- 4 Aralık 2015
- 9.882
- 23.461
- 348
aynen cokme sarkma olmadan agir agir gitsin napalimMoralini hiç bozma canım spor yapıyorsun yavaş gitsin ama sağlıklı gtsin.
![Dondurma :dondurma: :dondurma:](/images/smiley/dondurma.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen cokme sarkma olmadan agir agir gitsin napalimMoralini hiç bozma canım spor yapıyorsun yavaş gitsin ama sağlıklı gtsin.
Sana garezim var süt oğlanne hikmetse ben spora baslar baslamaz bakanligi biraktin![]()
Coming soon bebişimAy süper olur böyle bişey olsa
Hepinize meydan okuyorumComing soon bebişim![]()
3 dklik bi squat challange var bring sally up diye o da cok guzel basen calistiriyorKizlar artık zıpzıp yapmaya baslicam. Olduğum yerde ip atlatmış gibi dün 500 yaptım bugün hedef 1000 basen bacak inceltiyomus bide 20 dklik pilates videom var onu yaparım arkasına da 20 sumo squat
Hemen bakayım3 dklik bi squat challange var bring sally up diye o da cok guzel basen calistiriyor
dukan dusunebilirsin 0 aclik.Pazar günü bi listeye başlamayı düşünüyorum. Önümde liste olmayınca çok kaçırıyorum yediklerimi. Alışana kadar en azından. Şöyle 10 gün az yesem sonra toparlıyorum kendimi. Ne yapsam bakayım bi . İsveç tarzı diyetler çok ağır geliyo daha doyurucu bir şeyler bakayım ben![]()
Tamam canim
Cok iyiHepfitim canm yok şişlik yapmamış ama aklımda bulunsun bida yemem perşembeden bakliyat sağol
Bugün cuma dimi yapıyom bak bildirimi
Eki Görüntüle 2552315
Geçen hafta 70.1
Bu hafta 69.2
Fark 0.9
Yüzde 1.28 şükürler olsunn
Kızlar hepinizin Mevlid kandili mübarek olsun.
Hayırlısıyla hep beraber istediğimiz kiloları görürüz inşallah![]()
Guzel menü07.11.2019 Menü
Sabah (06:30)
2 haşlanmış yumurta (Birisinin sarısı yok)
Peynir
Domates, salatalık ve biber
Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi
Öğle (12:30)
6 yk kereviz
1 kase mercimek çorbası
1/2 kase yoğurt
Ara (15:00)
Yeşil Çay
Akşam (19:00)
4 adet ızgara köfte
Salata
Spor: Perşembe günleri TSM korosuna gidiyorum, ancak gün içerisinde 10.000 adım atmışım.
Su: 3 Litre
Guzel canim
GüzelGünaydın hatunlar;
Yoğun bi güne başladım öncelikle kilomu yazayım yine dönerim
Geçen hafta:60.0
Bu hafta: 59.7 (59 'u gördüm ya gam yemem artık)
Verilen : 0.3
Yüzdesi :0.5
Olsun olsungunaydin kizlar
gecen hafta 66.8
bu hafta 66.4
-400 gr
yuzde 0.6
moralim bozuldu biraz ama sabit veya arti olmaktansa eksiye ilerliyoruz napalim gec olsun guc olmasin![]()
Guzel canim
Sok diyete hic bulaşma derimPazar günü bi listeye başlamayı düşünüyorum. Önümde liste olmayınca çok kaçırıyorum yediklerimi. Alışana kadar en azından. Şöyle 10 gün az yesem sonra toparlıyorum kendimi. Ne yapsam bakayım bi . İsveç tarzı diyetler çok ağır geliyo daha doyurucu bir şeyler bakayım ben![]()
Canim guncel ve hedef kilo yeniden yazar misinPazar günü bi listeye başlamayı düşünüyorum. Önümde liste olmayınca çok kaçırıyorum yediklerimi. Alışana kadar en azından. Şöyle 10 gün az yesem sonra toparlıyorum kendimi. Ne yapsam bakayım bi . İsveç tarzı diyetler çok ağır geliyo daha doyurucu bir şeyler bakayım ben![]()
Çocuklarla pazara nasıl gittin meselaTlf nün şarjı bitti pazarda kusura bakma
Geçen kilom 68.5
Şimdiki kilom 68
Kızı yatırdım evde bıraktımÇocuklarla pazara nasıl gittin mesela![]()
gunaydin kizlar
gecen hafta 66.8
bu hafta 66.4
-400 gr
yuzde 0.6
moralim bozuldu biraz ama sabit veya arti olmaktansa eksiye ilerliyoruz napalim gec olsun guc olmasin![]()
Şu an hiç hevesim yok başlayasım bile yok ama bi başladım mı gerisi gelir umarım![]()
Tebrikler canım
Güncel kilo 100Tamam canim
Bugünübaslangic olarak not alcam
Guncel kilo ve hedef tekrar yazar misin
Cok iyi
Ama gecen hafta bildirim girmedigimiz icin 2 ye bölünecek ortalaman
Guzel menü
Sadece corbada kepce ölçüsü olsun muhakkak canim
Guzel canim
Güzel
Olsun olsun
Spor destekli o yuzden hic can sıkma
Guzel canim
Bana şok diyet iyi geliyo aslında, yani nefsim için. Önümde liste olunca uyuyorum kilo da gidince motive oluyorum daha sıkı sarılıyorum. Yaparsam haftalık bi diyet denerim en azından 1 haftadır yediklerim temizlenirSok diyete hic bulaşma derim