Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

okulda zoppalıyorlar zaar biz koşa koşa giderdik okula yav şenlikliydi ev sıkıcı gelirdi kuru tv var evde ne oyuncak ne başka bişi

El bebek gül bebek büyümedik ben evde durmazdım zaten sokaktan eve grmezdim ki. Kızımın şansı yok , arkdaşı da yok sosyalleşsin diye okula gidiyor onuda gün sayıoyor.odası oyuncaktan gözükmüyor h.sonu babasına frozen evini aldırmış tek başına da oynamıyor haydi anne gell

kız olunca da ayrı oluyor dimi hheheeh biz de araba sürüyoz çöp kamyonuna çöp doldurup boşaltıyoz inşaata mal indiriyoz
valla ödevi alel acele yapıp ezana kadar sokakta olurduk biz de mükemmeldi o günler

Gece yine defalarca kalkıyor ama çok şükür ateş devam etmedi. Tam mevsimi yavrucakların hastalanması için, ne kadar dikkat edersen et bir yerden gelip buluyor. Ama iyiyiz çok şükür
İyi maşallah çok sevindim gelmiş geçmiş olsuuun
+800 gram
aslinda oyle pek hurma da yemedim ama
cuma cumartesi yesil mercimegi fazla kacirdim biraz.
Şişirmiştir biraz tatlı karbonhidrata biraz dikkat edersen, inersin hemenceciik
Dün akşam 1 bira içtim bende artıyım kızlar moral bozmak gb olmasın Uzun zamandır alkol almadım...
Ohh afiyetler olsuun arada olur öyle
Sabah kahvaltım ama öncesinde saat 12 e kadar ceviz yedim sadece markete gidip alışveriş yapmam gerekliydi geç kaldı kahvaltı
Eki Görüntüle 2555786

Bu da ödem detoks çorbam Eki Görüntüle 2555787

Afiyetler olsun canım bu ne çorbası acebaaa
Anneannem hep derdi akşam ezanı okunmadan evde ol ama hep okunduktan sonra giderdim, yediğim terliği haddi hesabı yok

çocuğun ne kadarlıktı canım bahsettinse bile unuttum defalarca uyanma şeysi bizde de var çılgınlar gibi kalkıyor zalım bebe
2 yaşında canım. Emzirmeyi bıraktıktan sonra aslında gece 1 kere kalkmaya başlamıştı ama bi hal geldi bir süredir ben diyim 5,sen de 6 kez kalkıyor. Gönlünü eyleyince uyuyor hemen. Şu an burnu tıkalı, huzursuzluktan muhtemelen.

Kız olunca da farklı canım herşeyi giymek istemiyor gri/ siyah düz desensiz eşofman altı taytı erkek işi deyip burun kıvırıyor evdehangi elbise ile gezsem diye düşünüyor koca gün
En azından kıyafet derdiniz yok canım.

18.11.2019 Menü

Sabah (09:00
)
1/2 gevrek
1 dilim tulum peyniri
(3 gündür gevrek yiyorum aslında bugün yemeyecektim ofistekilerin ısrarına dayanamadım)

Ara (10:30)
Sade Türk kahvesi

Öğle (12:00)
3 adet ızgara köfte
Salata
Ayran

Akşam (20:00)
Yoğurt (Limon, pul biber, zerdeçal)

Kim demiş yok
Biz de giyinmek soyunmak da kavga kıyamet onu giymem bunu sevmem başka paltolon giycem bunu beğenmedim bunu çıkar üstümden
O dertler sadece kızlarda olsaymış keşke

Hemen geçer de düzene girersiniz inşallah canım

Allah'ın gücüne gitmesinde şu anda gerçekten planların dahilinde değil çocuk. Azıcık daha kilo verem, biraz daha gezem ondan sonra düşünürüz belki
Hiç bi zaman planlarına da girmeyebülüü bacım çok da şey etme
Bebeler zalım bebeler derbeder başka bir hayatın oluyor on kere düşünüp bi on kere daha düşünmek lazım canın kanın ama başkası için yaşıyosun artık çocuk doğduktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…