- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Sabah kahvaltım ama öncesinde saat 12 e kadar ceviz yedim sadece markete gidip alışveriş yapmam gerekliydi geç kaldı kahvaltı
Eki Görüntüle 2555786
Bu da ödem detoks çorbam Eki Görüntüle 2555787
daha tencere dolu canım durup durup içicem ondan akşama kadarKuş kadar yemişsin kız sütün azalmasın. 7,5 aylık değilmiydi beben canım.
okulda zoppalıyorlar zaar biz koşa koşa giderdik okula yav şenlikliydi ev sıkıcı gelirdi kuru tv var evde ne oyuncak ne başka bişi
kız olunca da ayrı oluyor dimi hheheeh biz de araba sürüyoz çöp kamyonuna çöp doldurup boşaltıyoz inşaata mal indiriyozEl bebek gül bebek büyümedik ben evde durmazdım zaten sokaktan eve grmezdim ki. Kızımın şansı yok , arkdaşı da yok sosyalleşsin diye okula gidiyor onuda gün sayıoyor.odası oyuncaktan gözükmüyor h.sonu babasına frozen evini aldırmış tek başına da oynamıyor haydi anne gell
ah ulan ahh emzirmenin nimetleriBen de tartı fotomu koyiim bari utanmadan
İzinden bu yana iki kilo almışım bi kilosu ödemse diğer bi kilosu aceba nedir nedir
Cuma hedefim 1 kiloyu atmak nasipse dinimiz amin 63.2- 63 olursam dadından yinmez
Eki Görüntüle 2555785
benim de bacaklarim aciyor yaw tam et kesigi olmadi da egzersiz yaparken egilip kalkarken agriyor. simdi jillian yapcam yine cocuklari almaya gitmedenKorkutuyorsun beni yarın yürüyememekten korkuyorum
İyi maşallah çok sevindim gelmiş geçmiş olsuuunGece yine defalarca kalkıyor ama çok şükür ateş devam etmedi. Tam mevsimi yavrucakların hastalanması için, ne kadar dikkat edersen et bir yerden gelip buluyor. Ama iyiyiz çok şükür
Şişirmiştir biraz tatlı karbonhidrata biraz dikkat edersen, inersin hemenceciik+800 gram
aslinda oyle pek hurma da yemedim ama
cuma cumartesi yesil mercimegi fazla kacirdim biraz.
Ohh afiyetler olsuun arada olur öyleDün akşam 1 bira içtim bende artıyım kızlar moral bozmak gb olmasınUzun zamandır alkol almadım...
Sabah kahvaltım ama öncesinde saat 12 e kadar ceviz yedim sadece markete gidip alışveriş yapmam gerekliydi geç kaldı kahvaltı
Eki Görüntüle 2555786
Bu da ödem detoks çorbam Eki Görüntüle 2555787
Anneannem hep derdi akşam ezanı okunmadan evde ol ama hep okunduktan sonra giderdim, yediğim terliği haddi hesabı yokkız olunca da ayrı oluyor dimi hheheeh biz de araba sürüyoz çöp kamyonuna çöp doldurup boşaltıyoz inşaata mal indiriyoz
valla ödevi alel acele yapıp ezana kadar sokakta olurduk biz de mükemmeldi o günler
2 yaşında canım. Emzirmeyi bıraktıktan sonra aslında gece 1 kere kalkmaya başlamıştı ama bi hal geldi bir süredir ben diyim 5,sen de 6 kez kalkıyor. Gönlünü eyleyince uyuyor hemen. Şu an burnu tıkalı, huzursuzluktan muhtemelen.çocuğun ne kadarlıktı canım bahsettinse bile unuttum defalarca uyanma şeysi bizde de var çılgınlar gibi kalkıyor zalım bebe
kız olunca da ayrı oluyor dimi hheheeh biz de araba sürüyoz çöp kamyonuna çöp doldurup boşaltıyoz inşaata mal indiriyoz
valla ödevi alel acele yapıp ezana kadar sokakta olurduk biz de mükemmeldi o günler
Kim demiş yokKız olunca da farklı canım herşeyi giymek istemiyor gri/ siyah düz desensiz eşofman altı taytı erkek işi deyip burun kıvırıyor evdehangi elbise ile gezsem diye düşünüyor koca gün
En azından kıyafet derdiniz yok canım.
Hemen geçer de düzene girersiniz inşallah canım2 yaşında canım. Emzirmeyi bıraktıktan sonra aslında gece 1 kere kalkmaya başlamıştı ama bi hal geldi bir süredir ben diyim 5,sen de 6 kez kalkıyor. Gönlünü eyleyince uyuyor hemen. Şu an burnu tıkalı, huzursuzluktan muhtemelen.
Gözün aydın bacım her regl gecikmesi bir korku bir gerilim biz kadınlaraBu arada nihayetinde beklenen geldi, iğne yedim
Benim bugünkü spor yalan oldu inanılmaz ağrım var, işten çıkıp doğru eve sıcak su torbası yorgan
Allah'ın gücüne gitmesinde şu anda gerçekten planların dahilinde değil çocuk. Azıcık daha kilo verem, biraz daha gezem ondan sonra düşünürüz belkiGözün aydın bacım her regl gecikmesi bir korku bir gerilim biz kadınlara
Hiç bi zaman planlarına da girmeyebülüü bacım çok da şey etmeAllah'ın gücüne gitmesinde şu anda gerçekten planların dahilinde değil çocuk. Azıcık daha kilo verem, biraz daha gezem ondan sonra düşünürüz belki
benim de agrili gelmisti ama 1 hafta gecikme olunca sukretmistimBu arada nihayetinde beklenen geldi, iğne yedim
Benim bugünkü spor yalan oldu inanılmaz ağrım var, işten çıkıp doğru eve sıcak su torbası yorgan
spora basladin mi spor eski bakaniYazıp çizen olmayınca gelip saçınızı çekip kaçasım gelüüüür laa nirdesiniz beni muhabbetsiz bırakan şişkolasın inşalla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?