Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş buldum.Hoşgeldin cnm
Yok zaten çok sıkı bir diyet yapmam mümkün değil. Emziriyorum ve gün içinde çok yoruluyorum. Amacım sadece insan gibi yemek. Normal bir insan kadar yersem kilolarim kendiliğinden gidecek biliyorum. Mesela bir gece yemek yemesem ve iyi su icsem ertesi gün bir kilo vermiş oluyorum emzirdigim için çok kalori harcıyorum zaten.Hoşgeldin tekrardan , çokta büytme canım kilolarını çocukların küçük, evde koşuşturmak seni yorar daha fazla yüklenip kendini hem fiziksel hem psikolojini bozma.
yogurt da ekle menune canim. pilavi da bulur tercih edersen cabuk acikmazsin. princin glisemik indeksi yuksekBugünkü menüm
Kahvaltı 10.30
2 yumurta
5 küçük dilim peynir
7 zeytin
Yarım havuç
Yarım elma
Ara 13.00
Yarım kase karnabahar
Öğle 15.00
Dort kaşık pilav
Bir kase etli nohut
Akşam 19.00
Dort kaşık pilav
Etli nohut
Bir kase yoğurt
Çocukları uyuttum ve su an açlıktan ölüyorum sanırım kendimi cevize vereceğim birazdan.
Yediklerim fazla görünebilir ama inanın bunun üç katını yiyordum eskiden. Tatlı ekmek de çabası. Önerilere açığım. Spor yapamadim. Aslında bir adım sayar yuklesem akşama kadar deli gibi koşuyorum evde spordan sayılır mı bilmiyorum. Essek tepmis gibiyim su an.
Persembe icin tehlikeli menu canimMenümü yazaym gelmişken
12de 1kase düğün çorbası +4yk nohut yemeği
. 19da yarım kase yoğurt içine 5yk barbunya koyup yedim yanına da 1dilm tb ekmeği +1mandalina
Su 1.5lt
Sabah 25dk yürüyüş
Ama daha genceciksinMerhaba arkadaşlar. 24 yaşındayım, bebekliğimden beri kiloluydum. Üniversitede artık obezlik düzeyine geldim. Defalarca 20-25 kilo verip almışlığım var ama inanın çok sıkıldım. En son tartıda 112 kiloyu görmüştüm sonra napıyorum ben diyip 98 kiloya indim bir iki ay içinde. Ama bu hafta yeniden sıkılıp yemeye verdim kendimi. 1-2 kilo almışımdır diye tahmin ediyorum yani 100 kiloyum sanırım.Yeni yıla 80li kilolarda girmek istiyorum şu an ilk hedefim bu.
Tamamdir yeni baslangic tarihin bugun olsunHayır girmemiştim.deneme haftasında hamile olduğumu öğrendim.
Senin hatan ekmek yememek canimBugünkü menüm
Kahvaltı 10.30
2 yumurta
5 küçük dilim peynir
7 zeytin
Yarım havuç
Yarım elma
Ara 13.00
Yarım kase karnabahar
Öğle 15.00
Dort kaşık pilav
Bir kase etli nohut
Akşam 19.00
Dort kaşık pilav
Etli nohut
Bir kase yoğurt
Çocukları uyuttum ve su an açlıktan ölüyorum sanırım kendimi cevize vereceğim birazdan.
Yediklerim fazla görünebilir ama inanın bunun üç katını yiyordum eskiden. Tatlı ekmek de çabası. Önerilere açığım. Spor yapamadim. Aslında bir adım sayar yuklesem akşama kadar deli gibi koşuyorum evde spordan sayılır mı bilmiyorum. Essek tepmis gibiyim su an.
Merhabalar, brezilya cevizi nedir nasıl tüketiliyor?Herkese merhaba, canım çok sıkkındi bir süre ve stresliydim , dün gelemedim. Artık burdayım ama sınavlarım basliyor yoğun bir tempodayim . Dün sabah 1 Brezilya cevizi,1 mandalina ,2 yumurta,3 4 kaşık lor ve 1 fincan leblebi yedim
Akşam 2 lahmacun 1 ayran
Akşam dediğimde saat daha 2 yoktu, başka öğün yemedm
Bugün de sabah 2 Brezilya cevizi,1 mandalina,2 yaprak galeta ve yarım elma yedim.
