Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hoşgeldin tekrardan , çokta büytme canım kilolarını çocukların küçük, evde koşuşturmak seni yorar daha fazla yüklenip kendini hem fiziksel hem psikolojini bozma.
Yok zaten çok sıkı bir diyet yapmam mümkün değil. Emziriyorum ve gün içinde çok yoruluyorum. Amacım sadece insan gibi yemek. Normal bir insan kadar yersem kilolarim kendiliğinden gidecek biliyorum. Mesela bir gece yemek yemesem ve iyi su icsem ertesi gün bir kilo vermiş oluyorum emzirdigim için çok kalori harcıyorum zaten.
Benim problemin gece acikmalarim ve tatlı hamurisi ne abanmam. Bunları cozmem lazım.

Bugünkü menüm
Kahvaltı 10.30
2 yumurta
5 küçük dilim peynir
7 zeytin
Yarım havuç
Yarım elma
Ara 13.00
Yarım kase karnabahar
Öğle 15.00
Dort kaşık pilav
Bir kase etli nohut
Akşam 19.00
Dort kaşık pilav
Etli nohut
Bir kase yoğurt
Çocukları uyuttum ve su an açlıktan ölüyorum sanırım kendimi cevize vereceğim birazdan.
Yediklerim fazla görünebilir ama inanın bunun üç katını yiyordum eskiden. Tatlı ekmek de çabası. Önerilere açığım. Spor yapamadim. Aslında bir adım sayar yuklesem akşama kadar deli gibi koşuyorum evde spordan sayılır mı bilmiyorum. Essek tepmis gibiyim su an. :KK43:
yogurt da ekle menune canim. pilavi da bulur tercih edersen cabuk acikmazsin. princin glisemik indeksi yuksek

Menümü yazaym gelmişken
12de 1kase düğün çorbası +4yk nohut yemeği
. 19da yarım kase yoğurt içine 5yk barbunya koyup yedim yanına da 1dilm tb ekmeği +1mandalina

Su 1.5lt
Sabah 25dk yürüyüş
Persembe icin tehlikeli menu canim
Barbunya falan acayip sislik yapiyor
Insallah sende oyle olmaz
Merhaba arkadaşlar. 24 yaşındayım, bebekliğimden beri kiloluydum. Üniversitede artık obezlik düzeyine geldim. Defalarca 20-25 kilo verip almışlığım var ama inanın çok sıkıldım.:KK43: En son tartıda 112 kiloyu görmüştüm sonra napıyorum ben diyip 98 kiloya indim bir iki ay içinde. Ama bu hafta yeniden sıkılıp yemeye verdim kendimi. 1-2 kilo almışımdır diye tahmin ediyorum yani 100 kiloyum sanırım.Yeni yıla 80li kilolarda girmek istiyorum şu an ilk hedefim bu.
Ama daha genceciksin
Bedenine eziyet ediyorsun
Lütfen odaklan ve basla
Kurallarimizi okudun mu
Hayır girmemiştim.deneme haftasında hamile olduğumu öğrendim.
Tamamdir yeni baslangic tarihin bugun olsun
Yeniden başlangıç kilonu ve hedef kilonu yazar misin canim
Not alayim kaptan görmedi karışıklık olmasın

Bugünkü menüm
Kahvaltı 10.30
2 yumurta
5 küçük dilim peynir
7 zeytin
Yarım havuç
Yarım elma
Ara 13.00
Yarım kase karnabahar
Öğle 15.00
Dort kaşık pilav
Bir kase etli nohut
Akşam 19.00
Dort kaşık pilav
Etli nohut
Bir kase yoğurt
Çocukları uyuttum ve su an açlıktan ölüyorum sanırım kendimi cevize vereceğim birazdan.
Yediklerim fazla görünebilir ama inanın bunun üç katını yiyordum eskiden. Tatlı ekmek de çabası. Önerilere açığım. Spor yapamadim. Aslında bir adım sayar yuklesem akşama kadar deli gibi koşuyorum evde spordan sayılır mı bilmiyorum. Essek tepmis gibiyim su an. :KK43:
Senin hatan ekmek yememek canim
Ilk basta ekmegi sifirlarsan zamanla baska şeylerden kısmak zorunda kalacaksin
Zeytin miktarı cok fazla
Pilavlar pirincse uzak dur
Hem cabuk acikirsin
Hem de gereksiz şeker ve nisasta alırsın
Evet emzirdigin icin yakiyosun ama bunu avantaja cevir
Nasılsa veriyorum diyip salma

1) suan ki güncel kilonuz ve hedeflediğiniz kilo ?
100, ilk hedefim 89. Ama asıl hedefim 59
2) yaş boy ?
24, 1.64
3) neden kilo aldınız ?
Yanlış beslenme, hareketsizlik, biraz da genetik denebilir zaten hep kiloluydum
4) spor yapıyormusunuz?
Yapmıyorum ama evde leslie yapabilirim artık yapmalıyım yani
5) uygulamayı düşündüğünüz diyet yöntemi varmı ?
Aralıklı oruç beslenme düzenini uyguluyorum. Şimdilik 12 kilo gitti. Günde 12-17 arası besleniyorum sadece.
6) daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?
Hayır
7) bahsetmek istediğiniz kadar kendinizden bahsedermisiniz? Evlilik durumu , çocuk , yaşadığınız yer vs vs
Bekarım ama 1.5 yıl sonra evlenme planımız var. Şu an çalışmıyorum ama yakın zamanda işe başlıcam muhtemelen ocak ayında.

