Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Dün çok canım istemişti de ucundan şeyettiriverdim:KK22:
Bozmadım bozmadım devam ama şeker yok, makarna yok, ekmek yok oluyor ben mutsuz:KK35:
Hurma aldım bastırsın şeker ihtiyacımı diye anacım 1 tanesi 30 kaloriymiş hiç de masum diil yani..
Masum degil evet ama
Seker gibi zehirlemiyor
Kaloriye cok takılma saglikli seker sonucta
3 taneye kadar ye günde ara öğününde

Ama bu mutsuzluk şekersizlikle ilgisi değil, bugün çevremdeki çoğu kişi sebebini bilmediği bir şekilde mutsuz, yorgun yani bir depresyon hali mevcut.. Ve al benden de o kadar hiç birşey yapasım yok :KK43:

Evet sanırım güneşi görmeden uyanmakla ve şu gezegensel durumlarla ilgili..:confused:
Geçecek alışıcaz..
Bu arada hoşgeldin Hoppa

Kiiımmmm
Kiz burda astrolog mu var itiraf edin cabuk 😁😁
Herkes burçlarını yazmaya başlamış bende dedim herhalde birisi anlıyor bu işten :KK70:
Dün çok canım istemişti de ucundan şeyettiriverdim:KK22:
Bozmadım bozmadım devam ama şeker yok, makarna yok, ekmek yok oluyor ben mutsuz:KK35:
Hurma aldım bastırsın şeker ihtiyacımı diye anacım 1 tanesi 30 kaloriymiş hiç de masum diil yani..
Tatlı krizine birebir yulaf lapası var şahane bir tarif. Yedikten sonra tam olarak böyle => :rolleyes: oluyorum.
Evet sanırım güneşi görmeden uyanmakla ve şu gezegensel durumlarla ilgili..:confused:
Geçecek alışıcaz..
Bu arada hoşgeldin Hoppa
Hoşbuldum canıım :KK68:

Herkese merhaba, canım çok sıkkındi bir süre ve stresliydim , dün gelemedim. Artık burdayım ama sınavlarım basliyor yoğun bir tempodayim . Dün sabah 1 Brezilya cevizi,1 mandalina ,2 yumurta,3 4 kaşık lor ve 1 fincan leblebi yedim
Akşam 2 lahmacun 1 ayran
Akşam dediğimde saat daha 2 yoktu, başka öğün yemedm
Bugün de sabah 2 Brezilya cevizi,1 mandalina,2 yaprak galeta ve yarım elma yedim.
Akşam da 1 büyükbardak ayran ,1 büyük kase soğanlı pırasa (1 YK zeytinyağı ile pisti) ve 5 adet kasap köfte yedim. Bayadir spor yapamadım artık bugün başlıyorum, akşam yapacağım yaptıktan sonra mutlaka yazarım

Herkese merhaba, canım çok sıkkındi bir süre ve stresliydim , dün gelemedim. Artık burdayım ama sınavlarım basliyor yoğun bir tempodayim . Dün sabah 1 Brezilya cevizi,1 mandalina ,2 yumurta,3 4 kaşık lor ve 1 fincan leblebi yedim
Akşam 2 lahmacun 1 ayran
Akşam dediğimde saat daha 2 yoktu, başka öğün yemedm
Bugün de sabah 2 Brezilya cevizi,1 mandalina,2 yaprak galeta ve yarım elma yedim.
Akşam da 1 büyükbardak ayran ,1 büyük kase soğanlı pırasa (1 YK zeytinyağı ile pisti) ve 5 adet kasap köfte yedim. Bayadir spor yapamadım artık bugün başlıyorum, akşam yapacağım yaptıktan sonra mutlaka yazarım
Afiyet olsun canım

Merhabalar herkese :KK36:
Cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler grubuna yazmıştım, sevgili Lusi Lusi davetin için teşekkür ederim.

1)Güncel kilo 75, hedefim 65 kilo inşallah bu yolda da başarılı olacağım.
2) 26 yaşındayım, boyum 1.74
3) neden kilo aldınız ?
4) 2 gün zumba 1 gün cardio pilates yapıyorum. Kasım 15 itibariyle ağırlık çalışmalarına başlayacağım.
5) uygulamayı düşündüğünüz diyet yöntemi varmı ?
6) 25 Ocak 2018 yılında KK'da ilk defa zayıflama grubuna katılmıştım, 106,5 kilo ile yaklaşık 2 senede geldiğim nokta 75 :KK71:
7) İzmir'de yaşıyorum.

Merhabaa hoşgeldin bende 75 76 kiloları görnce başladım :) hedefimiz aynı 65. Suan 69ları gördüm şükrediyorum darısı başıns canım

Merhaba arkadaşlar. 24 yaşındayım, bebekliğimden beri kiloluydum. Üniversitede artık obezlik düzeyine geldim. Defalarca 20-25 kilo verip almışlığım var ama inanın çok sıkıldım.:KK43: En son tartıda 112 kiloyu görmüştüm sonra napıyorum ben diyip 98 kiloya indim bir iki ay içinde. Ama bu hafta yeniden sıkılıp yemeye verdim kendimi. 1-2 kilo almışımdır diye tahmin ediyorum yani 100 kiloyum sanırım.Yeni yıla 80li kilolarda girmek istiyorum şu an ilk hedefim bu.

