Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hosgeldin canim cok guzel vermissin
keske bizim grupta vereydin onlari da :KK70: :KK70:
biz burada spor yapanlari severiz :KK53:

Hoşbuldumm canım, 1 hafta sonra dediğim gibi idmanları daha sık yapacağım. Hep beraber eriyelim :KK71:
genel olarak takımlar biraz ölü canım bu ara :KK14:
76 falandım başladım 62 ye indim temmuzdan bu yana üç haftadır da izinliyim listeye döneceğim bakalım 58-55 bandını zorlayım iyice çıtır olayım ennnaaam kedi ne olmuş desinler :KK53:
senin boyun avantaj tabi kardeşimin boyu da 176 65 kilo olmuş hala daha diyet yapıyor la bırak bi demi bi git artık:KK53:

Evet ama burası yine iyi yani maşallah hareket var :halay:
Fazlalık azalınca işler daha da zorlaşıyor, evet boy güzel bir avantaj inşallah o kiloları da göreceğim :KK200:
ben de kahvaltimi atayim bari. :kk77:
Eki Görüntüle 2552063
beyaz peynirli tost. sekerli kahve. sorulmadan soyliyim :KK45:

Pul biber :KK200: ben..
Balık hariç atmadığım yemek yoktur, afiyetler olsun.. Kahve sütten mi?
Hoşgeldinn. 2 yılda çok güzel zayıflamışsın 10 kilocuk kalmış inşallah hedefine ulaşırsın. 2 yılda diyetisyen desteği aldınız mı?
Hoşbuldum evet güzel kilo verdim. KK'dan tanıştığım bilgisine güvendiğim ve beni motive eden arkadaşlarım oldular, hala da görüşürüz. Yoluma arkadaşlarımla devam ettim herhangi bir diyetisyen desteği almadım.
Ekim ayında diyetisyene gitmeyi kafama koydum, ön görüşmeye gittim. Aylık 750 TL duyunca kaçtım açıkçası, dedim boşver kızım sen bildiğin yoldan yürü git. Bu arada nodüllerim mevcut olduğundan 6 ayda 1 kan testi yapmak durumundayım. Aylar arasındaki farklara bakılınca da doğru yolda olduğumu bir kez daha anladım. :KK24:

bence alıştır kendini şekersizliğe böyle tad alma duyusu netleşiyor berraklaşıyor şeker kullanınca dili pelte pelte oluyor insanın o his ekmek yiyince de oluyor sevmiyorum :silah:
0 şeker 0 ekmek olarak mı besleniyorsun?
Şekersiz 21 güne ne kadar oldu başlayalııı?

Hoşbuldumm canım, 1 hafta sonra dediğim gibi idmanları daha sık yapacağım. Hep beraber eriyelim :KK71:

Fazlalık azalınca işler daha da zorlaşıyor, evet boy güzel bir avantaj inşallah o kiloları da göreceğim :KK200:

Hoşbuldum evet güzel kilo verdim. KK'dan tanıştığım bilgisine güvendiğim ve beni motive eden arkadaşlarım oldular, hala da görüşürüz. Yoluma arkadaşlarımla devam ettim herhangi bir diyetisyen desteği almadım.
Ekim ayında diyetisyene gitmeyi kafama koydum, ön görüşmeye gittim. Aylık 750 TL duyunca kaçtım açıkçası, dedim boşver kızım sen bildiğin yoldan yürü git. Bu arada nodüllerim mevcut olduğundan 6 ayda 1 kan testi yapmak durumundayım. Aylar arasındaki farklara bakılınca da doğru yolda olduğumu bir kez daha anladım. :KK24:
buranın da öldüğü zamanlar oluyur sen akifliğimize denk geldin :KK70:
çok takılma sen aktif olur konu muhabbet açarsan muhabbetlere katılırsan hep birlikte çoşaruk:KK53:
evli misin bekar mı çalışıyo musun mesleğin nedir ?

0 şeker 0 ekmek olarak mı besleniyorsun?
Şekersiz 21 güne ne kadar oldu başlayalııı?
ikinci günümdeyim :deli:
pretty_rose pretty_rose bu bacı da bi haftadır yapıyor :KK53:
kaliteli karbonhidrat alınıyor tambuğday ekmeği iki dilim izin var ben wasacıyım wasanın içeriğini okuyup yyiyip yemeyeceğime karar vereceğim

buranın da öldüğü zamanlar oluyur sen akifliğimize denk geldin :KK70:
çok takılma sen aktif olur konu muhabbet açarsan muhabbetlere katılırsan hep birlikte çoşaruk:KK53:
evli misin bekar mı çalışıyo musun mesleğin nedir ?
2,5 yıllık evliyim, çoluk çoçuk düşünmüyorum. İnsan kaynakları uzmanı olarak çalışıyorum, şu aralar pek yoğunluğumuz yok. Tadını çıkartıyorum :halay:

