Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yabkizlar bı diyetisyen var 3 haftada beli göbeği yağlı birini resmen zayıflatip karın kasları bile çıkmış foto koyuyo 1 ayda kadının bacakları abartmıyorum 2 beden incelmiş bu kadari da mümkün mü ya ben anlamadım bu ne yediriyor iciriyor inanmıyorum açıkçası 3 haftada kadını ne halden ne hale getirmiş deliricrm ya

İyi akşamlar kızlar

10da 5çeri domates+1üçgen peynir+6zeytin+ev yapımı fıstık ezmesi 2tatlı kaşığı+1dilim tb ekmeği+1bardak çay

14de1kase tavuk çorbası i+1dilim tb ekmeği

19da 1kase bulgur pilavı + yarım tabak mantarlı tavuk sote

Su 1.5lt
Yürüyüş akşam yemekten sonra 1saat

Yabkizlar bı diyetisyen var 3 haftada beli göbeği yağlı birini resmen zayıflatip karın kasları bile çıkmış foto koyuyo 1 ayda kadının bacakları abartmıyorum 2 beden incelmiş bu kadari da mümkün mü ya ben anlamadım bu ne yediriyor iciriyor inanmıyorum açıkçası 3 haftada kadını ne halden ne hale getirmiş deliricrm ya
Kimmiş o yaa merak ettim 🤩🤩

Ya neyse ismini söylemek istemiyorum reklam olmasın zaten danışmanlığı da pahalı bosverin sjsjsj resmi atayim

Eklentiler

• S91109-21574981.jpg
    S91109-21574981.jpg
    144,6 KB · Görüntüleme: 28
İyi akşamlar kızlar

10da 5çeri domates+1üçgen peynir+6zeytin+ev yapımı fıstık ezmesi 2tatlı kaşığı+1dilim tb ekmeği+1bardak çay

Su 1.5lt
Afiyet olsun canim 1 kase bulgur pilavı derken kac yemek kaşığı alıyor. Ne guzel yürüyüş yapmışsın ben akşama kadar mutfak.dolaplari.ile uğraştım. :KK51:

Ya neyse ismini söylemek istemiyorum reklam olmasın zaten danışmanlığı da pahalı bosverin sjsjsj resmi atayim
Fotomontaj olmasın kas yapması bu kadar kısa sürede olur mu ?
Sen istikrarlı devam.et Arkadasim istedigin bedene ulaşacaksın ben inanıyorum.

İyi akşamlar kizlar anca gelebildim, bugün Cook yoğundu kurs okul AVM gezisi derken yoruldum anca şimdi duş aldım telefonu elime aldım genel olarak hareketli bir gündü spor yapmadim hemen menü vereyim

Menüm
Sabah 1 çay bardağı süt +4 kaşık musli+kakao+ 3 Brezilya cevizi
Öğlen 3 minik kuru incir 1 mandalina yarım elma
Ara sade kahve
Akşam 2 tane çöp şiş ızgara kırmızı et ,3 kaşık barbunya @sahgull @hepfitim @hande_buse
Afiyet olsun hareketli gün gecirmissin spor yapamazsın tabii canim

Fotomontaj olmasın kas yapması bu kadar kısa sürede olur mu ?
Sen istikrarlı devam.et Arkadasim istedigin bedene ulaşacaksın ben inanıyorum.
Ya günahını almayın ama hiç inanmadim liposuction yapsa 3haftada böyle olmaz yani . Aynen arkadaşım devam edicem inşallah sende öyle çok azimlisin
Afiyet olsun hareketli gün gecirmissin spor yapamazsın tabii canim
Aynen canım bedenen yoruldum bugun

Afiyet olsun canim 1 kase bulgur pilavı derken kac yemek kaşığı alıyor. Ne guzel yürüyüş yapmışsın ben akşama kadar mutfak.dolaplari.ile uğraştım. :KK51:

Kaç yemek kaşığı sayamadım valla canm😬 ama 3 kepçe falandırr 🙈Yürüyüşte sahilde babamla yaptık valla müziği açtım son ses hareketli bide o hızla yürüdüm iyi geldi

