Hepsini karıştırdım, 175 derecelik fırında 30 dakika pişirdim.
Bu sabah bir dilim kestim, tuzlu desen değil tatlı desen değil. Üzerine yarım çay kaşığı bal ekledim, sütlü kahve ile yallah tazyik hop hop hop yaptım
Ben yemege dayana biliyom ama tatliya dayanamiyom iki gundur birer dilim baklava yiyiyorum ( yaptigimi sakin yapmayın sonrasi pişmanlık)Neeeey içli köfte yaptın ve tadına bakmadin miiiiii? İnsan ucundan bir isirirdi bee.Massallah sendeki çelik gibi iradeye. Ben olsam bütün bütün yutardim kesin. Onun için yaptığım menüler belli. Ev ahalisi şikayetçi topluca diyetteyiz.
Yemek ayrı tatlı ayrı. Gebelikte biraz şekerim çıkmıştı kaç ay tatlı yiyemedim. Eşime dedim doğumda baklava olsun lütfen. Hastanede yarım kilo baklavayi bir gecede götürdüm. Pis bogazligi bana sorun kitabını yazarım.Ben yemege dayana biliyom ama tatliya dayanamiyom iki gundur birer dilim baklava yiyiyorum ( yaptigimi sakin yapmayın sonrasi pişmanlık)
Ben genelde ev halkina ayri kendime ayriyemek yapiyom
Benimde gebelikte sekerim cikmisti zaten sekerli seyler yiyemiyordum bence kilodan cikiyoYemek ayrı tatlı ayrı. Gebelikte biraz şekerim çıkmıştı kaç ay tatlı yiyemedim. Eşime dedim doğumda baklava olsun lütfen. Hastanede yarım kilo baklavayi bir gecede götürdüm. Pis bogazligi bana sorun kitabını yazarım.
Tebrik ederim canım. Başbaşa gidiyoruz. İnşallah beraber kurtuluruz bu kilolardanGünaydın kızzlaaar güzel haberler gelsin inşallaaah
Geçen hafta: 74.1
Bu hafta: 73.2
Fark: 0,9
Yüzde: 1,21
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?