Hepfitim Hepfitim canm yok şişlik yapmamış ama aklımda bulunsun bida yemem perşembeden bakliyat sağol 😊
Bugün cuma dimi yapıyom bak bildirimi😁

IMG_20191108_055913.jpg

Geçen hafta 70.1
Bu hafta 69.2
Fark 0.9
Yüzde 1.28 şükürler olsunn 🙈🤲

Kızlar hepinizin Mevlid kandili mübarek olsun.
Hayırlısıyla hep beraber istediğimiz kiloları görürüz inşallah 😊

07.11.2019 Menü

Sabah (06:30
)
2 haşlanmış yumurta (Birisinin sarısı yok)
Peynir
Domates, salatalık ve biber

Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi

Öğle (12:30)
6 yk kereviz
1 kase mercimek çorbası
1/2 kase yoğurt

Ara (15:00)
Yeşil Çay

Akşam (19:00)
4 adet ızgara köfte
Salata

Spor: Perşembe günleri TSM korosuna gidiyorum, ancak gün içerisinde 10.000 adım atmışım.
Su: 3 Litre

Herkese merhaba, canım çok sıkkındi bir süre ve stresliydim , dün gelemedim. Artık burdayım ama sınavlarım basliyor yoğun bir tempodayim . Dün sabah 1 Brezilya cevizi,1 mandalina ,2 yumurta,3 4 kaşık lor ve 1 fincan leblebi yedim
Akşam 2 lahmacun 1 ayran
Akşam dediğimde saat daha 2 yoktu, başka öğün yemedm
Bugün de sabah 2 Brezilya cevizi,1 mandalina,2 yaprak galeta ve yarım elma yedim.
Akşam da 1 büyükbardak ayran ,1 büyük kase soğanlı pırasa (1 YK zeytinyağı ile pisti) ve 5 adet kasap köfte yedim. Bayadir spor yapamadım artık bugün başlıyorum, akşam yapacağım yaptıktan sonra mutlaka yazarım
Merhabalar, brezilya cevizi nedir nasıl tüketiliyor?
Anladığım kadarıyla günde iki öğün besleniyorsun.

Merhabaa hoşgeldin bende 75 76 kiloları görnce başladım :) hedefimiz aynı 65. Suan 69ları gördüm şükrediyorum darısı başıns canım
Merhaba canım hoşbuldummm :)
Ay hadi inşallah şöyle 69,9 görsem havalara uçacağım :KK48:

Yok zaten çok sıkı bir diyet yapmam mümkün değil. Emziriyorum ve gün içinde çok yoruluyorum. Amacım sadece insan gibi yemek. Normal bir insan kadar yersem kilolarim kendiliğinden gidecek biliyorum. Mesela bir gece yemek yemesem ve iyi su icsem ertesi gün bir kilo vermiş oluyorum emzirdigim için çok kalori harcıyorum zaten.
Benim problemin gece acikmalarim ve tatlı hamurisi ne abanmam. Bunları cozmem lazım.

Merhabalar bebişten dolayı uykuların düzensizdir ve saatlerin şaşmıştır. Ancak tatlı sürekli yediğin için acıktığını düşünüyorum. İnşallah bir an evvel şekerden uzaklaşırsın :KK68:
Hepfitim Hepfitim canm yok şişlik yapmamış ama aklımda bulunsun bida yemem perşembeden bakliyat sağol 😊
Bugün cuma dimi yapıyom bak bildirimi😁

Eki Görüntüle 2552315

Geçen hafta 70.1
Bu hafta 69.2
Fark 0.9
Yüzde 1.28 şükürler olsunn 🙈🤲

Kızlar hepinizin Mevlid kandili mübarek olsun.
Hayırlısıyla hep beraber istediğimiz kiloları görürüz inşallah 😊

Günaydıııın canım 1 haftada şahane fark vallahi tebrik ederiim :KK9:

Merhabalar, brezilya cevizi nedir nasıl tüketiliyor?
Anladığım kadarıyla günde iki öğün besleniyorsun.

Merhaba canım hoşbuldummm :)
Ay hadi inşallah şöyle 69,9 görsem havalara uçacağım :KK48:

Merhabalar bebişten dolayı uykuların düzensizdir ve saatlerin şaşmıştır. Ancak tatlı sürekli yediğin için acıktığını düşünüyorum. İnşallah bir an evvel şekerden uzaklaşırsın :KK68:

Günaydıııın canım 1 haftada şahane fark vallahi tebrik ederiim :KK9:
Merhaba canim bademin biraz büyüğü kahvaltıda normal ağzıma atıp yiyorum :D evet 2 öğün yapıyorum :)

2) yaş boy ?
24, 1.64
3) neden kilo aldınız ?
4) spor yapıyormusunuz?
Aralıklı oruç beslenme düzenini uyguluyorum. Şimdilik 12 kilo gitti. Günde 12-17 arası besleniyorum sadece.
Hayır
7) bahsetmek istediğiniz kadar kendinizden bahsedermisiniz? Evlilik durumu , çocuk , yaşadığınız yer vs vs
Bekarım ama 1.5 yıl sonra evlenme planımız var. Şu an çalışmıyorum ama yakın zamanda işe başlıcam muhtemelen ocak ayında.
Günaydın canım hoşgeldin, bende yeni geldim takıma :KK36:
Aralıklı orucu sporla desteklemen gerekli olduğunu düşünüyorum. -41 kilo hedefin var bu süreçte sarkmaları engellemek için spor şart. Bende 2 yılda spor + beslenme ile sonuç alabildim.
Her ne olursa olsun yapabileceklerinde bir an olsun şüphe etme ve asla pes etme! :KK36:

2) yaş boy ?
24, 1.64
3) neden kilo aldınız ?
4) spor yapıyormusunuz?
Hayır
hoşgeldin 12 kilo vermişsin bile devamı gelir merak etme kilo vermenin nasıl güzel birşey olduğunu tatmışsın

Back