Yorucu bir günün akşamından herkese selamlar. Yorgunluk tan mi emzirmekten mi bilmiyorum kemiklerin agriyor çok uzun zamandır belki kilo vermek çare olur. Hemen menumu yazayım
Kahvaltı 10.30
Bir tabak kuymak ( mısır unu,tereyagi ve peynirden yapılıyor)
Ara 13.30
İki hurma
Öğle 15.30
Bir büyük kase brokoli salatası
İki kaşık makarna
Ara
İki hurma
Bir muz
Akşam 19.00
Kâğıtta pişmiş hamsi
Salata
Yarım dilim ekmek
Yatmadan buraz ceviz yiyebilirim.
Bugün biraz abarttim evet doymuyorum bir türlü. İnşallah bir düzen tutturacagim zamanla.
Su 2lt
Spor yok.
@Hepfitim

Yorucu bir günün akşamından herkese selamlar. Yorgunluk tan mi emzirmekten mi bilmiyorum kemiklerin agriyor çok uzun zamandır belki kilo vermek çare olur. Hemen menumu yazayım
Kahvaltı 10.30
Ara 13.30
İki hurma
Öğle 15.30
İki kaşık makarna
Ara
İki hurma
Bir muz
Akşam 19.00
Kâğıtta pişmiş hamsi
Salata
Yarım dilim ekmek
Bugün biraz abarttim evet doymuyorum bir türlü. İnşallah bir düzen tutturacagim zamanla.
Su 2lt
Spor yok.
@Hepfitim
kuymak haric iyi.
kuymak felaket kalorili 1 tabak cok fazla olmus

Selam herkese. Bende kilo vermek derdindeyim uzun zamandır. Tek başıma denediğim için irademle aram pek iyi değil maalesef. Ama birlik içinde olduğumda oluşacak sorumluluk duygusuna çok güveniyorum. Kuralları okudum. Beni de aranıza kabul eder misiniz?

1) suan ki güncel kilonuz ve hedeflediğiniz kilo ?
Güncel kilom 75 hedef kilom 60
2) yaş boy ?
33 yaşındayım 160cm boyundayım
3) neden kilo aldınız ?
Hamilelik süresince 35 kilo aldım , gece yeme alışkanlığı var. Birde hashimoto tiroid hastasıyım
4) spor yapıyormusunuz?
Yüzme + kardiyo + tempolu yürüyüş ve koşu her fırsat bulduğumda yaparım
5) uygulamayı düşündüğünüz diyet yöntemi varmı ?
Gece yeme alışkanlığım olduğu için önceliğim bunu yenmek, o nedenle akşam yemek yememek için if ve karatay beslenme modelleri önceliğim
6) daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?
HHayır yarışmadım
7) bahsetmek istediğiniz kadar kendinizden bahsedermisiniz? Evlilik durumu , çocuk , yaşadığınız yer vs vs
Bir süredir bekarım. 2 yaşında bir çocuğum var. Zaten kilolu olarak (72 kg) hamileliğe başlayıp 106 kilo ile doğuma girdim. Bebeğim 3 aylık olduğunda 96 kg olmuştum, 21 ayda da yarım yamalak diyetlerle 21 kilo verdim. Darısı kalan kiloların başına 😊
Hosgeldin canim
Insallah kisa sürede hedef kilona kavusursun
Yazayım canım hemde kalorisi düşük bir çorba beğenirsen yaparsın arada.

Ben 1çay bardağı yulafı 3-4sb suda haşlıyorum
1.5sb yoğurda 1yumurta karıştırıp çırpıyorum sonra içine çorba suyundan koyuyorm ki kesilmesin çorba diye yavaşça ekliyorum haşlanan yulafa kaynayınca, tereyağında nane
Kavurup içine döküyorum birazda tuz çorba hazır 😍

İnşallah beğenirsinn ☺

Sen o farkı verirsin 2 3 haftaya ya bizlere o kadar yorumlar yapıyorsun akıl veriyorsun ne yemen gerektiğini de biliyorsun sonuçta tatlım☺

Dene canım beğenirsiniz inşallah ben seviyorum bende yarın yaparım artık akşama yemek var.

