Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kontrol tartım malesef 70.8 cuma 70. 1dim

Herbalife gittm kızlar sabah pudingi begenmedim 1.5lt suya çay tozu kattılar verdiler akşama kadar içmem lazımmş tadsız ama içemicem çok kötü tadi adama diyorum günde 5kg verdirse bile içemem o derece 😂😂
ben de asla icemem tadini sevmedigim seyleri. gecen bitki cayi yaptim gitti cope :D

Herkese günaydın
Çok şükür cumartesi 3 kadın geldi ve sonunda işim bitti
pazAr günü de kendimi odullendirdim mardine gezmeye gittim cokk güzeldi
Iki günde menümü yazmadım ama sakıncalı sadece 1 dlm baklava yedim bide az su içtim bugünden sonra daha dikkat ederim inşallah
Burayı da sizleride özledim
3 kadin niye geldi yaw. malikanede mi oturuyosunuz :27:

benim koydugum hedefler degil kiz aylik minimum verilmesi gereken %2 kurali bu :KK70:
veremeyene sari kart, iki sari :duduk:

senin hedef bi ders niteliginde.
listeden cikmayaydin ne olacagini gosteriyor feyz almasini bilen bunyelere :KK53:
Yav bi ömür burda mı olacuukkendimizi bi görek ne haldeyiz ne yiyoz ne içiyozz kendi başımızın çaresine bakmayı da öğrenmek lazım bata çıka şimdi listeden çıktım ama hala savaş halindeyim

Yav bi ömür burda mı olacuukkendimizi bi görek ne haldeyiz ne yiyoz ne içiyozz kendi başımızın çaresine bakmayı da öğrenmek lazım bata çıka şimdi listeden çıktım ama hala savaş halindeyim
tabii ki oyle degil. ama hedefe ulasmadan ara verdigin zaman nasilsa diyete donecegim madem o zamana kadar gomeyim diyorsun.
yani ben oyle yapiyorum. hedefe ulasinca kontrollu olacagima cok eminim :)

3 kadin niye geldi yaw. malikanede mi oturuyosunuz :KK53:
😅😂
Yok kiz ne malikanesi normal bi evim var 3 oda bi salon duVar kapı pencere toz alma...bi kişi gelse bi günde mümkünü yok bitiremezdi
2 kişi de aynı fiyat
onlar 3 kişi birlikte çalışıyorlar daha cabuk bitsin diye
Zenginlik kim biz kim eşim memur anacim tabi gönlümüz zengin çok şükür
Çocuklar perişan olmasın diye tuttuk yoksa ben kimsenin işini beğenmen kendi işimi kendim yaparım Lusi Lusi

aynisindan bende de var :KK53:
nasil memnun musun calisma hayatindan?
Çok şükür canım.
3 gün dersim var, haftasonu dahil 4 gün çocuklarla evdeyim. Aklım kalmıyor hem de çalışmış üretmiş oluyorum. Köy yerinin avantajları bunlar, yöneticim de şahane bir insan. İstese her gün getirtebilirken kursları bile ders sonuna ekliyor. Bugün 9 saat arka arkaya dersim vardı mesela , çalıştığım günler yorucu ama evde kaldığım günler dinlendirici oluyor.
Yuvarlanıp gidiyorum (kilo olarak da pff)

Kız kaptan derece yapın hepünüze benden kebap hemi de adana kebap :KK53:

herbalife ile kilo verenler bırakınca hemen alıyorlar canım sağlıklı beslenmeeyi adet edinmek lazım takviyeler ömürlük çözüm olmuyorlar maalesef :KK200:

Ben babam için gidiyorum canm 3 gün ücretsiz deneme olayı varmş babam semde gel illa dedi. 😬 Ama hayatta yapamayacağım birşeymiş öğrendim en azından.

ben de asla icemem tadini sevmedigim seyleri. gecen bitki cayi yaptim gitti cope :KK70:

Ben şekersiz içemem bişeyleri çay kahve vs ki normalde içmiyorum da pek. Bi hafta sonu çay içerim 1 bardak oda.

Bir de 1.5lt ya verdikleri nasıl içeyimm kokusu da kötü şeftali aromalı aslında ama tiksindim resmen.

Sabah 7.30da yediğim herbalife pudingi.

12de yarım yl mercimekli bulgur pilavı
1tane elma

19da 1 kase kremalı mantar çorbası
1kase de kıvırcık havuçlu mor lahanalı salata

Su 1.5lt ye yakın
Kremalı mantar çorbası hariç güzel menü canim afiyet olsun ,💝

Kizlar birileri benim menume iyi veya kötü yorum yaparsa sevinirim hata ve eksiklerimi görmek istiyorum.
Sabah:1 bardak süt,1 fincan leblebi 1 fincan ceviz ,1 domates,3 hindi füme ,yarım yumurta
Akşam:1 kase mercimek çorbası 1 bardak ayran ,1 tabak yoğurtlu sebze haşlaması
1.5lt su
Spor:100 ip.40 squat,50 mekik 50 makas

Kizlar birileri benim menume iyi veya kötü yorum yaparsa sevinirim hata ve eksiklerimi görmek istiyorum.
Sabah:1 bardak süt,1 fincan leblebi 1 fincan ceviz ,1 domates,3 hindi füme ,yarım yumurta
1.5lt su
Saatlerini de yaz canım o da önemli :KK200:
Menüler şahane sporuna bayıldım :KK53:

1.5lt su
Bencede hersey güzel sadece bir fincan ceviz çok fazla

1.5lt su
ekstra karb almamissin o yuzden sabah 1 fincan leblebiyi aksam da mercimek corbasini normal buluyorum . 1 fincan cevizin de kalorisi bayagi yuksek ama genel olarak atistirma falan hic yapmamissin. gunluk iyi bi kalori aldigini dusunuyorum
sonuc olarak basarili bir menu :)

Back