- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
hosgeldin canim cok guzel vermissin
keske bizim grupta vereydin onlari da![]()
biz burada spor yapanlari severiz![]()
Hoşbuldumm canım, 1 hafta sonra dediğim gibi idmanları daha sık yapacağım. Hep beraber eriyelim
![KK71 :KK71: :KK71:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk71.gif)
genel olarak takımlar biraz ölü canım bu ara
76 falandım başladım 62 ye indim temmuzdan bu yana üç haftadır da izinliyim listeye döneceğim bakalım 58-55 bandını zorlayım iyice çıtır olayım ennnaaam kedi ne olmuş desinler
senin boyun avantaj tabi kardeşimin boyu da 176 65 kilo olmuş hala daha diyet yapıyor la bırak bi demi bi git artık![]()
Evet ama burası yine iyi yani maşallah hareket var
![Halay :halay: :halay:](/images/smiley/halay.gif)
Fazlalık azalınca işler daha da zorlaşıyor, evet boy güzel bir avantaj inşallah o kiloları da göreceğim
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
ben de kahvaltimi atayim bari.
Eki Görüntüle 2552063
beyaz peynirli tost. sekerli kahve. sorulmadan soyliyim![]()
Pul biber
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
Balık hariç atmadığım yemek yoktur, afiyetler olsun.. Kahve sütten mi?
Hoşbuldum evet güzel kilo verdim. KK'dan tanıştığım bilgisine güvendiğim ve beni motive eden arkadaşlarım oldular, hala da görüşürüz. Yoluma arkadaşlarımla devam ettim herhangi bir diyetisyen desteği almadım.Hoşgeldinn. 2 yılda çok güzel zayıflamışsın 10 kilocuk kalmış inşallah hedefine ulaşırsın. 2 yılda diyetisyen desteği aldınız mı?
Ekim ayında diyetisyene gitmeyi kafama koydum, ön görüşmeye gittim. Aylık 750 TL duyunca kaçtım açıkçası, dedim boşver kızım sen bildiğin yoldan yürü git. Bu arada nodüllerim mevcut olduğundan 6 ayda 1 kan testi yapmak durumundayım. Aylar arasındaki farklara bakılınca da doğru yolda olduğumu bir kez daha anladım.
![KK24 :KK24: :KK24:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk24.gif)