Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın kızlar herkese iyi haftalar dilerim. Benim hafta sonum biraz tatsız geçti, kayınvalideyi hastahaneye kaldırdık. Sizlerde iyisinizdir inşallah, şimdi cevaplara başlıyorum..
Cuma: 74.7
Pazartesi: 75 (Dönem yaklaşıyor, şişiyorum)

Geçmiş olsun şimdi nasıl durumu ?

Gün daha aymadı ama olsun
Günaydın hanımlar
Oyh o saatte de ne bilim gün nasıl ayar
Günaydın kaptanim
Günaydın kızlar herkese iyi haftalar dilerim. Benim hafta sonum biraz tatsız geçti, kayınvalideyi hastahaneye kaldırdık. Sizlerde iyisinizdir inşallah, şimdi cevaplara başlıyorum..
Cuma: 74.7
Pazartesi: 75 (Dönem yaklaşıyor, şişiyorum)
Aa gecmis olsun canım
Bi rahatsızlığı mi vardi neden oldu

12.45
-1 tabak patatesli köfte
-yarım tabak imam bayıldı
-4,5 kaşık yoğurt
-1.5 dilim ekmek
-1 bardak zero

16.30
-1 kase çorba
-yarım tabak köfteli patates
-yarım dilim ekmek
-2 kaşık yoğurt

3 litre su, 2 fincan yeşil çay
(100 kere zıplarım bugünlük, spora başlıcam ama artık)

Ekmek fazla, zero hiç içmemem lazımdı. Başka eksiğim var mı bilmiyorumo_O

Öncelikle afiyet olsun canım, hem patates hem ekmek ve hem de çorba çok karbonhidrat ağırlıklı beslenmişsin.
Fazla karbonhidrat aldığında kan şekerinde ani yükselme ve alçalmalara neden olduğu için tokluk hissini uzun süre devam ettiremezsin. Asıl hedefimiz zaten buradaki yaptıklarımızı düzeltmek :KK200:
Eki Görüntüle 2552726
Önce ben bi doyuyum sonra bebelere :-)
Kaptan yarısı merhabalar sizinle hiç sohbet edebilme şansımız olmadı :KK68: Bende aranıza yeni katılmak isteyenlerdenim.
Tabak güzel gözüküyor fakat yemek sonrası meyveyi hemen önermiyorlar. Yemekten sonra 2 saat içinde tüketilen meyveler, midede fermantasyona yol açıp gaz yapıyormuş dolayısıyla bizlerde yük oluyormuş

Selam herkese. Bende kilo vermek derdindeyim uzun zamandır. Tek başıma denediğim için irademle aram pek iyi değil maalesef. Ama birlik içinde olduğumda oluşacak sorumluluk duygusuna çok güveniyorum. Kuralları okudum. Beni de aranıza kabul eder misiniz?

1) suan ki güncel kilonuz ve hedeflediğiniz kilo ?
Güncel kilom 75 hedef kilom 60
2) yaş boy ?
33 yaşındayım 160cm boyundayım
3) neden kilo aldınız ?
Hamilelik süresince 35 kilo aldım , gece yeme alışkanlığı var. Birde hashimoto tiroid hastasıyım
4) spor yapıyormusunuz?
Yüzme + kardiyo + tempolu yürüyüş ve koşu her fırsat bulduğumda yaparım
5) uygulamayı düşündüğünüz diyet yöntemi varmı ?
Gece yeme alışkanlığım olduğu için önceliğim bunu yenmek, o nedenle akşam yemek yememek için if ve karatay beslenme modelleri önceliğim
6) daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?
HHayır yarışmadım
7) bahsetmek istediğiniz kadar kendinizden bahsedermisiniz? Evlilik durumu , çocuk , yaşadığınız yer vs vs
Bir süredir bekarım. 2 yaşında bir çocuğum var. Zaten kilolu olarak (72 kg) hamileliğe başlayıp 106 kilo ile doğuma girdim. Bebeğim 3 aylık olduğunda 96 kg olmuştum, 21 ayda da yarım yamalak diyetlerle 21 kilo verdim. Darısı kalan kiloların başına 😊

Merhabalar canım, bende yeni katılmaya çalışanlardanım.. Kilolarımızda denk seninle tek fark benim bebeğim yok :-)
Gece yeme alışkanlığı genelde çok stresli ve yoğun dönemdeki insanlarında bu durumlarla (Stress yoğunluk) başedememesinden kaynaklandığını biliyorum. Bir süredir bekarım, 2 yaşında çocuğum var diyerekte birazcık mesaj vermişsin. Bir kan değerlerine baktır derim, kanda bir düzensizliğin yoksa %80 ihtimalle psikolojiktir. Ve hayatta ölümden başka herşeyi çare olduğunu düşünüyorum. :KK36:

Geçmiş olsun şimdi nasıl durumu ?
Şükür şu anda iyi canım teşekkür ederim.
Oyh o saatte de ne bilim gün nasıl ayar
Günaydın kaptanim

Aa gecmis olsun canım
Bi rahatsızlığı mi vardi neden oldu
Kayınvalidemin astımı, şeker ve tansiyonu var. Biraz yemeği kaçırınca şeker ve tansiyon tavan yapmış.
2 gün istirahat etti hastanede toparladı kendisini şükür taburcu olduk.

