- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
- 798
Ehuhehe o hafta sonu sipesyeliydi aslında benimki kaçamak gibi olduDünkü kahvaltının yerini tutamaz sanırım![]()
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Kızdan fırsat bulamadım ki tabağı donatayım yumurta kırıp wasaya döktüm doyduğuma şükür
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ehuhehe o hafta sonu sipesyeliydi aslında benimki kaçamak gibi olduDünkü kahvaltının yerini tutamaz sanırım![]()
Tombul kuşum senin alman gereken kalori ne kadar Hesaplamış mıydın? sanki az alıyorsun gibi geliyorSabah 1 kocaamaan kase etli tarhana çorbası içtim. Sabah dediğim az önce. Üstüne de bi tane trabzon hurması yedim. Çok oldu sanırım akşam ekmeksiz kereviz yemeği yesem dengelenir herhalde bilemedim![]()
Çorba iki kase kadardı, içinde börülce falan vardı o yüzden çok gibi geldi.Tombul kuşum senin alman gereken kalori ne kadar Hesaplamış mıydın? sanki az alıyorsun gibi geliyor![]()
Enn sevdiğim şey tatlı zaten yemediğim zaman mutsuz oluyorum resmenTatlısız yapamıyorsun sanırım canım. Trabzon hurması tatlı çok lezzetli afiyet olsun.
Haayyy maaşallah tosunum benim sağlam yiyiciymişsinEnn sevdiğim şey tatlı zaten yemediğim zaman mutsuz oluyorum resmenpastaneye gidip 6-8 kişilik şu büyük pastaları oturup yemişliğim vardır hem de yüzlerce
tahlillerimi yaptırdım hiçbir sorunum yok ama öyle devam etsem olurdu sanırım.
Çok seviyorumm beeHaayyy maaşallah tosunum benim sağlam yiyiciymişsin![]()
Enn sevdiğim şey tatlı zaten yemediğim zaman mutsuz oluyorum resmenpastaneye gidip 6-8 kişilik şu büyük pastaları oturup yemişliğim vardır hem de yüzlerce
Odağını yirimÇok seviyorumm bee
Stres üzüntü anında da bazıları yemeden içmeden kesilir ben 3 kat yerim mesela.
Şimdilik 1 beden düşmüşüm yeniyıl hedefime odaklandım![]()
Kuru patlıcan da yenir hani off cennetten düşmüş dolma tanesi şöyle yağlı yağlı vıck vıckBenimde ayarım yok sevdiğim şeyde doymak bilmiyorum tatlı düşkünlüğüm yok ama bulgurlu ,patatesli , hamur işlerine bayılıyorum. Mardinli arkadaşım var kuru ptlıcan biber soğan dolması yapardı 9 tane yediğim oluyordu düşün, içli köfte falan..![]()
Ben de bayılırım sarma, içli köfte, çiğ köfte oyyyhşBenimde ayarım yok sevdiğim şeyde doymak bilmiyorum tatlı düşkünlüğüm yok ama bulgurlu ,patatesli , hamur işlerine bayılıyorum. Mardinli arkadaşım var kuru ptlıcan biber soğan dolması yapardı 9 tane yediğim oluyordu düşün, içli köfte falan..![]()
Gün içinde ufak tefek sevdiğim şeyleri yiyorum ya sucuk vs. O yüzden devamlı oluyorOdağını yirim
Odaklan gülüm ver kiloları çıtırda![]()
Hey maşaaallaaah 6-8 kişilik pastada bir şov yaEnn sevdiğim şey tatlı zaten yemediğim zaman mutsuz oluyorum resmenpastaneye gidip 6-8 kişilik şu büyük pastaları oturup yemişliğim vardır hem de yüzlerce
Kaç yaşındasın? Benim seneler önce ilk kilo verme maceram aşık olduğum için başlamıştıÇok seviyorumm bee
Stres üzüntü anında da bazıları yemeden içmeden kesilir ben 3 kat yerim mesela.
Şimdilik 1 beden düşmüşüm yeniyıl hedefime odaklandım![]()
9 muuuuBenimde ayarım yok sevdiğim şeyde doymak bilmiyorum tatlı düşkünlüğüm yok ama bulgurlu ,patatesli , hamur işlerine bayılıyorum. Mardinli arkadaşım var kuru ptlıcan biber soğan dolması yapardı 9 tane yediğim oluyordu düşün, içli köfte falan..![]()
O kadar çok eski bensin ki anlatamam sana bu kadar mı benzerlik olur?Ben de bayılırım sarma, içli köfte, çiğ köfte oyyyhşZaten hamburgere pizzaya hiç girmiyim. Kısaca sevdiğim sağlıklı hiçbir şey yok
![]()
24 yasındayım. Spor salonuna da yazılıcam biraz daha kilomu vereyim pilates de yapmak istiyorum çünkü.Hey maşaaallaaah 6-8 kişilik pastada bir şov ya
Kaç yaşındasın? Benim seneler önce ilk kilo verme maceram aşık olduğum için başlamıştı
9 muuuuamanın ne cevherler varmış aramızda
O kadar çok eski bensin ki anlatamam sana bu kadar mı benzerlik olur?