Afiyet olsun Lusi Lusi ile rakip görüyorum sizi ikinizde de azim tavan :KK71:
kedinin azmi bana gecti galiba ben su an onda pek azim goremiyorum :D :D

evet sutlu kahve.
100 kilodan inmissin 70 lere bosver diyetisyeni :)
zaten onlar cok ekmek yaziyorlar :KK70: :KK70:

En azimli ve en başarılı üye ben seçilmeliyim listede olmamama rağmen epepepen aktif benim :KK53: ödül isterük :deli::KK70::KK70:

Neyse bu da öğlen yemeğim bakın feyz alın :kk77::halay:

Eki Görüntüle 2552058

Bakın ödülüm geldü ehuhehe vallahi başka bişi isteseymişim keşke güzel enerjimi seviimm eellaaam :KK53: :KK200:
IMG_20191107_144235.jpg

kedinin azmi bana gecti galiba ben su an onda pek azim goremiyorum :KK70: :KK70:

evet sutlu kahve.
100 kilodan inmissin 70 lere bosver diyetisyeni :)
zaten onlar cok ekmek yaziyorlar :KK70: :KK70:
etiketsiz gıybet var :skandal:
ben seni överken sen beni döversin haa sen kaşındın bacım zalım kedicik senin için dönüyor coming soon beybisu bekle benü :rapci::KK53:

etiketsiz gıybet var :skandal:
ben seni överken sen beni döversin haa sen kaşındın bacım zalım kedicik senin için dönüyor coming soon beybisu bekle benü :rapci::KK53:
yoo aslinda gizli ovuyorum
sen azimliydin bana gecti diyorum iste
aman bendeki azimi geri alma da kendine yeni bi azim bul yeter :deli:

herderdedeva herderdedeva evet 1 hafta oldu tam da bugün çok mutsuzum :mad:
Ama bu mutsuzluk şekersizlikle ilgisi değil, bugün çevremdeki çoğu kişi sebebini bilmediği bir şekilde mutsuz, yorgun yani bir depresyon hali mevcut.. Ve al benden de o kadar hiç birşey yapasım yok :KK43:

Günaydın kızlar...
Sabah 1 yumurta, domates peynir
Ara :1 sade kahve
Öğle : 3 küçük haşlanmış kanat, 1 kase çorba salata
Ara :yarım elma, yarım muz
Akşam : 2 kaşık kapuska , 3 kaşık türlü
40 dk tempolu yürüdüm, 1 saat pilates, 5 dk bisiklet @-Artemis_ @sahgull Hepfitim Hepfitim
Ben spor yapmaya başlayalı şişkinlik hissediyorum kızlar, kaslarım gerilip sertleştikçe mi oluyor anlamadım.
Afiyet olsun tatlim güzel
Canim ilk baslarda ödem yapar suyunu ihmal etme
Dün ki menüm @sahgull Hepfitim Hepfitim

Kahvaltı 08.00
Çeyrek simit 2 tereyağında yumurta
Ara 10.00
Sade kahve, 1 kuru incir
Öğle 12.00
Kıyma kavurma
Ara 15.00
Sade kahve, 1 kuru incir
Akşam 18.00
Kalan kıyma kavurma, yoğurt ve 1 dilim tt ekmek

Su 2.5-3 lt olmuştur.
Öğle arası yürüdüm dün gün boyu 6000 küsür adım olmuş
Simite dikkat lütfen
Carsamba persembe menuye sokma
O zaman bismillah diyorum.
Sabahki tartım 79.4 hedefim 67. Boyum 1.66 genelde 70 altına düşünce normal bir insana benziyorum.:)
3 yaşında bir kızım iki buçuk aylık bir oğlum var. Evde koşmak suretiyle bol bol spor yapıyorum ama fırsat buldukça leslie yapacağım. Ekmek hamurisi ve şekerden uzak durmaya ugrasacagim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar.:)
Sen listeye girmemiştin degil mi canim
Merhabalar herkese :KK36:
Cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler grubuna yazmıştım, sevgili Lusi Lusi davetin için teşekkür ederim.

