Selam canım1 ince dilim pasta ,1 dilim kaşarlı beyaz ekmek yedim akşam menume ek
Yarın az yemeye çalışıcam telafi için , akşamda spor yapıcam. Erir gider insallah
Yüzdelik dilimin altında kalanlara cezları sen ver şişmoşşşoh sonunda liste yazildi da bilancoyu aciklayacagim. Rezilligimi duyurabilecegim
pretty_rose bu ay yine sari kart aldin 2 oldu. ancak takim ici 1. oldugundan 1 sari kartin silindi. 1 kaldi
sahgull takim ici 3. lugu sari kart silindi.
Yeni sari kartlar da hayirli olur insallah
Eki Görüntüle 2548138
Merhaba kaptanım hoşbuldumSelam canım
Ben gülşah
Hoşgeldin aramıza
Menülerine benide etiketlersen sevinirim gözümden kaçmasın
Kaçamaklar içinse hemen cezanı keselim alışkanlık haline gelmesi
Haftasonu 45 dk spor istiyorum normal rutin sporuna ek yapıp etiketlersin beni
Evet cnm ekstraMerhaba kaptanım hoşbuldum
Tamam bundan sonra etiket yaparım hep :)
Normal sporuna ek olarak dimi bu
Tamamdır kaptanım. Bide size bişey sormak istiyorum sporla ilgili. Şimdi ben haftada 3 sefer 30dk Leslie,arkasına 45dk pilates yapıyorum. Bu şekilde incelir miyim? Mesela 40 bedenden 36ya geçmek kaç ayımı alirEvet cnm ekstra
Yansın yediklerin yapışmadan gitsin
Tebrik ederim kizlar3. TAKIM 645. ETAP TAKIMİÇİ
DERECELER
1. @pretty_rose ==>> 1,32
2. @Hepfitim ==>> 0,87
3. @sahgull ==>> 0,79
Cnm yağ yakmak için daha çok kardio yapmak lazım, leslie kardio mesela ek olarak ip atlayabilirsin sağlık sorunun yoksa az az başla arttırr, pilates zaten mucize çok güzel şekillendiriyor vücudu , kendinmi yapıyorsun yoksa hoca eşliğinde mi, vucuduna uygun hareketler yapman lazımTamamdır kaptanım. Bide size bişey sormak istiyorum sporla ilgili. Şimdi ben haftada 3 sefer 30dk Leslie,arkasına 45dk pilates yapıyorum. Bu şekilde incelir miyim? Mesela 40 bedenden 36ya geçmek kaç ayımı alir
Yaptığım şekilde etkili olmaz mı hemen hemen 75 80dk yapıyorum. Kendim yapıyorum şuan önce Leslie yapıyorum ısınamak için arkasına pilatesCnm yağ yakmak için daha çok kardio yapmak lazım, leslie kardio mesela ek olarak ip atlayabilirsin sağlık sorunun yoksa az az başla arttırr, pilates zaten mucize çok güzel şekillendiriyor vücudu , kendinmi yapıyorsun yoksa hoca eşliğinde mi, vucuduna uygun hareketler yapman lazım
Tabiki olur sporun etkisi olmazmıYaptığım şekilde etkili olmaz mı hemen hemen 75 80dk yapıyorum. Kendim yapıyorum şuan önce Leslie yapıyorum ısınamak için arkasına pilates
Tamam kaptanımTabiki olur sporun etkisi olmazmı
Ama hep aynı bölgelere çalışma
Mutlaka kardio plateste yap
İp mutlaka atlamaya çalış
Sana özelden bir instagram sayfası atayım
Orda hareketleri tek tek gösteriyor hangi bölgeyi çalıştırdığı
Sagol kuzumAboww 1. Olmuşum bilanço da
Hepfitim öncelikle çok geçmiş olsun tatlım çocuklar böyle olunca düzen de kalmıyor tabi haklısın. Ama zaten gitmiyormuşsn sevindim aman yiyeyim kilo alayım deme o aralarda da.
Aslında biz yemek için bahane arıyoruz öyle oldu yedim böyle oldu yedim diye. Senin güncelin kaçtı kaç kiloyla gelmiştin gruba merak ettim
Maşallah cnm
Hep böyle devam et kurtul kilolarından
Bende iki haftalık bir mola verdim kilo almadan dönücem inşallah
Sagol kuzum
Ben takima 109 la basladim
Guncel 81 tatlim
Bu arada artık listedesinİnşallah canım yaa ilk defa bu kadar iradeliyim ama normalde 1hafta yapıp bırakıyordum buraya cumaları kilo yazmak bile motive edici
Valla güzel kilolar vermişsiniz almayın geri.
Ooo maşallah tatlmm süper walla
Ne kadarsürede verdin cnmSagol kuzum
Ben takima 109 la basladim
Guncel 81 tatlim
Kaptanım öyle yapacağım ama önce kan tahlili vermem lazım maalesef bulunduğumuz yerde dahiliye bile yok en son kadın Doğuma gittiğimde istedim ama dahiliyeye yönlendirdi beni yapılmadı yanimurya07 ve ervanazlim
Kızlar demekki bişeyi yanlış yapıyorsunuz
Sizin yerinizde olsam daha fazla direnmem bir diyetisyenden yardım alırım
2 sene olacak subattaNe kadarsürede verdin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?