Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Geçmiş olsun canım ya insanda takaat kalmıyor dimi benimkiler de hasta kız 7.5 aylık oldu 4 aydır hasta salya sümük öksürük

Geçmiş olsun canım. Senin büyükten küçüğe /küçükten büyüğe geçiyordur. Okula başladı mı oğlun? Genizeti ameliyatından sonra toparlar inşallah. kulağına vurmaz iltihabı.

Vücudunda döküntü mü oldu canım ? Yumurtaya da dikkat et canım.

Emziriyorum şimdiye kadar bi sorun yoktu ek gıdaya başladım başladı çok bisey de vermiyorum bi yoğurt bide meyve püresi
Yoğurt alerji yapar mi acaba
hersey alerji yapabiliyor.
yogurt da sut urunu. sut alerjisi olan varsa yapar tabii
agirlik onemli tabii. ben cogunu 1 kg ile yaptim sadece agirliga yogunlasanlari 2kg veya 3 kg ile.
Beginner 1 i yaptım canım ilk attığın link yeni başlayanlar için değilmiydi?
beginner 1 evet yeni baslayan o zorlamaz seni beginner 2 ya da 3 e gec bence

Geçmiş olsun canım ya insanda takaat kalmıyor dimi benimkiler de hasta kız 7.5 aylık oldu 4 aydır hasta salya sümük öksürük
Kurban olurum. Geçmiş olsun canım. Hastalıkları çok zor oluyor ya, Allah hepimizin evladına sağlık sıhhat versin. Bizim doktorumuz ilaç tavsiye etmiyor hiç, bende karşıyım aslında sürünmedikçe ağrı kesici bile kullanmam. Burun, geniz akıntısını baş ucuna soğan koyarak, odayı sürekli nemli tutarak, bal, limon, zencefil bir şekilde halletmeye çalışıyorum. Ama gel gör ki burnu tıkanınca o burun aspiratörünü görür görmez bir bağırmaya başlıyor, sanırsın gırtlağına çöktüler. Zor kardeş..

Kızlar hepinize hayırlı haftalar diliyorum
Haftasonu ailemle full gezdik, sonra sauna hamam keyif de yaptık çok keyifliydi burayı biraz aksattım affola. Hafta sonu biraz durumu abartmış olabilirimm

16.11.2019 Menü

Sabah (10:00
)
1/2 gevrek
1 KK köy peyniri
Domates salatalık biber

Ara (12:30)
Sade Türk kahvesi

Öğle (12:30)
7 yk etli nohut
2 tane salatalık turşusu

Akşam (19:30)
5 sıkım çiğ köfte
Marul

Spor: 10.000 adım + yüzme (40 dakika)

17.11.2019 Menü

Sabah (11:00
)
1/2 gevrek
1 tatlı kaşığı erzincan tulumu
5 zeytin
Domates salatalık biber

Ara (13:00)
Sade Türk kahvesi

Ara (14:00)
Yeşil Çay

Akşam (19:30)
1 adet ızgara çipura (400 gram)
Bol salata
2 küp tahin helvası

Spor: 6.500 adım + (oryantal oynadık o da sayılır mı )

Canım nasıl oldu bebişin inşallah toparlamıştır, rabbim şifa versin Geçmiş olsun
Bende dün yedim bugün çok pişman oldum
İnşallah düzelir tatlım çok geçmiş olsun..

Canım nasıl oldu bebişin inşallah toparlamıştır, rabbim şifa versin Geçmiş olsun
Gece yine defalarca kalkıyor ama çok şükür ateş devam etmedi. Tam mevsimi yavrucakların hastalanması için, ne kadar dikkat edersen et bir yerden gelip buluyor. Ama iyiyiz çok şükür

Korkutuyorsun beni yarın yürüyememekten korkuyorum

Geçmiş olsun canım. Senin büyükten küçüğe /küçükten büyüğe geçiyordur. Okula başladı mı oğlun? Genizeti ameliyatından sonra toparlar inşallah. kulağına vurmaz iltihabı.
sabah sürüne sürüne gitt gitmeyecem oyuncaklarımla oynayacam diyor özlemiş bi haftadır evde olmayınca

Gece yine defalarca kalkıyor ama çok şükür ateş devam etmedi. Tam mevsimi yavrucakların hastalanması için, ne kadar dikkat edersen et bir yerden gelip buluyor. Ama iyiyiz çok şükür
çocuğun ne kadarlıktı canım bahsettinse bile unuttum defalarca uyanma şeysi bizde de var çılgınlar gibi kalkıyor zalım bebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…