Öncelikle afiyet olsun canım, hem patates hem ekmek ve hem de çorba çok karbonhidrat ağırlıklı beslenmişsin.
Fazla karbonhidrat aldığında kan şekerinde ani yükselme ve alçalmalara neden olduğu için tokluk hissini uzun süre devam ettiremezsin. Asıl hedefimiz zaten buradaki yaptıklarımızı düzeltmek :KK200:

Kaptan yarısı merhabalar sizinle hiç sohbet edebilme şansımız olmadı :KK68: Bende aranıza yeni katılmak isteyenlerdenim.
Tabak güzel gözüküyor fakat yemek sonrası meyveyi hemen önermiyorlar. Yemekten sonra 2 saat içinde tüketilen meyveler, midede fermantasyona yol açıp gaz yapıyormuş dolayısıyla bizlerde yük oluyormuş

Merhabalar canım, bende yeni katılmaya çalışanlardanım.. Kilolarımızda denk seninle tek fark benim bebeğim yok :-)
Gece yeme alışkanlığı genelde çok stresli ve yoğun dönemdeki insanlarında bu durumlarla (Stress yoğunluk) başedememesinden kaynaklandığını biliyorum. Bir süredir bekarım, 2 yaşında çocuğum var diyerekte birazcık mesaj vermişsin. Bir kan değerlerine baktır derim, kanda bir düzensizliğin yoksa %80 ihtimalle psikolojiktir. Ve hayatta ölümden başka herşeyi çare olduğunu düşünüyorum. :KK36:
Ben ara öğün yapmamak icin birlestiriyorum canim
Leptin devreye girsin diye
O yüzden üst üste oluyor
Şükür şu anda iyi canım teşekkür ederim.

Kayınvalidemin astımı, şeker ve tansiyonu var. Biraz yemeği kaçırınca şeker ve tansiyon tavan yapmış.
2 gün istirahat etti hastanede toparladı kendisini şükür taburcu olduk.
Cok gecmis olsun
Rahatsizliklari sakaya gelmez aman ha dikkat

Dort günde çok dikkatli olamasam da 900gr gitmiş çok şükür. ay iyi ki bu gruptayim iki gün dikkat edip sonra birakiyordum devam edeceğim şimdi inşallah.
Herkese günaydın.

Eklentiler

• 15734597044071143523543.jpg
    15734597044071143523543.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 25
Dort günde çok dikkatli olamasam da 900gr gitmiş çok şükür. ay iyi ki bu gruptayim iki gün dikkat edip sonra birakiyordum devam edeceğim şimdi inşallah.
Herkese günaydın.
Sen bide o önerileri yapsan
Haftada 2kg garanti
Ben emzirirken haftada 2 kg veriyordum

Ben ara öğün yapmamak icin birlestiriyorum canim
Leptin devreye girsin diye
O yüzden üst üste oluyor

Cok gecmis olsun
Rahatsizliklari sakaya gelmez aman ha dikkat

Anladım canım onu da biraz araştırayım
herderdedeva herderdedeva canim 13.takimla en son ne konumdaydın
Listede miydin
Bilgilerin eksik oldugu icin deneme sürecini baslatamadik

Ben 13. takımda kaptan değişikliği dolasıyla 6. takıma geçmiştim. Kasım ayında motivasyonumu kaybedip kadınlar klübüne uzunca bir süre girmedim. Şimdi ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim

Aslında bekarlıktan beri var yeme alışkanlığım. Çok şükür pskolojimi altüst edecek bir süreçten geçmedim, gayet iyiyim. Bekarlıkta gece uyanmamak için kendimi fazlasıyla yorardım, uyanmazsam sorun yok. Ama şimdi çocuk gece uyanıyor hala. E ona kalkınca da olan oluyor. Ben iradeyle ilgili şöyle bir makale okumuştum. Günün erken saatlerinden itibaren gittikçe azalan bir mekanizmaymış. Sürekli uğraş içinde olan insanlar, gittikçe iradelerini kaybediyorlarmış. Bende akşama kadar yetmeyeceğim dersem yemem. Ama işte gel gör ki o akşamlar beni benden alıyor. 😊

Kız mandalina hoşgeldin takımın deli kedisiyim :KK53:
ben de Ankaradayım ankara yazmışın damladım hemen :deli:
Nerdesin ankarada ne iş yapıyorsun bakiim
Hoş buldum deli kedi 😜 Sıhhiyedeyim, memurum buralarda 😊

Back