Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İşte ben menülere uyamıyorum, önüme ne zaman liste gelse hep bozdum, yiyeceklere saldırdım mesela önümde 1 kutu dondurma var canım çektiğinde 2 top yesem o beni durduruyo ve yetiniyorum onunla. Ama kendimi 2-3 gün yemicem diye tutarsam 4. Gün kutuyu bitiriyorum. Anlatabildim mi bilmiyorum ama hep böyle oldu

uleeeee
diyet grubu bu
agzimi sulandirdiniz dolmalar pastalar
Aynen valla dun icli kofte yaptım tadina bakmadim ne zamandir cnm eksili dolma istiyo evdekilere bile yapmiyom kendimi tutamam diye

Aynen valla dun icli kofte yaptım tadina bakmadim ne zamandir cnm eksili dolma istiyo evdekilere bile yapmiyom kendimi tutamam diye
Neeeey içli köfte yaptın ve tadına bakmadin miiiiii? İnsan ucundan bir isirirdi bee. Massallah sendeki çelik gibi iradeye. Ben olsam bütün bütün yutardim kesin. Onun için yaptığım menüler belli. Ev ahalisi şikayetçi topluca diyetteyiz.

Günaydın canım neden su içemiyorsun ki?

Tatlım işyerinde 10 kişiydik herkese yetişiyordum. şuan işler yoğunlaştı 27 kişi olduk herkese yetişmekten zamanm kalmıyor. Montaj işi yapıyoruz herkesten sorumluyum zamansızlıktan içemiyrm wallahi yaa.

Ki normalde de su içebilen bir insan değildim ama son zamanlrda en azından 1.5 - 2lt içiyordum şu ara onu da içemiyorum işte.
Eve gelince de anca 500ml. Neyse bakalım herşey bi düzene girsin de artırırım inşallah.

Yulaflu şeylerii çok severimm
Canım çekti kız hahaha bende bir ara dukan diyeti yapmıştm o ara yulafla ekmek kek poğaça falan denemiştim onlar geldi aklıma

Sabah 10.30
Bir buçuk yumurta
Yarım havuç
Yarım elma
1kk peynir
Üç zeytin
Öğle 14.00
Dort kaşık karabuğday pilavı
Bir kase yoğurt
İki kepçe mercimek çorbası (unsuz,patatessiz )
Ara 17.00
İki buçuk galeta
Akşam 19.30
Uç kaşık karabuğday pilavi
Çok az hindi
İki kepçe mercimek çorbası
Salata

Su yatana kadar 2.5 olur.
Dün çocuklar uyumayinca sporum yalan oldu bugün yapacağım inşallah. @sahgull ve @hepfitim

Ben yemege dayana biliyom ama tatliya dayanamiyom iki gundur birer dilim baklava yiyiyorum ( yaptigimi sakin yapmayın sonrasi pişmanlık)
Ben genelde ev halkina ayri kendime ayriyemek yapiyom

Ben yemege dayana biliyom ama tatliya dayanamiyom iki gundur birer dilim baklava yiyiyorum ( yaptigimi sakin yapmayın sonrasi pişmanlık)
Ben genelde ev halkina ayri kendime ayriyemek yapiyom
Yemek ayrı tatlı ayrı. Gebelikte biraz şekerim çıkmıştı kaç ay tatlı yiyemedim. Eşime dedim doğumda baklava olsun lütfen. Hastanede yarım kilo baklavayi bir gecede götürdüm. Pis bogazligi bana sorun kitabını yazarım.

Iyi aksamlar kizlar
Sabah 2 yumurtadan 1 yk buğday kepeği.ile omlet yanına yarim domates
Ara 1 sade kahve
Ara 1 fincan yeşilçay
Oglen 1 kase çorba güveç ve 1 bardak ayran
Ara 1 fincan yeşilçay 10 adet badem
Ara 1 barak kefir 2 küçük kayısı 1 adet hurma
Aksam.1 kase çorba 4 kaşık kavurma 2 kaşık mantar salata
20 dk tempolu yürüdü.20 dk leg magic 120.puan

Benimde gebelikte sekerim cikmisti zaten sekerli seyler yiyemiyordum bence kilodan cikiyo
Bende baklava cok severim eskiden cok yerdim ayiptir soylemesi cok guzel yaparim simdi bi dilim yiyebiliyorum daha fazla yedigimde rahatsiz oluyom

Günaydın kızlar. Dün akşam mesaiden koşa koşa çıktım ailecek yemeğe gideceğiz diye. Yedik içtik, çocukla koşturdum derken, geç geldik ve tabiki çocuktan önce bayıldım kaldım. Önce dünkü yediklerimi paylaşayım

Sabah
75 gr kadar Kavurmalı 2 yumurta yedim.
1.5 lt kadar su tükettim.

Akşam
Karışık ızgara yedim. Garnitürsüz, mezesiz, salatasız.

Evet yağlıydı, evet köfteler ekmekle yapılmıştı. Ama saat akşam 7 buçuktu, afiyet olsundu, yarasındı
2 buçuk litre su sahgull

Yarım saat yürüyüş =90 puan
Üzerine 5000 adım =50 puan
Toplam=140 puan Lusi

Günaydın kızzlaaar güzel haberler gelsin inşallaaah
Geçen hafta: 74.1
Bu hafta: 73.2
Fark: 0,9
Yüzde: 1,21
Tebrik ederim canım. Başbaşa gidiyoruz. İnşallah beraber kurtuluruz bu kilolardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…