- 13 Temmuz 2016
- 1.280
- 2.306
- 133
olmaz mı iki erkek biri beş diğeri iki yaşında bende hayal aleminde yapıyorum işteSenin çocuk yok galiba benim onu evde olsam bile yapmam mümkün diil
İyiki doğdun canım akrep misin bayılırım akreplere görümce de akrep benüm
Sağlıklı, mutlu seneler canım
Iyiki dogdun nice senelere
herkese günaydın çok stresli bir haftasonu geçirdik kardeşime kız istemeye gittik 4 saatlik yola hem yorulduk hemde çok güzeldi
Hazir PC basina gecmisken hedefleri de ekleyeyim
Eki Görüntüle 2550693
Sabah kalkinca zebella gibi dikilsin liste karsiniza
Ya canim şimdi biraz uzun oclak ama
Benim vermem gereken 8kg kaldı idealim 57 ben kendimde o kiloyu seviyorum. Benim sorunum üst bacaklar ve popo bölgesi burda yağlar çoğunlukta bende
Menülerimu az çok görüyorsun dikkat ediyorum yediklerime. Haftada 3 gün de Leslie yapıyorum 30dk. Hemen arkasına da 30dk kadar pilates videosu açıp bacak kaslarimj çalıştıran videolar yapıyorum. Bu şekilde o üst yağlar erir mı
Kaç ay gerekir bunun için
Bu üst bacak yaglarindan kurtulmam lazim
Benim hedef neymiş bacım anlayamadımHazir PC basina gecmisken hedefleri de ekleyeyim
Eki Görüntüle 2550693
Sabah kalkinca zebella gibi dikilsin liste karsiniza
Kız kaptan derece yapın hepünüze benden kebap hemi de adana kebapGünaydınn
İyi pazarlar kızlar
Takım haftalardır diplerde hadi bu hafta derece alalım pazar kaçamağı olmasınnn
Bide pazartesi tartısını unutmayın beni etiketleyin
Biz birazcuk gezmeye çıkıcaz öpüldünüz
herbalife ile kilo verenler bırakınca hemen alıyorlar canım sağlıklı beslenmeeyi adet edinmek lazım takviyeler ömürlük çözüm olmuyorlar maalesefKontrol tartım malesef 70.8 cuma 70. 1dim
Herbalife gittm kızlar sabah pudingi begenmedim 1.5lt suya çay tozu kattılar verdiler akşama kadar içmem lazımmş tadsız ama içemicem çok kötü tadi adama diyorum günde 5kg verdirse bile içemem o derece
benim koydugum hedefler degil kiz aylik minimum verilmesi gereken %2 kurali buSüper bir hedef koymuşsun arkadaşım inşallah 1 ayın sonunda ulaşırım
senin hedef bi ders niteliginde.Benim hedef neymiş bacım anlayamadım
canim o kadar guzel spor yapiyorsun bu guzelim sporu bogaz diye heba etme. bak ne zamandir 68den bahsediyorsunGünaydın kızlar. Ben bugün tartıda 68 i grdüm çok şükr, geçen hafta ve haftasonu pastalar beni fena etkilediğini düşündüm ama en azından sabtim. dün akşam dayanamadım istifra ettim midem alışmış sanırım düzenli beslenmeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?