Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Teşekkür ederim, hoşbuldum
Vücudum sarkmıyo daha önce defalarca alıp verdiğim için biliyorum, yaşımdan dolayı sanırım yani biraz daha geç kalırsam sarkabilir sanki spor olarak evde leslie, plank, dambılla kol çalışması - bunları düşünüyorum şimdilik

hoşgeldin 12 kilo vermişsin bile devamı gelir merak etme kilo vermenin nasıl güzel birşey olduğunu tatmışsın
Kilom çok fazla olduğu için 12 kilo nerdeyse belli bile olmadı. Kıyafetlerim bi tık bollaştı o kadar. Ama bundan sonra verdiklerim belli olur diye düşünüyorum. Hoş buldum bu arada :)

cok iyi menu afiyet olsun

Aslında gluteni kesmek istiyorum asıl hedefim bu çünkü cidden vücudunda çok odem yapıyor. Dediklerini dikkate alacağım sağol.

Başlangıç kilom 79,4
Hedefim 67

Hoşgeldin , . geçen sene evde deli gb spor yapardım keyif alarak bu sene hiç evde yapasım yok ama sarkmamak kaslarımızı güçlendirmemiz için spor şart ,diyeti bıraktığımda birden almadım kiloları.. evde spor konusunda sizin paylaşımlarınızla bende hevese gelirim belki.

gunaydin kizlar
gecen hafta 66.8
bu hafta 66.4
-400 gr
yuzde 0.6

moralim bozuldu biraz ama sabit veya arti olmaktansa eksiye ilerliyoruz napalim gec olsun guc olmasin

Moralini hiç bozma canım spor yapıyorsun yavaş gitsin ama sağlıklı gtsin.

Şu an hiç hevesim yok başlayasım bile yok ama bi başladım mı gerisi gelir umarım

Kilom çok fazla olduğu için 12 kilo nerdeyse belli bile olmadı. Kıyafetlerim bi tık bollaştı o kadar. Ama bundan sonra verdiklerim belli olur diye düşünüyorum. Hoş buldum bu arada :)
Bir iki bir iki derken belli olacak canım bu işin kanunu bu genceciksin çıtır olmak senin de hakkın

Şu an hiç hevesim yok başlayasım bile yok ama bi başladım mı gerisi gelir umarım
Buraların eski spor bakanı benim canım yerime birini atamadılarsa eski görevime dönerim ve sizleri cezalarımla mahvedeceuum
yapacuuk hepimiz spor egzersiz yürüyüş yapacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…