Akşam da 1 büyükbardak ayran ,1 büyük kase soğanlı pırasa (1 YK zeytinyağı ile pisti) ve 5 adet kasap köfte yedim. Bayadir spor yapamadım artık bugün başlıyorum, akşam yapacağım yaptıktan sonra mutlaka yazarım
Merhaba canım hoşbuldummm :)Merhabaa hoşgeldin bende 75 76 kiloları görnce başladım :) hedefimiz aynı 65. Suan 69ları gördüm şükrediyorum darısı başıns canım
Yok zaten çok sıkı bir diyet yapmam mümkün değil. Emziriyorum ve gün içinde çok yoruluyorum. Amacım sadece insan gibi yemek. Normal bir insan kadar yersem kilolarim kendiliğinden gidecek biliyorum. Mesela bir gece yemek yemesem ve iyi su icsem ertesi gün bir kilo vermiş oluyorum emzirdigim için çok kalori harcıyorum zaten.
Benim problemin gece acikmalarim ve tatlı hamurisi ne abanmam. Bunları cozmem lazım.
Hepfitim canm yok şişlik yapmamış ama aklımda bulunsun bida yemem perşembeden bakliyat sağol
Bugün cuma dimi yapıyom bak bildirimi
Eki Görüntüle 2552315
Geçen hafta 70.1
Bu hafta 69.2
Fark 0.9
Yüzde 1.28 şükürler olsunn
Kızlar hepinizin Mevlid kandili mübarek olsun.
Hayırlısıyla hep beraber istediğimiz kiloları görürüz inşallah
Merhaba canim bademin biraz büyüğü kahvaltıda normal ağzıma atıp yiyorum evet 2 öğün yapıyorum :)Merhabalar, brezilya cevizi nedir nasıl tüketiliyor?
Anladığım kadarıyla günde iki öğün besleniyorsun.
Merhaba canım hoşbuldummm :)
Ay hadi inşallah şöyle 69,9 görsem havalara uçacağım
Merhabalar bebişten dolayı uykuların düzensizdir ve saatlerin şaşmıştır. Ancak tatlı sürekli yediğin için acıktığını düşünüyorum. İnşallah bir an evvel şekerden uzaklaşırsın
Günaydıııın canım 1 haftada şahane fark vallahi tebrik ederiim
Kendini bilmiyorum ama internette çayı gördüğüm için acaba öyle bir şey mi diye sordum. Afiyet olsuun o zamanMerhaba canim bademin biraz büyüğü kahvaltıda normal ağzıma atıp yiyorum evet 2 öğün yapıyorum :)
Günaydın canım hoşgeldin, bende yeni geldim takıma1) suan ki güncel kilonuz ve hedeflediğiniz kilo ?
100, ilk hedefim 89. Ama asıl hedefim 59
2) yaş boy ?
24, 1.64
3) neden kilo aldınız ?
Yanlış beslenme, hareketsizlik, biraz da genetik denebilir zaten hep kiloluydum
4) spor yapıyormusunuz?
Yapmıyorum ama evde leslie yapabilirim artık yapmalıyım yani
5) uygulamayı düşündüğünüz diyet yöntemi varmı ?
Aralıklı oruç beslenme düzenini uyguluyorum. Şimdilik 12 kilo gitti. Günde 12-17 arası besleniyorum sadece.
6) daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?
Hayır
7) bahsetmek istediğiniz kadar kendinizden bahsedermisiniz? Evlilik durumu , çocuk , yaşadığınız yer vs vs
Bekarım ama 1.5 yıl sonra evlenme planımız var. Şu an çalışmıyorum ama yakın zamanda işe başlıcam muhtemelen ocak ayında.
hoşgeldin 12 kilo vermişsin bile devamı gelir merak etme kilo vermenin nasıl güzel birşey olduğunu tatmışsın1) suan ki güncel kilonuz ve hedeflediğiniz kilo ?
100, ilk hedefim 89. Ama asıl hedefim 59
2) yaş boy ?
24, 1.64
3) neden kilo aldınız ?
Yanlış beslenme, hareketsizlik, biraz da genetik denebilir zaten hep kiloluydum
4) spor yapıyormusunuz?
Yapmıyorum ama evde leslie yapabilirim artık yapmalıyım yani
5) uygulamayı düşündüğünüz diyet yöntemi varmı ?
Aralıklı oruç beslenme düzenini uyguluyorum. Şimdilik 12 kilo gitti. Günde 12-17 arası besleniyorum sadece.
6) daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?
Hayır
7) bahsetmek istediğiniz kadar kendinizden bahsedermisiniz? Evlilik durumu , çocuk , yaşadığınız yer vs vs
Bekarım ama 1.5 yıl sonra evlenme planımız var. Şu an çalışmıyorum ama yakın zamanda işe başlıcam muhtemelen ocak ayında.