Zamanla alışkanlıkların değişiyor gerçekten bende eskiden 2 menü yiyebilme kapasitesine sahiptim.
Sinirlenince buzdolabının önüne geçip oofff ne yesem ki diye düşünürken buzdolabını boşaltıyordum, sonra da aay çok yedim diye pişman olurken ertesi gün aynı şeyleri yapmaktan asla vazgeçmiyordum.
Sonra yürüyüşe alıştırdım kendimi, sonrasında spor salonuna yazıldım.
Ne zaman canım sıkkın olsa artık spor yapıyorum ya da uzuun uzuun yürüyorum![]()
Tok tutma olayı mucize gibi resmen. Sabah 9 buçuk gibi yaptım kahvaltımı, akşam 6 buçuk - 7 ye kadar tutuyor beni. Maşallah diyelimProtein olsun çamurdan olsun yaaa![]()
Çok karışmak gibi olmasın ama ilk etapta kardiyo yapman kilo vermeni hızlandıracaktır, böyle bir kilo verdiğinde pilatese başlasan daha iyi olur sanki24 yasındayım. Spor salonuna da yazılıcam biraz daha kilomu vereyim pilates de yapmak istiyorum çünkü.
2 menüyü ben de çok rahat yerim bayıla bayıla
Aşık olunca ben de vermiştim sonra beraber aldıkçok uzun bi ilişkim var yazık her kilomu gördü asla yerimde kalmadım. Her yıl başka biriyle gibi oluyordur. 1-1.5 yıl sonra evlenmeyi düşünüyoruz ben o yüzden kilo vermek istiyorum aslında en çok
Maşallaah hocam inşallaah hocamYarım saat tempolu yürüyüş yaptım geldim. Akşamları fırsat bulamıyorum, bari öğle araları azıcık hareket edeyim. Akşam yemektede dışarıda
Tok tutma olayı mucize gibi resmen. Sabah 9 buçuk gibi yaptım kahvaltımı, akşam 6 buçuk - 7 ye kadar tutuyor beni. Maşallah diyelim![]()
Hey maşaaallaaah 6-8 kişilik pastada bir şov ya
Kaç yaşındasın? Benim seneler önce ilk kilo verme maceram aşık olduğum için başlamıştı
9 muuuuamanın ne cevherler varmış aramızda
O kadar çok eski bensin ki anlatamam sana bu kadar mı benzerlik olur?
Zamanla alışkanlıkların değişiyor gerçekten bende eskiden 2 menü yiyebilme kapasitesine sahiptim.
Sinirlenince buzdolabının önüne geçip oofff ne yesem ki diye düşünürken buzdolabını boşaltıyordum, sonra da aay çok yedim diye pişman olurken ertesi gün aynı şeyleri yapmaktan asla vazgeçmiyordum.
Sonra yürüyüşe alıştırdım kendimi, sonrasında spor salonuna yazıldım.
Ne zaman canım sıkkın olsa artık spor yapıyorum ya da uzuun uzuun yürüyorum![]()
Kuru patlıcan da yenir hani off cennetten düşmüş dolma tanesi şöyle yağlı yağlı vıck vıck![]()
Gün içinde ufak tefek sevdiğim şeyleri yiyorum ya sucuk vs. O yüzden devamlı oluyor
Sıkı bi diyete girsem çooooktan bozup saldırmıştım![]()
Valla yalan yok tek seferde yiyorsun sandım dedim iyi maşallah kız yine nasıl zayıf kalmışEvet kahvaltı etmiyorduk öğle yemeğinde yarısını ikindide yarısını yiyordum bir oturuşta değil![]()
Şu an yürüyüş ve leslie yapıyorum zıplıyorum hopluyorumÇok karışmak gibi olmasın ama ilk etapta kardiyo yapman kilo vermeni hızlandıracaktır, böyle bir kilo verdiğinde pilatese başlasan daha iyi olur sanki
Maşallaah hocam inşallaah hocam
Böyle söyleyince aklıma geldi nerde kedicikLusi
![]()