- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
Valla ben de korkmaya başladım yaagecmis olsun canim kac yasindaydi
Cocuklarin dis temizliğine gec kaldik
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben de korkmaya başladım yaagecmis olsun canim kac yasindaydi
seker cikolata meyvesuyu biberon bunlar 1 numarali dis dusmanlari. bunlardan uzak durdularsa yine de gec sayilmaz canimValla ben de korkmaya başladım yaa
Cocuklarin dis temizliğine gec kaldik![]()
Cok yemediler yaseker cikolata meyvesuyu biberon bunlar 1 numarali dis dusmanlari. bunlardan uzak durdularsa yine de gec sayilmaz canim
Nasıl yapıyorsunuz yulaf lapasını ya merak ettirdiniz?Çok severim yulaf lapası ya kahvaltı öğünüm olmadığı için hiç yapmıyorum ama bir akşam yapim bari aklıma getirdin kız
Soğuk seviyorsan yap en güzeli yada salata türü birşey yap.
Şu yulaf çorbasını bi deneyim yavBir de şeyi dene canım yoğurt çorbası yapıyorsun ya pirinç yerine yulaf koy oda süper oluyor tarif yazarm denemek istersen
Selam tatlımm günaydın bu arada kızlar herkese
Hedefine az kalmış canım harekete geç bakalım profilde yazan kilon güncel değilmi kızz![]()
Sen konyadamisinBuraya gelmissin yaaa
Belki gecen hafta dikkat etmenin karsiligini bu hafta alacaksingecen haftasonu cok guzel dikkat ettim diyetime yine verdigim 400 gramdi bu haftasonu salicam bakalim belki de bana dengesizlik yariyodur![]()
olan oldu artikBelki gecen hafta dikkat etmenin karsiligini bu hafta alacaksintabi kacamak yapmazsan :))
Evet kaptanimSen konyadamisin![]()
hosgeldin canimSelam herkese. Bende kilo vermek derdindeyim uzun zamandır. Tek başıma denediğim için irademle aram pek iyi değil maalesef. Ama birlik içinde olduğumda oluşacak sorumluluk duygusuna çok güveniyorum. Kuralları okudum. Beni de aranıza kabul eder misiniz?
1) suan ki güncel kilonuz ve hedeflediğiniz kilo ?
Güncel kilom 75 hedef kilom 60
2) yaş boy ?
33 yaşındayım 160cm boyundayım
3) neden kilo aldınız ?
Hamilelik süresince 35 kilo aldım , gece yeme alışkanlığı var. Birde hashimoto tiroid hastasıyım
4) spor yapıyormusunuz?
Yüzme + kardiyo + tempolu yürüyüş ve koşu her fırsat bulduğumda yaparım
5) uygulamayı düşündüğünüz diyet yöntemi varmı ?
Gece yeme alışkanlığım olduğu için önceliğim bunu yenmek, o nedenle akşam yemek yememek için if ve karatay beslenme modelleri önceliğim
6) daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?
HHayır yarışmadım
7) bahsetmek istediğiniz kadar kendinizden bahsedermisiniz? Evlilik durumu , çocuk , yaşadığınız yer vs vs
Bir süredir bekarım. 2 yaşında bir çocuğum var. Zaten kilolu olarak (72 kg) hamileliğe başlayıp 106 kilo ile doğuma girdim. Bebeğim 3 aylık olduğunda 96 kg olmuştum, 21 ayda da yarım yamalak diyetlerle 21 kilo verdim. Darısı kalan kiloların başına![]()
Tarif isterim kesinlikle
Yogurt çorbası cok severim
Ne yazik ki artik guncel kilom degil![]()
Şu yulaf çorbasını bi deneyim yav
İnşallah. Çok teşekkür ederimhosgeldin canim
hep beraber ulasiriz hedeflerimize insallah.
Hoşgeldin cnm birbirimize destek oluruz gider o kilolarSelam herkese. Bende kilo vermek derdindeyim uzun zamandır. Tek başıma denediğim için irademle aram pek iyi değil maalesef. Ama birlik içinde olduğumda oluşacak sorumluluk duygusuna çok güveniyorum. Kuralları okudum. Beni de aranıza kabul eder misiniz?
1) suan ki güncel kilonuz ve hedeflediğiniz kilo ?
Güncel kilom 75 hedef kilom 60
2) yaş boy ?
33 yaşındayım 160cm boyundayım
3) neden kilo aldınız ?
Hamilelik süresince 35 kilo aldım , gece yeme alışkanlığı var. Birde hashimoto tiroid hastasıyım
4) spor yapıyormusunuz?
Yüzme + kardiyo + tempolu yürüyüş ve koşu her fırsat bulduğumda yaparım
5) uygulamayı düşündüğünüz diyet yöntemi varmı ?
Gece yeme alışkanlığım olduğu için önceliğim bunu yenmek, o nedenle akşam yemek yememek için if ve karatay beslenme modelleri önceliğim
6) daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?
HHayır yarışmadım
7) bahsetmek istediğiniz kadar kendinizden bahsedermisiniz? Evlilik durumu , çocuk , yaşadığınız yer vs vs
Bir süredir bekarım. 2 yaşında bir çocuğum var. Zaten kilolu olarak (72 kg) hamileliğe başlayıp 106 kilo ile doğuma girdim. Bebeğim 3 aylık olduğunda 96 kg olmuştum, 21 ayda da yarım yamalak diyetlerle 21 kilo verdim. Darısı kalan kiloların başına![]()