- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Geçmiş olsun canım ya insanda takaat kalmıyor dimi benimkiler de hasta kız 7.5 aylık oldu 4 aydır hasta salya sümük öksürük
Vücudunda döküntü mü oldu canım ? Yumurtaya da dikkat et canım.Slm kızlar ne habersiniz
Benim de kiz hasta 7 aylık olduk ek gıdaya başladım çok kötü alerji oldu doktorada götürdüm surup verdi 3 gün kullan dedi
iki gündür kullanıyorum bi gelişme yok
Inşallah düzelir
hersey alerji yapabiliyor.Emziriyorum şimdiye kadar bi sorun yoktu ek gıdaya başladım başladı çok bisey de vermiyorum bi yoğurt bide meyve püresi
Yoğurt alerji yapar mi acaba
agirlik onemli tabii. ben cogunu 1 kg ile yaptim sadece agirliga yogunlasanlari 2kg veya 3 kg ile.Ağırlıklarım yok benim sipariş vereceğim ağırlıklı çalışırsam süper olacak.Bacak hareketleri güzel ihtiyacım var.aslında sayı artırılabilir. Benim sayma fırsatım olmadı kızım rahat vermedi altımdan üstümden geçti
beginner 1 evet yeni baslayan o zorlamaz seni beginner 2 ya da 3 e gec benceBeginner 1 i yaptım canım ilk attığın link yeni başlayanlar için değilmiydi?
Kurban olurum. Geçmiş olsun canım. Hastalıkları çok zor oluyor ya, Allah hepimizin evladına sağlık sıhhat versin. Bizim doktorumuz ilaç tavsiye etmiyor hiç, bende karşıyım aslında sürünmedikçe ağrı kesici bile kullanmam. Burun, geniz akıntısını baş ucuna soğan koyarak, odayı sürekli nemli tutarak, bal, limon, zencefil bir şekilde halletmeye çalışıyorum. Ama gel gör ki burnu tıkanınca o burun aspiratörünü görür görmez bir bağırmaya başlıyor, sanırsın gırtlağına çöktüler. Zor kardeş..Geçmiş olsun canım ya insanda takaat kalmıyor dimi benimkiler de hasta kız 7.5 aylık oldu 4 aydır hasta salya sümük öksürük
Canım nasıl oldu bebişin inşallah toparlamıştır, rabbim şifa versinKızlar iyi geceler hepinize. Bugün uğrayamadım buralara, bebem rahatsızlandı dün gece. Ne uyku uyuyabildim, ne yiyip içtiğime bakabildim. Hastanesi, huysuzluğu, uykusuzluğu derken bu akşam onu uyuturken ondan önce uyumuşum. Sabah menüsü ile ilerleyen saatlerde görüşmek üzere.
Bende dün yedim bugün çok pişman oldumHemen sabah kahvaltımı yazayım fırsat bulmuşken. Güzel bir pazar kahvaltısı yaptım bugün.
Kavurmalı Yumurta,
1 porsiyon ezine peynir,
Yarım patates kadar fırında patates kızartması,
Roka, maydanoz, salatalık, çeri domates,
1 parça helva.
Helva yemeseydim iyiydi. Ilk defa kahvaltıda ekmek aramadım, bu güzel bir gelişme.
İnşallah düzelir tatlım çok geçmiş olsun..Slm kızlar ne habersiniz
Benim de kiz hasta 7 aylık olduk ek gıdaya başladım çok kötü alerji oldu doktorada götürdüm surup verdi 3 gün kullan dedi
iki gündür kullanıyorum bi gelişme yok
Inşallah düzelir
Gece yine defalarca kalkıyor ama çok şükür ateş devam etmedi. Tam mevsimi yavrucakların hastalanması için, ne kadar dikkat edersen et bir yerden gelip buluyor. Ama iyiyiz çok şükürCanım nasıl oldu bebişin inşallah toparlamıştır, rabbim şifa versinGeçmiş olsun
hersey alerji yapabiliyor.
yogurt da sut urunu. sut alerjisi olan varsa yapar tabii
agirlik onemli tabii. ben cogunu 1 kg ile yaptim sadece agirliga yogunlasanlari 2kg veya 3 kg ile.
beginner 1 evet yeni baslayan o zorlamaz seni beginner 2 ya da 3 e gec bence
sabah sürüne sürüne gitt gitmeyecem oyuncaklarımla oynayacam diyor özlemiş bi haftadır evde olmayıncaGeçmiş olsun canım. Senin büyükten küçüğe /küçükten büyüğe geçiyordur. Okula başladı mı oğlun? Genizeti ameliyatından sonra toparlar inşallah. kulağına vurmaz iltihabı.
çocuğun ne kadarlıktı canım bahsettinse bile unuttum defalarca uyanma şeysi bizde de var çılgınlar gibi kalkıyor zalım bebeGece yine defalarca kalkıyor ama çok şükür ateş devam etmedi. Tam mevsimi yavrucakların hastalanması için, ne kadar dikkat edersen et bir yerden gelip buluyor. Ama iyiyiz çok şükür
sabah sürüne sürüne gitt gitmeyecem oyuncaklarımla oynayacam diyor özlemiş bi haftadır evde olmayınca
okulda zoppalıyorlar zaar biz koşa koşa giderdik okula yav şenlikliydi ev sıkıcı gelirdi kuru tv var evde ne oyuncak ne başka bişi2 gün tatilde etkileniyorlar benimki halen pazar akşamı yarın da tatil mi bitmedi demi diye soruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?