@Hepfitim akşam yemeğinde bulgur pilavı yiyebiliriz dimi 1 kase falan 🤩
Cok sagol canim
Cocuklara yaparken kendime de ayri bir tencerede denerim
Bende yulaf ezmesi var olur dimi bir de yoğurt süzme mi mayalama yogurt mu olacak
Ay keske onceden gorseydim kuzum
Gün olarak pilav yemene engel degil ama
Miktar cok olmus 5 kaşığı gecme lütfen
Bende akşam öğünümle ilk paylaşımımı yapayım.
1 tabak kuru fasulye,
1 kase limonlu zeytinyağlı kış salatası,
1 kase yoğurt.
Ve bol su ile günü kapatmak niyetindeyim. Yatmadan önce 20 dakika kardiyo hedefliyorum. Hadi bakalım. Umarım bu gece irademle mücadele edebilirim :dua:
Afiyet olsun canım
Başlangıç icin guzel menü
İyi akşamlar kizlar anca gelebildim, bugün Cook yoğundu kurs okul AVM gezisi derken yoruldum anca şimdi duş aldım telefonu elime aldım genel olarak hareketli bir gündü spor yapmadim hemen menü vereyim

Menüm
Sabah 1 çay bardağı süt +4 kaşık musli+kakao+ 3 Brezilya cevizi
Öğlen 3 minik kuru incir 1 mandalina yarım elma
Ara sade kahve
Akşam 2 tane çöp şiş ızgara kırmızı et ,3 kaşık barbunya @sahgull @hepfitim @hande_buse
Cok cok güzel
Afiyet olsun canım
Sabah 11 00 1 dilim balli tereyağlı ekmek
biraz peynir zeytin
Domatez salatalık
Ara 1 mandalina
Akşam 18 00 balık çorba salata
Ara 3 kuru incir
2 ceviz bitki çayı
Su 1.5 litre Hepfitim Hepfitim
Harika canım Afiyet olsun
Yok devenin bale pabucu
Daha neler
Asla oyle bisey olamaz
İyi akşamlar kızlar

Su 1.5lt
Canim corba ve ekmek birlikte olmasin
Bir de çorbayı kepce ile ölçerek ye
Pilav cok olmus
Iyi aksamlar.kizlar şimdi fırsat buldum
Sabah domates 1 dilim.ekmek peynir salatalik zeytin
Ara 2 fincan cay 2 kuru incir
Aksam.1 tabak taze fasulye yemegi 3 yi şehriye pilavı cacık
1 mandalina @sahgve Hepfitim Hepfitim
Afiyet olsun canım
Kahvaltı 10.30
Ara 13.30
İki hurma
Öğle 15.30
İki kaşık makarna
Ara
İki hurma
Bir muz
Akşam 19.00
Kâğıtta pişmiş hamsi
Salata
Yarım dilim ekmek
Su 2lt
Spor yok.
@Hepfitim
Kuymak olmasa cidden guzel menuymus
Afiyet olsun canım

bugun menu yazmiyorum zira cozuttum
bu haftaki kacamaklari bitirdim
2 gun jillian yapmamistim persembe fitnessa gittim cuma da misafir geldi
bugun felaket zorlandim. 3 gunum kaldi sonraki seviyeye. bilmiyorum nasil yapicam bakalim bundan zorunu :KK17:
Ne ettin kuzum
Miss gibi gidiyordun
Aman ha toparlan

Kahvaltiyi göndermiştim resmini
Tlf da silmisim burda da tekrar aramaya üşendim kizlar
11.30/12:00 arasi
6 kaşık ispanakli ve havuclu yumurta
5 zeytin
1 dilim ekmek
1 kupa yeşilçay

Aksam da 20 civarı
Kavurma