Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Zaten
Cok iştahlı degil bende zorlamak istemedim takip teyiz bakalim
Sen ne yapiyon seninkiler nasil
Benim kız da mızmız dişler çıkıyor gözü de akıp duruyor Çapaklı göz doktoru damla vermişti geçer gibi oldu ama geçmedi yeniden bi gidicez doktora

Güzeldir
Bu da akşam desem değil öğlen desem değil bi yemek işte akşama tavuk yapcaktım ama ben az bişiler yer dengeelerrim artıkın

Eki Görüntüle 2556242

Afiyet olsun yağda kızarmışa benziyor Ben de bu akşam sardalye pişireceğim tavada mı yapsam yağlı kağıtta mı karar veremedim gitti

Gece tatlı yeme alışkanlığıma savaş açtım bu hafta. Yanına gelse gelse kuru kayısı, mandalina falan gelir. İnşallah

Bizde eşimle kızım uyuduğunda hemen behat ç. izliyoruz eski bölümlerini, harun yedikçe bende iştahlanmaya başladım dengem şaştı, badem, antep ne varsa yedik eşimle . Böyle giderse ara vermeyi düşünüyorum hr akşam izler olduk.

Hakikaten öyle. 70.6yla başladım ekimde 50 günde 7 kiloyu attım 1 haftadır aynıyım 63.5te durdu tartı

Çok güzel kilo vermişsin arkadaşım. bende başlamak istiyorum ama şu aralar dengem kaydı resmen plan yapmam lazım. Kızım akşamları erken uyuduğunda ne yapacağımı sapıttım

Afiyet olsun yağda kızarmışa benziyor Ben de bu akşam sardalye pişireceğim tavada mı yapsam yağlı kağıtta mı karar veremedim gitti
Balıkçıdan geldi dünkü bu ben ısıttım şimdi cos cos kızartma değil de balık tavasında yapıyolar
Yağlı kâğıtta güzel oluyomuş bizim kızlar övüyodu

Güzeldir
Bu da akşam desem değil öğlen desem değil bi yemek işte akşama tavuk yapcaktım ama ben az bişiler yer dengeelerrim artıkın

Eki Görüntüle 2556242
Ay nefis duruyor canim afiyet olsun manzara sahane yemek sahane
Çok güzel kilo vermişsin arkadaşım. bende başlamak istiyorum ama şu aralar dengem kaydı resmen plan yapmam lazım. Kızım akşamları erken uyuduğunda ne yapacağımı sapıttım
Sagol arkadasim sen daha güzellerini ver insallah
Bakma saldim bende . 10 gün önce burger yedim ama hep erken yiyorum aksam.yemiyorum kaçamak yapınca. Etkisi oluyor . Ben de artık bugün menü vererek düzenli katılıma başlayacağım burdan ayrılınca olmuyor yoksa. Yarısını verdim geriye yarısı kaldi

Öğrenci şişkosu öyle yiyerek olmuyor yeme burger murger salata ye gençliğinin baharında çıtır çıtır gez bi bakan bi daha baksın

Alerji hiç duymadım gözle bağlantısını ne biliyorsan anlat çabuk

Arkadaşımın oğlunda da oluyor mevsm geçişlerinde burun akıntısı öksürük ile birlikte başlıyor ve gözleri açılmyordu çocuğun alerji şurubu kullandığında geçti. Dr kreşe gidiyorsa orada uyuyorsa günlük değiştirin nevresimini özellikle yastık kılıfını demiş damla da verdiler ama alerjik olabiliyormuş. Kızımda da oluyor zaman zaman..

Balıkçıdan geldi dünkü bu ben ısıttım şimdi cos cos kızartma değil de balık tavasında yapıyolar
Yağlı kâğıtta güzel oluyomuş bizim kızlar övüyodu

Oluyor ama tavada kızartılmış tadını vermiyor eşim pek istekli yemiyor herkese özel menü çıkartamayacağım bazen ben ona uyuyorum bazen o bana öyle anlaşıp gidiyoz

Herüf eskişehirli mi ehuhehe memlekettlim

Benimki değil kız arkadşımın eşi Benimki yörük ,
Eskişehirlileri yakın buluyorum ama bu zamana kadar tanıdıklarımla hiç anlaşmazlığım olmadı. Halen ailecek görüştüğüm arkadaşlarım var

Oluyor ama tavada kızartılmış tadını vermiyor eşim pek istekli yemiyor herkese özel menü çıkartamayacağım bazen ben ona uyuyorum bazen o bana öyle anlaşıp gidiyoz
Az limonla suyla buğulama yap canım karabiberle ımmh ben çok severim
Hamsi evde pişiremem feci kokuyor off büyük balıkları fırına veriyorum ama

Az limonla suyla buğulama yap canım karabiberle ımmh ben çok severim
Hamsi evde pişiremem feci kokuyor off büyük balıkları fırına veriyorum ama

Evet çocuğa yedirmek için fırında yapmayı düşünüyorum kılçıklarını ayırıp fırınlarım. . Ev çok kötü kokuyor ama özellikle uskumru ve sardalye yiyecekmişiz omega 3 için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…