- 21 Eylül 2019
- 677
- 1.763
- 43
Sen çok tatlısın ya cok tesekkur ederim bugün başlıyorum.level 1 yaptim bugun
kardio cok zorladi beni beginner shred bu kadar kardio agirlikli degildi.
linkleri ekliyorum asagiya.
video indirmek icin bilgisayarda chrome kullaniyorsaniz stream video downloader diye bir eklenti var ben onunla indirdim hepsini. ya da online video downloader diye siteler oluyor oralardan indirebilirsiniz.
30 gunluk beginner shred uzun sure sonra yapacaklar ya da hic egzersiz yapmamislar icin
1. video ilk 10 gun
2.video ikinci 10 gun
3. video son 10 gun
30 gun shred antremanlilar icin
level 1 - ilk 10 gun
level 2 - ikinci 10 gun
level 3 - son 10 gun
indirmeden yapmaniz pek mumkun degil reklamlar yuzunden ara vermek gerekir ama bu egzersizlerde ara diye bisey yok.
Geçmiş olsun Allah şifa versin canim çocuk hasta olunca düzen alt-üst oluyor.Kızlar iyi geceler hepinize. Bugün uğrayamadım buralara, bebem rahatsızlandı dün gece. Ne uyku uyuyabildim, ne yiyip içtiğime bakabildim. Hastanesi, huysuzluğu, uykusuzluğu derken bu akşam onu uyuturken ondan önce uyumuşum. Sabah menüsü ile ilerleyen saatlerde görüşmek üzere.
Level 1 canim yavaştan başlamak istedim hemen gozum.korkmasinhangisini yaptin canim beginner olani mi yoksa level 1 yazani mi?
level 1 bana zor geldi beginnerdan sonra ama sen kardio degil de kas agirlik istiyorsan beginner 3 de iyi.Level 1 canim yavaştan başlamak istedim hemen gozum.korkmasin
gecmis olsun canimSlm kızlar ne habersiniz
Benim de kiz hasta 7 aylık olduk ek gıdaya başladım çok kötü alerji oldu doktorada götürdüm surup verdi 3 gün kullan dedi
iki gündür kullanıyorum bi gelişme yok
Inşallah düzelir
Emziriyorum şimdiye kadar bi sorun yoktu ek gıdaya başladım başladı çok bisey de vermiyorum bi yoğurt bide meyve püresigecmis olsun canim
alerjili cocuk cok zor
ilac haric yediklerine de cok dikkat gerekiyor. emziriyosan senin yediklerin bile etkiler
Inek sütü 1 yaşına kadar önerilmiyor ya canım, acaba onunla alakası olabilir mi? Emziren annelerde direk süt ürünleri ve guluteni kesiyorlar. Çok şükür ben yaşamadım ama, etrafımda diyete giren emziren anne çok oldu. bir danış istersen doktorunuza.Emziriyorum şimdiye kadar bi sorun yoktu ek gıdaya başladım başladı çok bisey de vermiyorum bi yoğurt bide meyve püresi
Yoğurt alerji yapar mi acaba
Alerji ne tepkili canım cilt mi bağırsak mı?Slm kızlar ne habersiniz
Benim de kiz hasta 7 aylık olduk ek gıdaya başladım çok kötü alerji oldu doktorada götürdüm surup verdi 3 gün kullan dedi
iki gündür kullanıyorum bi gelişme yok
Inşallah düzelir
Geçmiş olsun canım ya insanda takaat kalmıyor dimi benimkiler de hasta kız 7.5 aylık oldu 4 aydır hasta salya sümük öksürükGünaydın kızlar. Çocuğun hastalığı ve gece defalarca uyanması bende ne hal bıraktı, ne diyet. Bende çareyi 2 gün protein ağırlıklı beslenmede buldum. Kontrol tartısında yine 75.2 yi gördüm. Ama şu 2 günde ödemlerimi atıp en kötü 74.5 le cumaya merhaba diyeceğimden inşallah .
level 1 bana zor geldi beginnerdan sonra ama sen kardio degil de kas agirlik istiyorsan beginner 3 de iyi.
Beginner 1 i yaptım canım ilk attığın link yeni başlayanlar için değilmiydi?level 1 bana zor geldi beginnerdan sonra ama sen kardio degil de kas agirlik istiyorsan beginner 3 de iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?