Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bana şok diyet iyi geliyo aslında, yani nefsim için. Önümde liste olunca uyuyorum kilo da gidince motive oluyorum daha sıkı sarılıyorum. Yaparsam haftalık bi diyet denerim en azından 1 haftadır yediklerim temizlenir:KK43:
Sonrasi kötü oluyor
En azındanbende oyle oldu canim

Kızı yatırdım evde bıraktım
Oğlanı kendimle götürdüm
Pazar bana çok yakın bi site ötem de
Erken dönecektim oğlan tutturdu oyuncak diye oyuncakçı ya gittim mecbur
Kızı kimle bıraktın eve :KK53: ahiret soruları downloading :deli:
Bizim de dışarı çıkıp oyuncaksız döndüğümüz olmuyor çok kötü alıştırıyoruz aslında başımıza bela olacaklar :KK47:

Bizim de dışarı çıkıp oyuncaksız döndüğümüz olmuyor çok kötü alıştırıyoruz aslında başımıza bela olacaklar :KK47:

Sonrada nasıl evden çıkartırım diye düşünüyorum bazasının altında oyuncak, odasında oyuncak...:KK43:

12 yaşında kizim var ona biraktim
sitede oturuyorum güvenliği var olumsuz bisey olsa komşuya gider beni arar
pazarım bi saat surmuyo bile
Oyuncak konusunda haklisin bcm isteyince kiyamiyorum
Evin heryeri oyuncak bide odası yok olsa hepsi odasına koyacam

ooooh 12 yasinda kiz bakar ona yaw. ben de kiz 12 yasina gelince 1 tane daha dusunuyordum da sagligim musade etmiyor :D :D

12 yaş kocaman canım ilgilenir kardeşiyle :KK200:
Dün benim herif de bunlar büyüyünce üçüncü yapalım diyor doymadı çünkü çile çekmeye sürünmeye tam rahatladık diyecekken üçüncüyü yapacakmışız başkasından yapabülün dedim :KK47::KK70:

Dün benim herif de bunlar büyüyünce üçüncü yapalım diyor doymadı çünkü çile çekmeye sürünmeye tam rahatladık diyecekken üçüncüyü yapacakmışız başkasından yapabülün dedim :KK47::KK70:

Allah isteye versin canım ama 3 çocuk hele ki etrafımızda o kadar kötülükler dönüyor ki büyütürkende zor , yetişkinliği zor.

Bugün annem hastaneye gitti sadece bir dr için, sonra gelmişken diğer dr ada çıkayım diye düşünmüş, işi uzadı bana da sağolsun saat 13:00 de haber verdi aramasam haberim olmayacak, kızım okulda yarım gün gidiyor aklım dondu birşey düşünemedim o anda izin alıp gitmeyi bile . kime emanet edebilirim diye düşündüm...

Bi de oynasalar dimi yaa ala ala maymun iştahlı oluyorlar tatmin etmiyor minik şeyler bile

Birlikte oynayaım diye geliyor yanıma ben artık akıl oyunları alıyorum , az lakırtı bol iletişim, sonra kızma birader tarzı oyunlar var onlardan alıp ailecek oynuyoruz. ne bebeklerinin yüzüne bakıyor ne de diğerlerinin. Ya deney yapacağım diyor ya da evin her yanını boyuyor. :KK53:

***3. Takım 647. Etap***
Pisi pisi kopatim(66,8/66,4/0,4/%0,60)
Olvidos(66,6/66,3/0,3/%0,45)
Canim cocuklarim(68,5/68/0,5/%0,73)
pretty_rose(60/59,7/0,3/%0,50)
Luteb03(70,3/69,2/1,1/%0,78)geçen hafta bildirim yapmadığı için yüzdesi 2'ye bölündü
hande_buse (68.3/67.6/0,7/%1,02)mezun üye, bt:14.10.2019,bk:68,hk:60

3. Takım yüzdesi : 0,680

Çocuklar büyüdükten sonra yap bence küçükken zor oluyo ama büyüyünce güzel oluyor kalabalık aile❤

Allah isteye versin canım ama 3 çocuk hele ki etrafımızda o kadar kötülükler dönüyor ki büyütürkende zor , yetişkinliği zor.

Bugün annem hastaneye gitti sadece bir dr için, sonra gelmişken diğer dr ada çıkayım diye düşünmüş, işi uzadı bana da sağolsun saat 13:00 de haber verdi aramasam haberim olmayacak, kızım okulda yarım gün gidiyor aklım dondu birşey düşünemedim o anda izin alıp gitmeyi bile . kime emanet edebilirim diye düşündüm...
Bi tane de olsa on tanede olsa aynı dert o korku hepimizde var
Ben kalabalık aileyi seviyorum tabi aklımda 4 çocuk yoktu ama rabbim nasip etti

Bi tane de olsa on tanede olsa aynı dert o korku hepimizde var
Ben kalabalık aileyi seviyorum tabi aklımda 4 çocuk yoktu ama rabbim nasip etti

Allah acılarını göstermesin canım isteyen herkese versin. Çalışan anne için daha zor bu durum ben öyle düşünüyorum.

İyi akşamlar kizlar 🤗
Sabah : 2 Brezilya cevizi,1 mandalina,1 dilim beyaz peynir,1 yumurta,1 fincan leblebi,yarım domates
Öğlen :1 çay bardağı sütten kakaolu yulaf lapası
Akşam:5 köfte ,1 bardak ayran

Spor:700 zıpzıp
50 sumo squats
40sn plank
20dk basen kalça egzersizleri
@Hepfitim @sahgull @hande_buse

Back