Merhaba arkadaşlar. 24 yaşındayım, bebekliğimden beri kiloluydum. Üniversitede artık obezlik düzeyine geldim. Defalarca 20-25 kilo verip almışlığım var ama inanın çok sıkıldım.:KK43: En son tartıda 112 kiloyu görmüştüm sonra napıyorum ben diyip 98 kiloya indim bir iki ay içinde. Ama bu hafta yeniden sıkılıp yemeye verdim kendimi. 1-2 kilo almışımdır diye tahmin ediyorum yani 100 kiloyum sanırım.Yeni yıla 80li kilolarda girmek istiyorum şu an ilk hedefim bu.
Hoşgeldim canım kedi ben ankaradayım 30 yaşındayım iki bebem var doğum kilolarımı vermekle meşgulum.
Çok iyi yapmışsın karar vermek başarmanın yarısıdır inişl çıkışlı olabilir diyet ama vazgeçmeyip ideal kilomuza ulaşmalıyız :KK200:
Burda hepimiz bunun için varız

hatirlanmak coook mutlu etti😍
İyiyim hamdolsun bebis de iyu sukur 5 aylik oldu bile:)
Sen nasilsin Senin bebe nekadarlik oldu
Benim minnoş da 7 aylık oldu canım :halay: kilo durumların nasıl bakiim gelmediğine göre şişko anne değilsin ehuheh

hosgeldin canim bu genc yaslarini fazla agirliklari bedenine yuk ederek gecirme.
kilo vermek seni yemekten cok mutlu edecek. acele etmeden saglikli ve duzenli adimlarla biraz da hareketle cabucak inersin 80 e

hosgeldin canim bu genc yaslarini fazla agirliklari bedenine yuk ederek gecirme.
kilo vermek seni yemekten cok mutlu edecek. acele etmeden saglikli ve duzenli adimlarla biraz da hareketle cabucak inersin 80 e
Hoşgeldim canım kedi ben ankaradayım 30 yaşındayım iki bebem var doğum kilolarımı vermekle meşgulum.
Çok iyi yapmışsın karar vermek başarmanın yarısıdır inişl çıkışlı olabilir diyet ama vazgeçmeyip ideal kilomuza ulaşmalıyız :KK200:
Burda hepimiz bunun için varız
Teşekkür ederim, haklısınız. :KK60:
Grubun belli kuralları var mı, sadece yediklerimi yazacağım sanırım

Teşekkür ederim, haklısınız. :KK60:
Grubun belli kuralları var mı, sadece yediklerimi yazacağım sanırım
kurallar ilk sayfada yaziyor.
okuyup kabul ettim deyip Hepfitim Hepfitim sahgull sahgull etiketleyebilirsin.
yarin sabahtan da ac bi sekilde kilonu ve hedefini bildirirsin. 2 hafta deneme sureci var.

Afiyet olsun tatlim güzel
Canim ilk baslarda ödem yapar suyunu ihmal etme

Simite dikkat lütfen
Carsamba persembe menuye sokma

Sen listeye girmemiştin degil mi canim

Hos geldin canim

Canim sen izinli miydin 13.takimda
Son durumun neydi

Möğğtesemsin
Afiyetler olsun❤❤

He valla ya ben 176 boy 65 kilo olsam
Aman zaafiyet gecirmiyim diye kilo almak isteyenler grubuna katilirim KK da :KK70:((3.takimda istifa eden ben 6 ay yarisamayacagini bildiği icin kendine yeni takimlar ariyordu :KK70:))

Harikasin balim
İc kiz anasını satayim :KK70:

Evet ya sek nescafe dahil tatlı icecekten zevk almiyorum
Hatta hazir meyve suyundan tiksinti duyuyorum

Benim de eski kiyafetlerin 4 te 2 si oluyor
Darisi kalan 4 te 2 ye 😍😍

Ne ettin bacim mübarek Cuma arefesi
Deyiver hele
Hayır girmemiştim.deneme haftasında hamile olduğumu öğrendim.

Bugünkü menüm
Kahvaltı 10.30
2 yumurta
5 küçük dilim peynir
7 zeytin
Yarım havuç
Yarım elma
Ara 13.00
Yarım kase karnabahar
Öğle 15.00
Dort kaşık pilav
Bir kase etli nohut
Akşam 19.00
Dort kaşık pilav
Etli nohut
Bir kase yoğurt
Çocukları uyuttum ve su an açlıktan ölüyorum sanırım kendimi cevize vereceğim birazdan.
Yediklerim fazla görünebilir ama inanın bunun üç katını yiyordum eskiden. Tatlı ekmek de çabası. Önerilere açığım. Spor yapamadim. Aslında bir adım sayar yuklesem akşama kadar deli gibi koşuyorum evde spordan sayılır mı bilmiyorum. Essek tepmis gibiyim su an. :(

Back