Benim kız da mızmız dişler çıkıyor gözü de akıp duruyor Çapaklı göz doktoru damla vermişti geçer gibi oldu ama geçmedi yeniden bi gidicez doktoraZaten
Cok iştahlı degil bende zorlamak istemedim takip teyiz bakalim
Sen ne yapiyon seninkiler nasil
Evde bulundurma mutfağı kilitle oo yeeaGece tatlı yeme alışkanlığıma savaş açtım bu hafta. Yanına gelse gelse kuru kayısı, mandalina falan gelir. İnşallah
GüzeldirAy çok güzel ama
Benim kız da mızmız dişler çıkıyor gözü de akıp duruyor Çapaklı göz doktoru damla vermişti geçer gibi oldu ama geçmedi yeniden bi gidicez doktora
Güzeldir
Bu da akşam desem değil öğlen desem değil bi yemek işteakşama tavuk yapcaktım ama ben az bişiler yer dengeelerrim artıkın
Eki Görüntüle 2556242
Gece tatlı yeme alışkanlığıma savaş açtım bu hafta. Yanına gelse gelse kuru kayısı, mandalina falan gelir. İnşallah
Hakikaten öyle. 70.6yla başladım ekimde 50 günde 7 kiloyu attım 1 haftadır aynıyım 63.5te durdu tartı
Leblebi kurabiyesii nediiiir
Afiyet olsuuun, beraberiz şekersiz 21 gündeee
Balıkçıdan geldi dünkü bu ben ısıttım şimdi cos cos kızartma değil de balık tavasında yapıyolarAfiyet olsun yağda kızarmışa benziyorBen de bu akşam sardalye pişireceğim tavada mı yapsam yağlı kağıtta mı karar veremedim gitti
Herüf eskişehirli mi ehuhehe memlekettlimSorma arkadaşımın kv eskişehirden getirmiş harika bişey. Yedim tutamadım kendimi
Alerji hiç duymadım gözle bağlantısını ne biliyorsan anlat çabukAlerji olabilir canım, bir de yastık kılıfını sürekli değiştir.
kirmizi miBenim kız da mızmız dişler çıkıyor gözü de akıp duruyor Çapaklı göz doktoru damla vermişti geçer gibi oldu ama geçmedi yeniden bi gidicez doktora
Ay nefis duruyor canim afiyet olsunGüzeldir
Bu da akşam desem değil öğlen desem değil bi yemek işteakşama tavuk yapcaktım ama ben az bişiler yer dengeelerrim artıkın
Eki Görüntüle 2556242
Sagol arkadasim sen daha güzellerini ver insallahÇok güzel kilo vermişsin arkadaşım. bende başlamak istiyorum ama şu aralar dengem kaydı resmen plan yapmam lazım. Kızım akşamları erken uyuduğunda ne yapacağımı sapıttım
Hastaydı göze de vurmuş olabilir dedi antibiyotik verdi ama günde üç kere olunca geceye gelen saatler dee sarkma oldu düzenli kullanamadımkirmizi mi
conjunctivitis diye bisey olmustu benim kiz da damlayo cok guzel kullanmak gerekiyodu dolapta muhafaza falan
Öğrenci şişkosu öyle yiyerek olmuyor yeme burger murger salata ye gençliğinin baharında çıtır çıtır gez bi bakan bi daha baksınAy nefis duruyor canim afiyet olsunmanzara sahane yemek sahane
Sagol arkadasim sen daha güzellerini ver insallah
Bakma saldim bende . 10 gün önce burger yedim ama hep erken yiyorum aksam.yemiyorum kaçamak yapınca. Etkisi oluyor . Ben de artık bugün menü vererek düzenli katılıma başlayacağım burdan ayrılınca olmuyor yoksa. Yarısını verdim geriye yarısı kaldi
Alerji hiç duymadım gözle bağlantısını ne biliyorsan anlat çabuk
Balıkçıdan geldi dünkü bu ben ısıttım şimdi cos cos kızartma değil de balık tavasında yapıyolar
Yağlı kâğıtta güzel oluyomuş bizim kızlar övüyodu
Herüf eskişehirli mi ehuhehe memlekettlim
Az limonla suyla buğulama yap canım karabiberle ımmh ben çok severimOluyor ama tavada kızartılmış tadını vermiyor eşim pek istekli yemiyorherkese özel menü çıkartamayacağım bazen ben ona uyuyorum bazen o bana öyle anlaşıp gidiyoz
Az limonla suyla buğulama yap canım karabiberle ımmh ben çok severim
Hamsi evde pişiremem feci kokuyor off büyük balıkları fırına veriyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?