1)Güncel kilo 75, hedefim 65 kilo inşallah bu yolda da başarılı olacağım.
2) 26 yaşındayım, boyum 1.74
3) neden kilo aldınız ?
4) 2 gün zumba 1 gün cardio pilates yapıyorum. Kasım 15 itibariyle ağırlık çalışmalarına başlayacağım.
5) uygulamayı düşündüğünüz diyet yöntemi varmı ?
6) 25 Ocak 2018 yılında KK'da ilk defa zayıflama grubuna katılmıştım, 106,5 kilo ile yaklaşık 2 senede geldiğim nokta 75 :KK71:
7) İzmir'de yaşıyorum.
Hos geldin canim
Hoşbuldum ilk başlangıç 13.takımdı, ama şuan pek aktif değilmiş. Gün içerisinde 5-6 tane mesaj ya var ya yok :110:
Şu anda 62,9 gözüküyorsun hedefin kaç ve buraya başlarken kaç kilo ile başladıın? (Amma soru sordum :eek:)
İnşallah hedeflerimize ulaşırııız :KK36:
Canim sen izinli miydin 13.takimda
Son durumun neydi
En azimli ve en başarılı üye ben seçilmeliyim listede olmamama rağmen epepepen aktif benim :KK53: ödül isterük :deli::KK70::KK70:

Neyse bu da öğlen yemeğim bakın feyz alın :kk77::halay:

Eki Görüntüle 2552058
Möğğtesemsin
Afiyetler olsun❤❤
genel olarak takımlar biraz ölü canım bu ara :KK14:
76 falandım başladım 62 ye indim temmuzdan bu yana üç haftadır da izinliyim listeye döneceğim bakalım 58-55 bandını zorlayım iyice çıtır olayım ennnaaam kedi ne olmuş desinler :KK53:
senin boyun avantaj tabi kardeşimin boyu da 176 65 kilo olmuş hala daha diyet yapıyor la bırak bi demi bi git artık:KK53:
He valla ya ben 176 boy 65 kilo olsam
Aman zaafiyet gecirmiyim diye kilo almak isteyenler grubuna katilirim KK da :KK70:((3.takimda istifa eden ben 6 ay yarisamayacagini bildiği icin kendine yeni takimlar ariyordu :KK70:))
ben de kahvaltimi atayim bari. :kk77:
Eki Görüntüle 2552063
beyaz peynirli tost. sekerli kahve. sorulmadan soyliyim :KK45:
Harikasin balim
İc kiz anasını satayim :KK70:
bence alıştır kendini şekersizliğe böyle tad alma duyusu netleşiyor berraklaşıyor şeker kullanınca dili pelte pelte oluyor insanın o his ekmek yiyince de oluyor sevmiyorum :silah:
Evet ya sek nescafe dahil tatlı icecekten zevk almiyorum
Hatta hazir meyve suyundan tiksinti duyuyorum
yapsın yapsın ben kırkı çıkınca diyet arayışına girdim hiç pişman değilim :KK76:
ilk bebem 8 aylıkken katılmışım takıma 70 civarı ile şimdi iki numara 7 aylık 62 kiloyu gördüm eski kıyafetlerim oluyor bunun huzuru ayrı :deli::KK76:
Benim de eski kiyafetlerin 4 te 2 si oluyor
Darisi kalan 4 te 2 ye 😍😍
herderdedeva herderdedeva evet 1 hafta oldu tam da bugün çok mutsuzum :mad:
Ne ettin bacim mübarek Cuma arefesi
Deyiver hele

Afiyet olsun tatlim güzel
Canim ilk baslarda ödem yapar suyunu ihmal etme

Simite dikkat lütfen

Sen listeye girmemiştin degil mi canim

Hos geldin canim

Canim sen izinli miydin 13.takimda
Son durumun neydi

Möğğtesemsin
Afiyetler olsunb❤❤

He valla ya ben 176 boy 65 kilo olsam
Aman zaafiyet gecirmiyim diye kilo almak isteyenler grubuna katilirim KK da :KK70:((3.takimda istifa eden ben 6 ay yarisamayacagini bildiği icin kendine yeni takimlar ariyordu :KK70:))

Harikasin balim
İc kiz anasını satayim :KK70:

Evet ya sek nescafe dahil tatlı icecekten zevk almiyorum
Hatta hazir meyve suyundan tiksinti duyuyorum

Benim de eski kiyafetlerin 4 te 2 si oluyor
Darisi kalan 4 te 2 ye 😍😍

Ne ettin bacim mübarek Cuma arefeside hele

Hoşbuldum canım

Simite dikkat lütfen
Ne ettin bacim mübarek Cuma arefeside hele

Dün çok canım istemişti de ucundan şeyettiriverdim:KK22:
Bozmadım bozmadım devam ama şeker yok, makarna yok, ekmek yok oluyor ben mutsuz:KK35:
Hurma aldım bastırsın şeker ihtiyacımı diye anacım 1 tanesi 30 kaloriymiş hiç de masum diil yani..

Back